مغز من بعد این تست :🤯
-
پرستو بابایی امروز روز من نیست ,
Rahman Aa بیا ... -
پرستو بابایی امروز روز من نیست ,
Rahman Aa بیا ... -
_Reza_ میدونی چرا چون فقط موقع ای که آ یه رشتش 15 باشه یه رشتش 14 میتونه بین این دوتا باشه درخیر این صورت فاصلشون یکی درنمیاد
-
Rahman Aa در مغز من بعد این تست :🤯 گفته است:
نمی فهمم اصلا 😞 !
چند بار دیگه نگاه می کنم امیدوارم متوجه بشم -
هوفففف بالاخره متوجه شدم 😬😂
مرسی بچه ها -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
گ 4؟
نکتش اینه ک سنگین ترا سرعت حرکتشون بیشتره. همچنین وقتی یکی از اونیکی سرعتش بیشتره میتونه مثلا اون ویتامین بستنیه باشه و اونیکیم 14. یا اینگه 15 خالی باشه و اونیکی ویتامین بستنی، و یا اینکه 15 باشه و اونیکی 14 -
گ 4؟
نکتش اینه ک سنگین ترا سرعت حرکتشون بیشتره. همچنین وقتی یکی از اونیکی سرعتش بیشتره میتونه مثلا اون ویتامین بستنیه باشه و اونیکیم 14. یا اینگه 15 خالی باشه و اونیکی ویتامین بستنی، و یا اینکه 15 باشه و اونیکی 14Michael Vey پرنیا مطمعنی اونی ک سنگین تره سرعتش بیشتره ؟
-
Rahman Aa رحمان 2 درست نیستاا.. اتفاقا برعکسه دیگ.. وقتی سرعتش بیشتره ینی سنگین تره پس پایین ظرف قرار میگیره
-
Michael Vey پرنیا مطمعنی اونی ک سنگین تره سرعتش بیشتره ؟
Rahman Aa ارهه بابا این تن خون دل ها خورده از این نکته سر تستا
-
Rahman Aa رحمان 2 درست نیستاا.. اتفاقا برعکسه دیگ.. وقتی سرعتش بیشتره ینی سنگین تره پس پایین ظرف قرار میگیره
Michael Vey خب پسس من جابه جا فک کردم 😂😂😂
-
Michael Vey در مغز من بعد این تست :🤯 گفته است:
باورت میشه فکر می کردم اونی که سبک تره سریع تر حرکت می کنه ؟😑
-
_Reza_
میزارم پاسخنامه رو چشم -
Michael Vey اینو چطور میگی ؟! سبک بیشتره ://
-
_Reza_
میزارم پاسخنامه رو چشمپرستو بابایی سلامت باشین
-
Michael Vey در مغز من بعد این تست :🤯 گفته است:
باورت میشه فکر می کردم اونی که سبک تره سریع تر حرکت می کنه ؟😑
پرستو بابایی اره منم همین فکرو میکردم قبلنا اما ن.. سنگین تر تند تر حرکت میکنه من اینو چن جای کتابم نوشتم حتی نکتشو..
-
Michael Vey اینو چطور میگی ؟! سبک بیشتره ://
_Reza_ ن ن ن.. حتی یبار تو نهاییم اومده بود این سوال. سنگین تر سرعتش بیشتره
-
_Reza_ ن ن ن.. حتی یبار تو نهاییم اومده بود این سوال. سنگین تر سرعتش بیشتره
Michael Vey قبول نمیکنم اثبات کن
-
Michael Vey قبول نمیکنم اثبات کن
سر تستا من این نکته رو یاد گرفتم اثبات خاصی ندارم