سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
جمع بندی شیمی دهم
-
سلام دوستان من امسال دهمم رو تموم کردم و خب الان میخوام جمعبندی کنم . اما واسه درس شیمی به مشکل برخوردم. چون منبع ام واسه این درس مبتکران بوده و میشه گفت تقریبا ۹۰ درصد تست های این کتابو نرسیدم بزنم. و الان نمیدونم چیکار کنم. نمیخوام هم خیلی طول بکشه (مثلا سه هفته اینا شه ) شما ایده ای ندارین؟
-
سلام خب یک سوال شیمی دهم رو تو سه هفته میخوای جمع بندی کنی مابقی وقتت رو میخوای چیکار کنی؟
-
سه هفته برای کسی ک تازه دهم رو تموم کرد خیلی کمه مخصوصا شما ک درست و حسابی تست نزدی
-
0yasin.sh0 يازدهم رو شروع کنم. میترسم عقب بیوفتم از يازدهم برا همین گفتم ۳ هفته.
-
Delicate خب یازدهم پایه ایی نیست که بخوای پیشخوانی رو ماه دوم تابستان شروع کنی و خب ببین تو اول باید بتونی دهمت رو قوی ببندی که بعدش وارد پایه جدید بشی؟
اگر الان شیمی تو به بهترین نحو ممکن نخونی مطمئن باش تو تابستان سال اینده برات کار خیلی سخته بزار نظر یکی از بچه های همین جارو بپرسیم...
Zahra.HD زهرا جان نظر شما چیه؟ -
0yasin.sh0 آره میدونم.ولی اخه قراره قلمچیو هم بدم و از یازدهم هم نیم سال اولشو طی میکنه. یعنی حتما باید یک تایم مناسبیو بخونم واسه یازدهم. اما خب از طرفی شیمی هم پایه ایه اگه الان چیزیو دهم بلد نباشم به مشکل برمیخورم. و خب واسه همینه خیلی گیجم که چیکار کنم که هم دهمم جمع شه هم یادزهمو برسم. نمیدونم از کدوم منبع تست کار کنم و کلا چطوری برنامه بریزم.
-
Delicate خبببببب
اگه دل به کار بدی
حتما میتونی توی اون ۳ هفته هم تمومش کنی(اگررررر دل به کار بدی)اینطوری که هر روز از شیمی دهم تست بزنی (هفته ای یه فصل) ولی فکر میکنم واسه یه دهمی سنگین و سخت باشه و خوشگل نتونی جمع کنی(ببین دارم هر دو طرفشو میگم بهت)
.
از طرف دیگه اگر الان درسای دهم رو خوب جمع نکنی میمونه واسه تابستون سال دوازدهم که اونم خیلی سخت میشه چون هم یازدهم داری هم از دوازدهم یکم باید بخونی...
.
و ازت میخوام که درسای یه پایه رو تو همون سال تموم کنی و تا حد استانداردی تو تستاش تسلط داشته باشی مخصوصا شیمی و زیست
وگرنه دوازدهم خیلی سنگین میشه برات(عین من🥲)
.
و دربارهی الانت وقتی یه درسی رو خوندی و تست نزدی دیگه نرو سراغ درسنامه و.. فقط تست بزن(چون با تست هم یاد میگیری مطلب رو هم مهارت تست زنیت میره بالا)
.
اینارو میگم که یکم اوضاع دستت بیاد️
.
درضمن نگران نباش چون خیلی از بچها دهم رو شل میگیرن و تو فاز کنکور نیستن شایدم همین الان که جدی داری برنامه میریزی از خیلیا جلو تری
. -
و دربارهی برنامه ریختن
اگر من بودم
اولش دهم رو جمع میکردم چون گفتم بمونه موند واسه تابستون کنکورت..
یازدهم رو طول سال هم میخونی ولی باید اونجا حتما رو تست هم کار کنی..
.
تصمیم نهایی با خودته
موفق باشی رفیق️ -
Delicate ببین من خودم دهم خیلی سبز داشتم و خوب چون درسنامه به احتمال خیلی زیاد مسلط هستی تا 60 70 درصد بنظرم خیلی سبز رو کار کنی و تست هاشو بررسی کنی خیلی خوبه و اما درباره کتاب الانت که مبتکران هست چون سطح نسبت به خیلی سبز بالاتر هست یکم میتونی تو تابستون سال کنکورت به عنوان منبع دوم تست بزنی و جمعندی قشنگی اون سال داشته باشی اگر هم بخوای میتونی همین الان مبتکران رو بزنی خیلیم عالیه کتابش
-
0yasin.sh0 خیلی ممنونم.
-
کتاب جمع بندی شیمی دهم نشرالگو + آزمون های "چکاپ" و "جامع" مبتکران
نشرالگو مفاهیم رو یادت میده، مبتکران هم با تست جمع میکنه نکات مهم رو برات