جمع بندی شیمی دهم
-
Delicate خبببببب
اگه دل به کار بدی
حتما میتونی توی اون ۳ هفته هم تمومش کنی(اگررررر دل به کار بدی)اینطوری که هر روز از شیمی دهم تست بزنی (هفته ای یه فصل) ولی فکر میکنم واسه یه دهمی سنگین و سخت باشه و خوشگل نتونی جمع کنی(ببین دارم هر دو طرفشو میگم بهت)
.
از طرف دیگه اگر الان درسای دهم رو خوب جمع نکنی میمونه واسه تابستون سال دوازدهم که اونم خیلی سخت میشه چون هم یازدهم داری هم از دوازدهم یکم باید بخونی...
.
و ازت میخوام که درسای یه پایه رو تو همون سال تموم کنی و تا حد استانداردی تو تستاش تسلط داشته باشی مخصوصا شیمی و زیست
وگرنه دوازدهم خیلی سنگین میشه برات(عین من🥲)
.
و دربارهی الانت وقتی یه درسی رو خوندی و تست نزدی دیگه نرو سراغ درسنامه و.. فقط تست بزن(چون با تست هم یاد میگیری مطلب رو هم مهارت تست زنیت میره بالا)
.
اینارو میگم که یکم اوضاع دستت بیاد️
.
درضمن نگران نباش چون خیلی از بچها دهم رو شل میگیرن و تو فاز کنکور نیستن شایدم همین الان که جدی داری برنامه میریزی از خیلیا جلو تری
.@Zahra-HD خیلی ممنونم. بنظرتون الان همین منبع اولم رو تموم کنم؟ یا اینکه برم سراغ یک منبع دیگه واسه اینکه جمع کنم؟
-
@Zahra-HD ۲۳ تیر و اولین ازمون هم از کل دهمه
-
و دربارهی برنامه ریختن
اگر من بودم
اولش دهم رو جمع میکردم چون گفتم بمونه موند واسه تابستون کنکورت..
یازدهم رو طول سال هم میخونی ولی باید اونجا حتما رو تست هم کار کنی..
.
تصمیم نهایی با خودته
موفق باشی رفیق️
@Zahra-HD بنظرم منطقیه واقعا
فکر میکنم اگه الان تکمیلش کنم و خوب یادش بگیرم بعدا برام مشکل ساز نخواهد شد دیگه . خیلی ممنونم بابت راهنمایی تون
-
@Zahra-HD خیلی ممنونم. بنظرتون الان همین منبع اولم رو تموم کنم؟ یا اینکه برم سراغ یک منبع دیگه واسه اینکه جمع کنم؟
Delicate ببین من خودم دهم خیلی سبز داشتم و خوب چون درسنامه به احتمال خیلی زیاد مسلط هستی تا 60 70 درصد بنظرم خیلی سبز رو کار کنی و تست هاشو بررسی کنی خیلی خوبه و اما درباره کتاب الانت که مبتکران هست چون سطح نسبت به خیلی سبز بالاتر هست یکم میتونی تو تابستون سال کنکورت به عنوان منبع دوم تست بزنی و جمعندی قشنگی اون سال داشته باشی اگر هم بخوای میتونی همین الان مبتکران رو بزنی خیلیم عالیه کتابش
-
@Zahra-HD خیلی ممنونم. بنظرتون الان همین منبع اولم رو تموم کنم؟ یا اینکه برم سراغ یک منبع دیگه واسه اینکه جمع کنم؟
-
@Zahra-HD بنظرم منطقیه واقعا
فکر میکنم اگه الان تکمیلش کنم و خوب یادش بگیرم بعدا برام مشکل ساز نخواهد شد دیگه . خیلی ممنونم بابت راهنمایی تون
-
Delicate ببین من خودم دهم خیلی سبز داشتم و خوب چون درسنامه به احتمال خیلی زیاد مسلط هستی تا 60 70 درصد بنظرم خیلی سبز رو کار کنی و تست هاشو بررسی کنی خیلی خوبه و اما درباره کتاب الانت که مبتکران هست چون سطح نسبت به خیلی سبز بالاتر هست یکم میتونی تو تابستون سال کنکورت به عنوان منبع دوم تست بزنی و جمعندی قشنگی اون سال داشته باشی اگر هم بخوای میتونی همین الان مبتکران رو بزنی خیلیم عالیه کتابش
@0yasin-sh0
خیلی ممنونم.
-
Delicate هرطوری خودت راحتی
.ولی اول کتابی که شروع کردی رو تموم کن بعد برو سراغ بعدی تو هر درسی
اگه چندتا منبع همزمان باشن قاطی میکنی@Zahra-HD اوهوم درسته. همین منبع رو تموم میکنم
موفق باشید
-
کتاب جمع بندی شیمی دهم نشرالگو + آزمون های "چکاپ" و "جامع" مبتکران
نشرالگو مفاهیم رو یادت میده، مبتکران هم با تست جمع میکنه نکات مهم رو برات -
کتاب جمع بندی شیمی دهم نشرالگو + آزمون های "چکاپ" و "جامع" مبتکران
نشرالگو مفاهیم رو یادت میده، مبتکران هم با تست جمع میکنه نکات مهم رو براتMohammad 17 ممنونم