هر کی یه گزاره

-
_Reza_ رضا داش سعید سوپی داره برامون (سوپی تو ادبیات من میشه همون سوررررررررررررپیرررررررررررررررررررررررایییییز
)
-
_Reza_
بعضی وقتا لازمه برای اینکه بتونی چیزی رو ب کسی توضیح بدی بدیهیات و اول بگی و ازشون نتیجه بگیری
منتها ی عده آدم هستم جوابو نمیخونن که بفهمن میخونن که جواب بدن
روز خوش در هر حال -
_Reza_
بعضی وقتا لازمه برای اینکه بتونی چیزی رو ب کسی توضیح بدی بدیهیات و اول بگی و ازشون نتیجه بگیری
منتها ی عده آدم هستم جوابو نمیخونن که بفهمن میخونن که جواب بدن
روز خوش در هر حال -
ما میتونیم بگیم تشکیل دیواره پسین لزوما سبب مرگ یاخته نمیشه؟ یه جا اینو نوشته ولی من تا حالا تو تستا ندیدم این حکمو بیشتر در نظر میگیرن که میشه. ممنون میشم نظرتونو بگید
-
Mehrsa 14 ببینید این قبول که هر یاخته ای که پسین بسازه عاقبتش مرگه ینی نهایتا میمیره
ولی خب ممکنه تست منظورش اون اوایل باشه که هنوز زندس
حالا بقیه دوستان هم نظرشونو بدن، من اینجوری فکر میکنم -
ما میتونیم بگیم تشکیل دیواره پسین لزوما سبب مرگ یاخته نمیشه؟ یه جا اینو نوشته ولی من تا حالا تو تستا ندیدم این حکمو بیشتر در نظر میگیرن که میشه. ممنون میشم نظرتونو بگید
Mehrsa 14 سلام بر شما... دیواره پسین لزوما سبب مرگ نمیشود ... بلکه از رشد بیشتر سلول جلوگیری میکند ... حالا اگه سلول به دنبال تشکیل دیواره پسین ، لیگنین هم رسوب بده اونوقت قطعا سلول میمیره ... علاوه بر لیگنین ، سلول میتونه چوب پنبه ای هم بشه که باز میمیره
-
Mehrsa 14 سلام بر شما... دیواره پسین لزوما سبب مرگ نمیشود ... بلکه از رشد بیشتر سلول جلوگیری میکند ... حالا اگه سلول به دنبال تشکیل دیواره پسین ، لیگنین هم رسوب بده اونوقت قطعا سلول میمیره ... علاوه بر لیگنین ، سلول میتونه چوب پنبه ای هم بشه که باز میمیره
_Reza_ عه واقعا ینی لزوما باعث مرگ نمیشه؟ اخه من تو همایش گیاهی استاد همدانی این جمله رو نوشتم: هر یاخته ای که پسین بسازد عاقبتش مرگ است حالا ممکن است تست در مورد ابتدای ان طرح شده باشد، که زنده در نظر میگیریم.
راستش برای خودمم سواله… -
-
-
ای بابا بازم نکته اشتباه
خوب شد فهمیدم… -
_Reza_ عه واقعا ینی لزوما باعث مرگ نمیشه؟ اخه من تو همایش گیاهی استاد همدانی این جمله رو نوشتم: هر یاخته ای که پسین بسازد عاقبتش مرگ است حالا ممکن است تست در مورد ابتدای ان طرح شده باشد، که زنده در نظر میگیریم.
راستش برای خودمم سواله… -
@ma-a این چیزی که من گفتم رو استاد موقاری توی تورق بود یا چاپار یا تست قلمچی بود یادم نیست ولی همینو گفتو من نوشتم