دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
گزاره
در نوعی ساختار کیسه مانند موجود در لوله گوارش امکان برقراری پیوند میان یک بخش آلی و معدنی مشاهده میشود و نوعی ماده اسیدی لزوما با اثر بر نوعی از آنزیم ها باعث فعال شدن آن ها میشود.پ.ن یه نکته از کنکور دی هست و لزوما اونجا چون قبل ماده اسیدی نیومده منظورش فقط این عامل نیست.
-
@0farzam0
من فکر نکنم بین اسید و پپسینوژن پیوند برقرار بشه اثر میذاره روش که در واقع فعال بشه ولی منظورم این نبود یه کم ترکیب با ۱۲ امه. اون لزوما هم اگر مبنای کارمون این باشه که لزوما اثر میذاره نه اینکه لزوما اسید اثر میذاره این هم ترکیب با عربی نه ولی جدا اگر بگیم فلانی قطعا اثر... یه معنیه اگر بگیم قطعا فلانی اثر... یه معنی دیگه. در کل فقط یه لفظه تو این گزاره که معادلاتو به هم میزنه. اونو پیدا کنین علتتونم درست میشه -
-
Rahman Aa
ساختار کیسه ای شکل الزاما معده نیست چون نگفتیم اندام که. میتونه میتو کندری شبکه آندوپلاسمی هسته و.. باشه.
بخش آلی و معدنی هم میتونه اضافه شدن فسفات به ADP باشه و ما الزاما اثر اسید رو آنزیمو تو هسته یا میتو و.. نمیبینیم مال معدس. اینو قبلا از یه جایی دیدم گفتم جالبه بذارم