؟؟؟؟
-
@0farzam0
چهار اوکیه
ولی گزینه یکشم یخورده باز به طور حتمش ایراد داره ب نظرم
ولی دو دیگه خیلی غلطه -
@0farzam0
چهار اوکیه
ولی گزینه یکشم یخورده باز به طور حتمش ایراد داره ب نظرم
ولی دو دیگه خیلی غلطه -
ولی من زیست داشتم😂💔جز بازه مطالعاتیم محسوب میشه
-
بچه ها ولی من نفهمیدم آخر سه رو😂 یه نگایی به سوال ما مینداختین😅💔
تو خیلی سبز همسان هارو دو حالت کرده ولی اینجا به طر حتم یکیو گفته تکلیف چیه یعنی میشه گفت هر همسانی کوریون و جفت مشترک دارن؟اون حالته که میگه توده ناشی از تقسیمای تخم حالا ۴ سلولی ۸ تایی تا برسه به مورولا ممکنه از هم جدا شن دو تا جنین شه کنسله؟هر چند دو واضح غلطه ولی از سه میخوام مطمئن شم -
بچه ها ولی من نفهمیدم آخر سه رو😂 یه نگایی به سوال ما مینداختین😅💔
تو خیلی سبز همسان هارو دو حالت کرده ولی اینجا به طر حتم یکیو گفته تکلیف چیه یعنی میشه گفت هر همسانی کوریون و جفت مشترک دارن؟اون حالته که میگه توده ناشی از تقسیمای تخم حالا ۴ سلولی ۸ تایی تا برسه به مورولا ممکنه از هم جدا شن دو تا جنین شه کنسله؟هر چند دو واضح غلطه ولی از سه میخوام مطمئن شمMehrsa 14 دقتشود دو قلو ها همسان دو حالتن حالت یک توده درونی به چند قسمت تبدیل شه ویا مورلا به چند تیگه تبدیل شه در حالت دوم به ازای هر جنین یک چفت و کریون و.... و در حالت اول دوقولو بهم چسبیده با یککککککک کریون وامنیون وبند ناف و......
-
Mehrsa 14 دقتشود دو قلو ها همسان دو حالتن حالت یک توده درونی به چند قسمت تبدیل شه ویا مورلا به چند تیگه تبدیل شه در حالت دوم به ازای هر جنین یک چفت و کریون و.... و در حالت اول دوقولو بهم چسبیده با یککککککک کریون وامنیون وبند ناف و......
-
Rahman Aa
رحمان به زبون ساده تر منظورت اینه که دوقلوهای ناشی قبل از تشکیل بلاستوسیت رو میگی اینجورین؟ -
Mehrsa 14 دقتشود دو قلو ها همسان دو حالتن حالت یک توده درونی به چند قسمت تبدیل شه ویا مورلا به چند تیگه تبدیل شه در حالت دوم به ازای هر جنین یک چفت و کریون و.... و در حالت اول دوقولو بهم چسبیده با یککککککک کریون وامنیون وبند ناف و......