هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0yasin-sh0 تو داخل پسرا استثناء هستی
-
@0yasin-sh0 نه بابا
همین مونده بود تو برا من تعیین کنی@Mahdi-RE
-
@M-Tina یه سوال،تو تدریس رضا فراهانی برای شیمی رو دیدی؟ برای موسسه پرش هست
من دهم که بودم ترم دوم شیمی رو اصلا نخوندم یعنی هیچی یاد نگرفته بودم پرش رو گرفتم که کار کنم برای خرداد که از اونم استفاده نکردم
حالا میخواستم بسته تتای شیمی استاد صنیعی رو بگیرم بنظرم روشای خوبی داشت
یادم اومد که از پرش هم شیمی خریدم
حالا نمیدونم از پرش استفاده کنم و برای یازدهمم باز سفارش بدم یا اینکه تتا رو بگیرم
️
-
من دهم که بودم ترم دوم شیمی رو اصلا نخوندم یعنی هیچی یاد نگرفته بودم پرش رو گرفتم که کار کنم برای خرداد که از اونم استفاده نکردم
حالا نمیدونم از پرش استفاده کنم و برای یازدهمم باز سفارش بدم یا اینکه تتا رو بگیرم
️
I_Fatemeh_l
فاطمه چرا پویان نظر نمی گیری ؟ -
I_Fatemeh_l
فاطمه چرا پویان نظر نمی گیری ؟پرستو بابایی نمیدونم یه بار یکی از فیلما رو نگاه کردم احساس کردم جوری درس میدن که متوجه نمیشم
-
I_Fatemeh_l
فاطمه چرا پویان نظر نمی گیری ؟پرستو بابایی تدریسش چطوریه؟
-
پرستو بابایی نمیدونم یه بار یکی از فیلما رو نگاه کردم احساس کردم جوری درس میدن که متوجه نمیشم
I_Fatemeh_l
راستشو بخوای برای من عالیههه ،ببین اگه می خوای راه ابریشم بگیری پویان نظر عالیه چون نکات رو ریز به ریز میگه
خیلی هم با حوصله هستش
البته فهمیدن خودت اولویت داره ..
من که فقط با پویان نظر اوکیم -
پرستو بابایی تدریسش چطوریه؟
I_Fatemeh_l
از من بپرسی میگم عالیه -
I_Fatemeh_l
راستشو بخوای برای من عالیههه ،ببین اگه می خوای راه ابریشم بگیری پویان نظر عالیه چون نکات رو ریز به ریز میگه
خیلی هم با حوصله هستش
البته فهمیدن خودت اولویت داره ..
من که فقط با پویان نظر اوکیمپرستو بابایی باید یه بار دیگه تدریسشو ببینم
روش های تستی هم میگن؟ یا اینکه روش حل تست و تدریسشون جوری هست که مثلا یه مسئله رو در کمترین زمان ممکن بشه حلش کرد؟ -
هوووم تا کنکور اردیبهشت 1403 تقریبا 320 روز مونده
الان یه جا دیدم نوشته بود -
@M-Tina اینقدر که تو سایتای مختلف دنبال معلم خوب بودم
میگردم میگردم آخرم میام آلا میگم استادای آلا انگار تدریسشون بهتره -
پرستو بابایی باید یه بار دیگه تدریسشو ببینم
روش های تستی هم میگن؟ یا اینکه روش حل تست و تدریسشون جوری هست که مثلا یه مسئله رو در کمترین زمان ممکن بشه حلش کرد؟I_Fatemeh_l
والا فاطمه تازه شروع کردم راه ابریشم ها رو نگاه می کنم ولی خب فعلا تا اینجا که استو رو دیدم آره روش های خوبی میره
یعنی از شیمی یازدهم تا حالا تا سر هیدروکربن ها دیدم که بیشتر مفهومیه تا حل کردنی -
️
-
جدی جدی شروع شد
چه زود انگار همین دیروز دهم بودم
انگار همین دیروز با معلم شیمی دهمم بحثم شد
انگار همین دیروز بود ورقه ریاضی رفیقمو نوشتم به جاش -
I_Fatemeh_l
والا فاطمه تازه شروع کردم راه ابریشم ها رو نگاه می کنم ولی خب فعلا تا اینجا که استو رو دیدم آره روش های خوبی میره
یعنی از شیمی یازدهم تا حالا تا سر هیدروکربن ها دیدم که بیشتر مفهومیه تا حل کردنیپرستو بابایی همین که مفهومیه خیلی عالیه
چون بنظرم وقتی فرمول تستی و اینا زیاد باشه آدم ممکنه یادش بره
فیزیک چی؟ -
کنکوری شدنمون رو تسلیت میگم
-
پرستو بابایی همین که مفهومیه خیلی عالیه
چون بنظرم وقتی فرمول تستی و اینا زیاد باشه آدم ممکنه یادش بره
فیزیک چی؟I_Fatemeh_l
فیزیک فقططططط طلوعی -
I_Fatemeh_l منم موندم هنوز
البته زمان میبره واسه من که@M-Tina تو یک هفته دیگه اصلا یک ماه دیگه هم دیرتر شروع کنی مشکلی نیست و وقت داری واسه تصمیم گیری ولی من نه