بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی
-
چیچک ممنونم از راهنماییت🤗🌹
منم دارم روزامو از دست میدم
باید جدی بشم🥲 -
@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
چیچک ممنونم از راهنماییت🤗🌹
منم دارم روزامو از دست میدم
باید جدی بشم🥲خواهش میکنم ❤️
میدونی بعد کنکور آدم عذاب وجدان میگیره واسه کم کاری هاش
بخون که حداقل شرمنده خودت نشی 🌺چیچک بله دقیقا همینطوره
من اصن کنکورو قبل این جدی نمی گرفتم
معلمای خیلی تاپی داشتم😏میگفتن شما از دهم نباید تست بزنید و کنکوری درس بخونید باید دوازدهم دست به کار شین
لعنت بر خودشونو و ... -
@H-hy سلام
به نظرم برا آموزش و تست اولیه ، خیلی سبز منبع مناسبیه
تست که میزنی ، نکات مهم رو تو کتاب یا دفتر بنویس و به طور مرتب مرور کن تا بشه ملکه ی ذهنتچیچک ممنون 🙏
-
سلام بچه های خوب آلا
من امسال سال دوم کنکورم بود و به تبع اشتباه های زیادی داشتم که منو یه سال از رسیدن به دانشگاه باز داشت ، حالا میخوام تو تاپیک ها این اشتباه ها رو بگم ، بخوانید تا دوری کنید نظرتون رو بنویسید و سوالی بود بپرسید حتماً
اولین اشتباهم نوسانی خوندن قبل عید بود ، سعی کنید قبل عید حجم زیادی از درس ها رو عمیق بخونید ، مهم ترین چیز پیوسته خوندنه به هیچ عنوان یه روز ۶ ساعت و یه روز ۱۱ ساعت نخونید اگه الان اینطوری هستین حتما حتما تا مهر یه ساعت مطالعه درستی داشته باشین و رفته رفته یه ربع یه ربع زمانتون رو زیاد کنین ، یادتون باشه رهرو آن نیست که که تندوگهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود درضمن ساعت مطالعه شخصیه و مسواک نیست که برا چند نفر یکی باشه 😂 پس اگه شما ۸ ساعت میخونی و دوستتون ۱۲ ساعت نگران نباشید و سعی کنید کوچولو کوچولو زیاد کنید جوگیر نشین بخواین ۱۴ ساعت یهو بخونین- پس اولین قدم در مورد ساعت مطالعه درست و حسابی بود .
قدم های بعدی رو تو روزهای دیگه میگم .
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
- پس اولین قدم در مورد ساعت مطالعه درست و حسابی بود .
-
چیچک بله دقیقا همینطوره
معلمای خیلی تاپی داشتم😏میگفتن شما از دهم نباید تست بزنید و کنکوری درس بخونید باید دوازدهم دست به کار شین
لعنت بر خودشونو و ...@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
چیچک بله دقیقا همینطوره
لعنت بر خودشونو و ...دیگه این چیزا گذشتن
بیخیالشون
از زمان حال بهترین استفاده رو داشته باش🌺 -
چیچک ممنون 🙏
-
چیچک سلامم روزتون بخیر 🌻🌱
ی سوال میشه بگید از ویدئو های استاد ثابتی چجوری استفاده میکردید فقط درسنامه میدید بعد تست هارو میدید بعد میرفت تست میزدید اگر امکانش هست راهنمایی کنید🙏🏻 خودمم ب شدت سر در گمم هر کار میکنم نمیشه🥲@نویسنده-کوچولو در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
ی سوال میشه بگید از ویدئو های استاد ثابتی چجوری استفاده میکردید فقط درسنامه میدید بعد تست هارو میدید بعد میرفت تست میزدید اگر امکانش هست راهنمایی کنید🙏🏻 خودمم ب شدت سر در گمم هر کار میکنم نمیشه🥲سلام متشکرم ازتون 🌼همچنین
بله اول درسنامه رو میدیدم ، بعدش تست میزدم ، تستای راه ابریشم رو نگا نکردم چون برا تسلط رو چنین دروسی لازمه که فرد خودش تست بزنه و هرچی هم فیلم ببینه نمیتونه مسلط بشه . -
@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
چیچک بله دقیقا همینطوره
لعنت بر خودشونو و ...دیگه این چیزا گذشتن
بیخیالشون
از زمان حال بهترین استفاده رو داشته باش🌺چیچک چشم🥰
-
@نویسنده-کوچولو در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
ی سوال میشه بگید از ویدئو های استاد ثابتی چجوری استفاده میکردید فقط درسنامه میدید بعد تست هارو میدید بعد میرفت تست میزدید اگر امکانش هست راهنمایی کنید🙏🏻 خودمم ب شدت سر در گمم هر کار میکنم نمیشه🥲سلام متشکرم ازتون 🌼همچنین
بله اول درسنامه رو میدیدم ، بعدش تست میزدم ، تستای راه ابریشم رو نگا نکردم چون برا تسلط رو چنین دروسی لازمه که فرد خودش تست بزنه و هرچی هم فیلم ببینه نمیتونه مسلط بشه .چیچک اهااا خیلی ممنون آخه میدونین اول میام تست بزنم احساس میکنم کلا هیچی بلد نیستم🥲😂 یعنی هیچی با این که سوال تشریحی ریاضی برام سادس ولی تستیاش اصلا بعد برا همون فکر میکردم اگر ویدئو حل تست هارو ببینم واسم فایده داشته باشه😁ک مثل اینکه نداره
-
سلام بچه های خوب آلا
من امسال سال دوم کنکورم بود و به تبع اشتباه های زیادی داشتم که منو یه سال از رسیدن به دانشگاه باز داشت ، حالا میخوام تو تاپیک ها این اشتباه ها رو بگم ، بخوانید تا دوری کنید نظرتون رو بنویسید و سوالی بود بپرسید حتماً
اولین اشتباهم نوسانی خوندن قبل عید بود ، سعی کنید قبل عید حجم زیادی از درس ها رو عمیق بخونید ، مهم ترین چیز پیوسته خوندنه به هیچ عنوان یه روز ۶ ساعت و یه روز ۱۱ ساعت نخونید اگه الان اینطوری هستین حتما حتما تا مهر یه ساعت مطالعه درستی داشته باشین و رفته رفته یه ربع یه ربع زمانتون رو زیاد کنین ، یادتون باشه رهرو آن نیست که که تندوگهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود درضمن ساعت مطالعه شخصیه و مسواک نیست که برا چند نفر یکی باشه 😂 پس اگه شما ۸ ساعت میخونی و دوستتون ۱۲ ساعت نگران نباشید و سعی کنید کوچولو کوچولو زیاد کنید جوگیر نشین بخواین ۱۴ ساعت یهو بخونین- پس اولین قدم در مورد ساعت مطالعه درست و حسابی بود .
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
چیچک
سلام
اگر اشکالی نداره میتونین رتبه سال اولتون یا حدودش رو بگین !؟ - پس اولین قدم در مورد ساعت مطالعه درست و حسابی بود .
-
سلام بچه های خوب آلا
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
- پس اولین قدم در مورد ساعت مطالعه درست و حسابی بود .
-
چیچک من از مهر ک شروع کردم متوسط ۸ساعت بوده و تا الان هر کاری کردم بیشتر نشده
Alireza Mousavi الان میبینم پیامتونو !
امیدوارم موفق باشین -
چیچک
سلام
اگر اشکالی نداره میتونین رتبه سال اولتون یا حدودش رو بگین !؟Technetium سال اول ۵۵۰۰ بودم