این داستان: تست اسفنکتری رو مخ ولی قشنگ😁
-
سلام🌸

تو گزینه ۲ اون بخشی که زیرش خط کشیدم
مگه بنداره ها فقط از بخش ماهیچه ی صاف یا مخطط نیستن که به صورت حلقوی قرار دارن؟! این بحث لایه خارجی و ... چیه؟🤨
و گزینه ۳
بودن این شبکه ی مویرگی از شکل هست یا ویژگی بافت پیوندی؟!
بافت پیوندی مگه این ویژگی رو داره؟!
🤔
_Reza_
Rahman Aa
پرستو بابایی -
سلام....
گزینه ۲ دقیقا چی رو میخوای بدونی؟
اون جمله نوع ماهیچه رو گفته ینی حالت شکل گیریش خب و به صاف و مخطط بودنش کاری نداره -
بعد تو معده ما میگفتیم ماهیچه طولی اوله بعدش ماهیجه حلقوی دیواره لوله گوارش
-
ماهیچه طولی در ارتباط با لایه بیرونی هست ک لایه بیرونی تو حفره شکمی بخشی از صفاق هم هستش پس ماهیچه های طولی ک بیرون تره با صفاق در ارتباطه اما حلقوی نیست
-
لایه خارجی همون لایه بیرونی هست
-
سلام🌸

تو گزینه ۲ اون بخشی که زیرش خط کشیدم
مگه بنداره ها فقط از بخش ماهیچه ی صاف یا مخطط نیستن که به صورت حلقوی قرار دارن؟! این بحث لایه خارجی و ... چیه؟🤨
و گزینه ۳
بودن این شبکه ی مویرگی از شکل هست یا ویژگی بافت پیوندی؟!
بافت پیوندی مگه این ویژگی رو داره؟!
🤔
_Reza_
Rahman Aa
پرستو بابایی -
بعد تو تمامی لایه های لوله گوارش رگ خونی وجود داره
ک این رگا تشکیل مویرگ میدن -
سلام....
گزینه ۲ دقیقا چی رو میخوای بدونی؟
اون جمله نوع ماهیچه رو گفته ینی حالت شکل گیریش خب و به صاف و مخطط بودنش کاری نداره -
و از طرفی همه لایه ها بافت پیوندی سست دارن و خود این بافتم رگ داره و شبکه مویرگی هم داره دیگه برای تبادل
-
_Reza_ یعنی این یه ویژگی خاص واسه بافت پیوندی نیست؟
این که شبکه مویرگی داشته باشه؟!
من این مدلی برداشت کردم🙂 -
@M-Tina
سلام نرگس ؛ خب من برای رد گزینه ۲ علت اول پاسخنامه رو برای خودم آوردم
اما در رابطه با علت دوم ...
تا اونجایی که من می دونم اسفنکتر فقط ماهیچه حلقوی رو داره ،یعنی ترکیبی از طولی و حلقوی نیستش
فکر کنم اینو تو قلم چی دیده بودم -
و چون لایه ماهیچه ای چه از نوع حلقوی چه از نوع طولی یا مورب و ... هر نوعی می خواد باشه باشه
لایه خارجی بالاخره از همشون بیرونی تره پس در هر صورت اینا در تماس با صفاق قرار نمی گیرن
@M-Tina -

بنداره هم بخشی از لوله گوارشه و طبق متن اونم ماهیچه داره چه طولی چه حلقوی ... اونجا که گفته تقریبا علتش معده است که مثلا علاوه بر طولی حلقوی موربم داره ... نمیدونم جوابتون گرفیتن یا نه ولی اگه نگرفتین بپرسین_Reza_ در این داستان: تست اسفنکتری رو مخ ولی قشنگ😁 گفته است:
بنداره هم بخشی از لوله گوارشه و طبق متن اونم ماهیچه داره چه طولی چه حلقوی
رضا جان بنداره ماهیچه طولی نداره که عزیز🙄