زیست دونی
-
tamom در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi
تونوس ماهیچه ای و هزاران مورد دیگدر اون مورد هم میشه گف که بافت چربی تچزیه میشه چربیاش اول نمیشه گفت قطعا پروتئینا تچزیه میشن
-
@Dr-Bernosi
مثل
@Zohre-Nowrouzi
داری مقاومت میکنیانه بابا اخه نقض داره! اصن یارو فلچ باشه!
-
@Dr-Bernosi
مثل
@Zohre-Nowrouzi
داری مقاومت میکنیانه بابا اخه نقض داره! اصن یارو فلچ باشه!
-
@ata1214 لیزوزیم میچسبه ب واکوئل غذای و سوراهش میکنه و انزیماش میره ت واکوئل ولی این میره ت گلژی تا نشانه دار بشه کلا میره نه ک انزیماش
-
@Dr-Bernosi گوارش در وال از دهان شرو میشه یا از معده کتاب ب معده اشاره کرده آقای رحیمی ب دهان و اینکه فیلم فصل ۴ زیست ۲ آقای پازکی نیس یا من پیداش نمیکنم
@dr-lila معده
چون گفته قورتشون میده ماهیارو
دندون نداره که گوارش مکانیکی صورت بگیره -
@Dr-Bernosi گوارش در وال از دهان شرو میشه یا از معده کتاب ب معده اشاره کرده آقای رحیمی ب دهان و اینکه فیلم فصل ۴ زیست ۲ آقای پازکی نیس یا من پیداش نمیکنم
@dr-lila در زیست خوانی!! گفته است:
کتاب کاملا گفته گوارش در معده شروع میشه !پس هرجا هرچیزی غیر این گفته شده باشه غلطه!
-
سلام
ایا این جمله غلطه ؟چرا؟
< عوامل رونویسی به rna پلی مراز II برخلاف توالی افزاینده متصل نمی شودند >>zzzaaa
غلطه
به rna پلی مراز متصل میشن خب -
سلام
ایا این جمله غلطه ؟چرا؟
< عوامل رونویسی به rna پلی مراز II برخلاف توالی افزاینده متصل نمی شودند >>فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء میشه لینک فصل ۴زیست۲ پازکی لطف کنید من پیداش نکردم
-
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء میشه لینک فصل ۴زیست۲ پازکی لطف کنید من پیداش نکردم
-
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء جنس موسین چی؟؟
-
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء جنس موسین چی؟؟
@dr-lila پروتئین
-
@dr-lila پروتئین
-
zzzaaa
غلطه
به rna پلی مراز متصل میشن خب -
@dr-lila در زیست خوانی!! گفته است:
طبق کتاب 94 در معده
-
سلام
میشه بگید کدوم گلبول های سفید دیاپدز دارن؟؟
مونوسیت و نوتروفیل رو کتاب نوشته بقیه هم دارن؟armir ali در زیست خوانی!! گفته است:
سلام
میشه بگید کدوم گلبول های سفید دیاپدز دارن؟؟
مونوسیت و نوتروفیل رو کتاب نوشته بقیه هم دارن؟لنفوسیت ها و ائوزینوفیل ها هم دارن!