زیست دونی
-
@ata1214 لیزوزیم میچسبه ب واکوئل غذای و سوراهش میکنه و انزیماش میره ت واکوئل ولی این میره ت گلژی تا نشانه دار بشه کلا میره نه ک انزیماش
-
@Dr-Bernosi گوارش در وال از دهان شرو میشه یا از معده کتاب ب معده اشاره کرده آقای رحیمی ب دهان و اینکه فیلم فصل ۴ زیست ۲ آقای پازکی نیس یا من پیداش نمیکنم
@dr-lila معده
چون گفته قورتشون میده ماهیارو
دندون نداره که گوارش مکانیکی صورت بگیره -
@Dr-Bernosi گوارش در وال از دهان شرو میشه یا از معده کتاب ب معده اشاره کرده آقای رحیمی ب دهان و اینکه فیلم فصل ۴ زیست ۲ آقای پازکی نیس یا من پیداش نمیکنم
@dr-lila در زیست خوانی!! گفته است:
کتاب کاملا گفته گوارش در معده شروع میشه !پس هرجا هرچیزی غیر این گفته شده باشه غلطه!
-
سلام
ایا این جمله غلطه ؟چرا؟
< عوامل رونویسی به rna پلی مراز II برخلاف توالی افزاینده متصل نمی شودند >>zzzaaa
غلطه
به rna پلی مراز متصل میشن خب -
سلام
ایا این جمله غلطه ؟چرا؟
< عوامل رونویسی به rna پلی مراز II برخلاف توالی افزاینده متصل نمی شودند >>فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء میشه لینک فصل ۴زیست۲ پازکی لطف کنید من پیداش نکردم
-
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء میشه لینک فصل ۴زیست۲ پازکی لطف کنید من پیداش نکردم
-
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء جنس موسین چی؟؟
-
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء جنس موسین چی؟؟
@dr-lila پروتئین
-
@dr-lila پروتئین
-
zzzaaa
غلطه
به rna پلی مراز متصل میشن خب -
طبق کتاب 94 در معده
-
سلام
میشه بگید کدوم گلبول های سفید دیاپدز دارن؟؟
مونوسیت و نوتروفیل رو کتاب نوشته بقیه هم دارن؟armir ali در زیست خوانی!! گفته است:
سلام
میشه بگید کدوم گلبول های سفید دیاپدز دارن؟؟
مونوسیت و نوتروفیل رو کتاب نوشته بقیه هم دارن؟لنفوسیت ها و ائوزینوفیل ها هم دارن!
-
@Dr-Bernosi هورمون های پروتینی از کدوم ریبوزم سلول ساخته میشه
ریبوزوم های شبکه آندوپلاسمی
-
@Dr-Bernosi هورمون های پروتینی از کدوم ریبوزم سلول ساخته میشه
ریبوزوم های شبکه آندوپلاسمی
-
@dr-bernosi گاج جامع نوشته در بازدم جهت جریان هوا در کیسه های پیشین از جلو ب عقب بدن _و در دم در کیسه های هوادار عقبی از جلو ب عقب بدن _این دو تا جمله غلطه دیگ ؟؟
-
@dr-bernosi گاج جامع نوشته در بازدم جهت جریان هوا در کیسه های پیشین از جلو ب عقب بدن _و در دم در کیسه های هوادار عقبی از جلو ب عقب بدن _این دو تا جمله غلطه دیگ ؟؟
درود نه کاملا درسته
-
کدام گزینه درست است؟
1)انسان در محل هایی که مورچه ها نمیتوانند زندگی کند، توانایی زندگی ندارد.
2)در محلی که مایکوباکتریوم توبرکلوسیز آنزیم های گوارشی خود را ترشح میکند، تنها بی مهره ی دارای خون تیره و روشن نیز دیده میشود.
3)چانورانی که از همه ی سلول های سطحی خود برای تنفس استفاده میکنند را نمیتوان در محلی که آمیب زندگی میکند، یافت.
4)در محل زندگی روباه فاقد رنگیزه در سلول های پوستی خود، نمیتوان نوعی از چانوران که با سریدن حرکت میکنند را مشاهده کرد.
دانش-آموزان-آلاء