زیست خوندن
-
@MRLEN
درسنامه خوندن برای زیست اشتباه محضه !
درسنامه نخونید اصلاپرستو بابایی دوست عزیزم کاملا درست میگه
فقط شما زمانی به درسنامه ممکنه نیاز داشته باشین که درسو کامل درست متوجه نشده باشین که با خوندن نکته ها بتونین بهتر بفهمین!
اما اینکه کسی بشینه درسنامه هر گفتار خیلی سبزو به عنوان مثال دونه به دونه بخونه نمیگم خیلی بده ولی وقتی واسه تست زدن نمیمونه! -
پرستو بابایی دوست عزیزم کاملا درست میگه
فقط شما زمانی به درسنامه ممکنه نیاز داشته باشین که درسو کامل درست متوجه نشده باشین که با خوندن نکته ها بتونین بهتر بفهمین!
اما اینکه کسی بشینه درسنامه هر گفتار خیلی سبزو به عنوان مثال دونه به دونه بخونه نمیگم خیلی بده ولی وقتی واسه تست زدن نمیمونه!@M-Tina ممنونم 🌺🌺
-
@M-Tina ممنونم 🌺🌺
-
پرستو بابایی شما خودتون چیی میخونید ؟
@MRLEN
من فقط فیلم های صفر تا صد آقای موقاری رو می بینم و مهم تر از همه تست می زنم
تست زدن خیلی مهمه ،حتما طوری عمل کنید که بتونید است زیاد بزنید ،زیست یعنی تست
منم در اون حد نیستم که بخوام شعار بدم فقط 😅😂
صرفا چیزایی رو میگم که خودم تجربه کردم -
سلام
بستگی داره
درس هایی که متوجه نشدم رو فیلم میدیدم.... بعد که قابل فهم تر شد... متن کتاب و شک ها رو میخوندم(کتاب خیلییی مهمه) .... میرفتم سراغ تست آموزشی و حین تست به نکاتی میرسیدم که تو دور اول خوانش اون فصل در کتاب بهش توجه نمی کردم.... بعد دوباره اون قسمت کتاب رو میخوندم(حالا به نکات و شکل ها توجه بیشتری داریم و ی جورایی دیدمون طراحگونه میشه)..... و بعد تست سنجشی.... و بعد تست زماندار....
شاید یکم طولانی بشه ولی واقعا تاثیر داره (حداقل برای من...)
امیدوارم برای شما هم همینطور باشه🙏🏻💫
درضمن میتونید درباره این سوالتون در قسمت سرچ آلاخونه هم جست و جو کنید. که شاید جواب های بیشتر و بهتری رو ببینید👌🏻
و در آخر، هر تاپیکی که میزنید، باتوجه به موضوع سوالتون گروهی رو تگ کنید تا برای اعضای اون گروه نوتیف ارسال بشه و سوال و تاپیکتون بیشتر دیده بشه.(برای راهنمایی بیشتر به قسمت راهنمای آلاخونه مراجعه کنید)
موفق باشید💫
-
بچه ها روش شما برای زیست خوندن چیه درسنامه میخونید یا فیلم هایی اموزشیی؟
-
-
متشکرم از همتون 🙏🙏
-
قبل از تدریس معلم پیش خوانی کنید و روزنامه وارد بخونید ،بعد از تدریس یکبار دیگه به قصد یادگیری بخونید و بعد هایلایت کنید توی این مرحله اگه احساس کردید کلست رو فهمیدید برید سراغ منبع اول و تست های آموزشی رو بزنید و بعد نکاتش رو وارد کتاب کنید وقتی منبع اول تموم شد یکبار دیگه برید سراغ کتاب و اینبار با نکات جدید بخونید وبعد برید سراغ منبع دوم .
-
@MRLEN
باید با ادبیات زیست آشنا بشی
مثلاً بدونی برخی و اغلب و اینا مهمن
جملات دوسری مثلاً هرگردی گردو نیست
و....
که آقای موقاری برای صفر کیلومترها خوبه کسی که هیچی حالیش نمیشه و یا از زیست متنفره دیگه خودت یاد میگیری چجوری بخونی
اما اگه نه اونقدر تست بزن تا کتاب رو دقیق و جزئی تر نگاه کنی مخصوصا شکل ها
اما چند منبعی نباش
اول یه منبع رو خوب تموم کن برای همه فصل ها بعد برو منبع بعدی -
-
این پست پاک شده!