جزوه شکل
-
_Reza_ اره جالبه مقدمه کتاب نوشته شده بچه ها همه نکات اینا نیستن و نکات زیادت طراح بخواد سوال طرح کنه میتونه هرچیو بگه ولی این جور تستا فقط یدونس یا دوتا اره من نگفتم اون تو متنه گفتم نکات متنی و چالشیم توش هست این منظورم نبود
بازم بابات این پیام دوم که مرتبط با بحث بود ممنونم
-
حالا چون گفتین نظرتونم بگین ،بعد کنکور چیزی که هست خیلی از استادی کنکور میان میگن فلان نکته از جزوه ما اومد یا تو کلاس ما بود،خب چیزی که اینجا هست اینه که در واقع سوالات از کتاب اومده و اون استاده هم رو کتاب درس داده و یا جزوهاشون هم رو کتاب نوشتن و چیز عجیبی نیست
مثلا همین سوال گره لنفی زانو هم شکل پر واضح خود کتاب درسی هستerfan wizard کتاب رو خوندم
اما به این سوال جواب ندادم
چون شکل رو درست تحلیل نکردم
این کتاب همه شکلارو برده زیر ذره بین
مولفینشم دبیرای کنکور نیستن بگن تطابق تطابق!
دانش آموزن
و همچین چیزی واقعا دور از انتظاره
اینکه ۱۰ نفر آدم در کمتر از یکماه همچین چیزی تولید کنن -
این جزوه تو مدت زمان دو هفته
و با فشار کاری بسیار همه ما اماده شد
و واقعا محشره
من سر جلسه همه سوالات شکل برام اشنا بود
لطفا اگر نظری درمورد بهتر شدن جزوه دارید بگید
ممنون
دانش-آموزان-آلاء -
-
@M_hmdi بله انشالله
ممنون از شما -
Rahman Aa درسته خب نکات زیست تمومی نداره طراح بخواد میتونه کلی نکته دیگه بیاره ما سعی کردیم تا جایی که وقت امون میده برای جمع بندی نکات رو نوشته باشیم ... وگرنه وقت بود و ما میخواستیم جامع بنویسیم از هر شکل کتاب هزاران نکته میشد نوشت
-
-
-
حالا چون گفتین نظرتونم بگین ،بعد کنکور چیزی که هست خیلی از استادی کنکور میان میگن فلان نکته از جزوه ما اومد یا تو کلاس ما بود،خب چیزی که اینجا هست اینه که در واقع سوالات از کتاب اومده و اون استاده هم رو کتاب درس داده و یا جزوهاشون هم رو کتاب نوشتن و چیز عجیبی نیست
مثلا همین سوال گره لنفی زانو هم شکل پر واضح خود کتاب درسی هستerfan wizard خب ماهم این جزوه رو بر اساس کلکایی ک از تستا خوردیم نوشتیم اکثر نکات واقعا همینن دقیقا کی ادعا کرد ک صفر تا صد نکات ابداعی خودمونه
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!