سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
یه سوال ریاضی فوری
-
هیچی من حرفی ندارم ،شانسی شد ،رسم کردم دیدم دو تا ریشه داره
یکی بین صفر و یک
یکی حدودا بین منفی یک دوم و صفره
صفر رو گذاشتم خودش ریشه بود و صدق کرد
چون دو تا ریشه بود و جمعشون توی گزینه ها :
اگر یکی صفر باشه یکی z جمعشون میشه z
و خود گزینه ریشه هست گزینه ها رو جایگذاری کردم به دست اومدکه مطمئنا این راه الان بدردتون نمیخوره
-
Mahdi.RE
مهدی جواب گزینه 2 میشه
صدامو داری؟؟
2222 -
@0Farzam0 ببین عشقم
من نمودار یه موقع رسم تو جواب اشتباهم سوتی دادم یه ذره بعضی جاها
در کل اگه رسم کنی
میبینی اون ریشه ای تو x منفی بدست میاد تو بازه نیس !! پس ولش کن .اصلا بهش نگاهم نکن
میمونه اون ریشه که تو قسمت مثبتاس که خب اگه درست رسم میفهمی تو بازه هست !
همون یکی جوابه دیگه
میشه دو سوم
حالا من خوابم میاد الان میخوام بخوابم .دیگه اگه اشتباهه باز موند فردا ببینم اصلا چیه این سوال.حال ندارم بشینم تعیین علامت کنم مطمئن بشم. -
این پست پاک شده!
-
Kourosh Mousavi
کوروش جان حالت خوبه؟
اشتباه نفرستادی؟ -
@0Farzam0
چی ؟ سوال مگه نداری؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Kourosh Mousavi on آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
Kourosh Mousavi
اشتباه وویس فرستادی
آپلودر چیه
من چیزی اپلود نکردم -
@0Farzam0 در یه سوال ریاضی فوری گفته است:
Kourosh Mousavi
کوروش جان حالت خوبه؟
اشتباه نفرستادی؟ویس Sally رو اینجا فرستادم...
بیاد دربارش صحبت نکنیم...
نه نموادر خوب نی
با تعین علامت برو -
@0Farzam0 در یه سوال ریاضی فوری گفته است:
با رسم نمودار میشه به جواب رسید؟
اگه میشه فقط نقشه راهشو بگینمیشه اما دوباره کاریه! بنظرم تعیین علامت کنید معادله رو حل کنید بهتره.
اما حالا که اصرار دارید با رسم پیش برید...
معادله رو به صورت زیر بنویسید:
حالا تابع های f و g رو رسم کنید و نقاط برخوردشون که جواب های معادله هست رو پیدا کنید. برای پیدا کردن نقاط برخورد بازهم باید تعیین علامت کنید و معادله رو حل کنید!
همین علت اینه که گفتم دوباره کاری هست. اگر با نرم افزار رسم کنید نمودار ها رو خود نرم افزار نقاط تلاقی رو بهتون میده و جواب ها پیدا میشه و روش رسم اینجا کاربردیه. -
@0Farzam0
فرقی نداره اصلا اون طور که گفتم رسم نکنید شاید گیج کننده باشه ... شما دو طرف معادله دو تا تابع دارید نقاط برخورد نمودار این دو تابع میشه جواب معادله.@0Farzam0 در یه سوال ریاضی فوری گفته است:
ببخشید اگر همه رو ببریم یک طرف تساوی و اون رو رسمش کنیم
در واقع دارید به شکل f(x)=0 مینویسید پس جواب ها میشه نقاط تلاقی نمودار f با محور x ها ...
-
@PHys در یه سوال ریاضی فوری گفته است:
@0Farzam0
فرقی نداره اصلا اون طور که گفتم رسم نکنید شاید گیج کننده باشه ... شما دو طرف معادله دو تا تابع دارید نقاط برخورد نمودار این دو تابع میشه جواب معادله.@0Farzam0 در یه سوال ریاضی فوری گفته است:
ببخشید اگر همه رو ببریم یک طرف تساوی و اون رو رسمش کنیم
در واقع دارید به شکل f(x)=0 مینویسید پس جواب ها میشه نقاط تلاقی نمودار f با محور x ها ...
خیلی ممنون از توضحیتون
این جمله اخرتون جوابمو داد مرسی
من ریاضیم زیاد خوب نیست
سوالام مسخره اس
ببخشید