(?・・)σ
-
_Reza_
داداش حرفتو قبول ندارم
اگه مولف عوض شده باشه آره
ولي اگه مسعود جعفري باشه
خودش ميگفت نبايد به قيد ها و جمله بندي هاي اينجوري گير بديم -
@0Farzam0 تا الان گیر دادن از این به بعدم گیر میدن ... خیلیم منطقیه بنظر من ... مشکل خاص یعنی مشکل آنچنان وخیمی نیست اما خب هست دیگه ... اینجا جاییه که طراح شیمی رو با زیست قاطی میکنه
-
پرستو بابایی گ ۴ غلطه ... همشون مشکل ایجاد میکنن ... طبق متن کتاب مصرف بیش از حد ویتامین c مشکل خاصی ایجاد نمیکند
پرستو بابایی گ ۴ غلطه ... همشون مشکل ایجاد میکنن ... طبق متن کتاب مصرف بیش از حد ویتامین c مشکل خاصی ایجاد نمیکند
هومم؟😶
یعنی حتی ویتامین C هم ؟ ویتامین C کهمحلول در آبه -
پرستو بابایی 😂
مولفش مسعود جعفري خورده؟@0Farzam0
بله ایشونه -
جواب گزینه ۲ و کاملا غیر منطقی
-
بیخیال حذف کنم این تاپیکو 😂
حذفم نمیشه:|| -
جواب گزینه ۲ و کاملا غیر منطقی
پرستو بابایی ندارد بوده نوشته دارد
-
-

نمیدونم چطور گزینه دو گقته طراحش ولی کسی که زیست خونده اینو دیگه بعیده درست بگیره ... درسته که مقدار اضافیش از بدن خارج میشه چون محلول در آبه ولی قطعا افراط در هر چیزی ضررای خودشم داره از جمله این که ضرراشو کتاب با یه کلمه خواسته نشون بده و نخواسته بگه ... خود دانید 😊 -
Rahman Aa
وای 😂🤣🤣 -

نمیدونم چطور گزینه دو گقته طراحش ولی کسی که زیست خونده اینو دیگه بعیده درست بگیره ... درسته که مقدار اضافیش از بدن خارج میشه چون محلول در آبه ولی قطعا افراط در هر چیزی ضررای خودشم داره از جمله این که ضرراشو کتاب با یه کلمه خواسته نشون بده و نخواسته بگه ... خود دانید 😊
نمیدونم چطور گزینه دو گقته طراحش ولی کسی که زیست خونده اینو دیگه بعیده درست بگیره ... درسته که مقدار اضافیش از بدن خارج میشه چون محلول در آبه ولی قطعا افراط در هر چیزی ضررای خودشم داره از جمله این که ضرراشو کتاب با یه کلمه خواسته نشون بده و نخواسته بگه ... خود دانید 😊درسته اینو حتما گوشه ذهنم نگه می دارم برای تست های بعدی ✨