ابهامات اساسی
-
-
پرستو بابایی دقیقا همین +++
-
اما یه سوال پیش میاد ... که شاید نکته جالبی باشه ... آندوکارد بطن راست از خون تیره تغذیه میشه ؟! بهش فکر کردید ؟!
-
-
البته اکسیژن رسانیشو باید میگفتم...
-
اما یه سوال پیش میاد ... که شاید نکته جالبی باشه ... آندوکارد بطن راست از خون تیره تغذیه میشه ؟! بهش فکر کردید ؟!
@亗-REZA-亗
به نظرم بازم از همون خون تیره نیاز هاشو برطرف می کنه ،چون خون تیره هم هنوز اکسیژن داره ،درست متوجه شدم ؟ -
@亗-REZA-亗 خب درواقع ما مگه نمیگیم که خونی بطن راست درصد زیادی کربن دی اکسید و مقداری اکسیژن داره؟
از همون یکذره استفاده میکنه بچه قانعی هست😂
مث فرهاد بابابزرگت نیست😂 @M-Shajarian -
Reza-H
بله ،اطلاع نداشتید ؟
خواهش می کنم ✨ -
Reza-H
بله ،اطلاع نداشتید ؟
خواهش می کنم ✨پرستو بابایی
یه چیزایی شنیده بودم.
در جریان جزئیاتش نبودم. -
بطن چپ اوکیه چون خونش هم مواد غذایی کافی داره و هم اکسیژن کافی
اما بطن راست فقط مواد غذایی کافی داره ... پس میشه استنباط کرد بطن راست با خون تیره o2 رسانی میشه ؟!
باید بپرسم از معلم جالبه -
@亗-REZA-亗 خب درواقع ما مگه نمیگیم که خونی بطن راست درصد زیادی کربن دی اکسید و مقداری اکسیژن داره؟
از همون یکذره استفاده میکنه بچه قانعی هست😂
مث فرهاد بابابزرگت نیست😂 @M-Shajarian@0yasin-sh0 آره میدونم یه ذره اکسیژن داره به همون بسنده میکنه ولی اگه توی تست بگه خون تیره اکسیژن رسانی میکنه درست میگیری ؟! نمیگیری دیگ اما اینجا استثنا شد
خوبی یاسین ؟! 😂
عاغا جون ۸۵ سالش شده دیگ تحویل نمیگیره 💔😂 -
بطن چپ اوکیه چون خونش هم مواد غذایی کافی داره و هم اکسیژن کافی
اما بطن راست فقط مواد غذایی کافی داره ... پس میشه استنباط کرد بطن راست با خون تیره o2 رسانی میشه ؟!
باید بپرسم از معلم جالبه@亗-REZA-亗
اگه اینو بگه، بازم اشتباه میگیرم.
چون تو کتاب نیست که آندوکارد از خون تیره اکسیژن میگیره -
@亗-REZA-亗
چون تو کتاب نیست که آندوکارد از خون تیره اکسیژن میگیرهReza-H نگفته ولی خب جوری که میگن باید اینطور بشه!
-
@亗-REZA-亗
چون تو کتاب نیست که آندوکارد از خون تیره اکسیژن میگیرهReza-H پس از عمه من تغذیه میکنه؟😂😂😂
-
@0yasin-sh0 آره میدونم یه ذره اکسیژن داره به همون بسنده میکنه ولی اگه توی تست بگه خون تیره اکسیژن رسانی میکنه درست میگیری ؟! نمیگیری دیگ اما اینجا استثنا شد
خوبی یاسین ؟! 😂
عاغا جون ۸۵ سالش شده دیگ تحویل نمیگیره 💔😂@亗-REZA-亗 اره نکته قشنگیه...
خوبم شکر😂
اره پیر شده درکش نمیکنم😂 -
Reza-H پس از عمه من تغذیه میکنه؟😂😂😂
@0yasin-sh0
نه عزیز
چرا پای عمتو می کشی وسط😂مهم نیست از کجا تغذیه میکنه. تو کتاب دربارش چیزی نگفته. پس نمیخواد که بدونیم :)
-
-
-