اما رضا
🤍
-
درود دوستان...
بعد از گذشت حدود ده سال افتخار زیارت حرم امام رضای عزیزم نصیبم شده ...
خیلی شوق دیدنش رو دارم ... با اینکه بچه بودم و رفتم اما خاطراتش هنوز که هنوزه یادمه و فراموشم نمیشه ...
از شکلات گرفتن از خادمای امام رضا گرفته تا یروز گم شدن توی حرم
از سرو کله مردم میرفتم تا به زری برسم
خودمو سفت میچسبوندم و میگفتم امام رضا جونم منم اسمم رضاست من مثل بچتم به حرفام خوب گوش بده :))خوشحالم که هنوزم منو دوست داره و به حرفم گوش میده 🥺
️
https://forum.alaatv.com/post/3074170
خب عزیزان اگه با امام رضاتون حرفی درد و دلی چیزی دارید میتونید یه متن بنویسید و من اونجا متنتون رو بلند جلوی حرم میخونم و اگه بتونم صدامو ضبط میکنم و براتون قرار میدماگه هم دوست داشتید خودتون اینکارو کنید من اونجا وویستون رو پخش میکنم ... لطفا مخاطب تون آقا امام رضا باشه
️
@تجربیا@BOXING سلام خیلی ممنون از این لطف
لطفا بهشون بگین
یا امام رضا دوراهی های سختی تو زندگیمه
همه چیز واسم داره سخت و سخت و تر میشه
از خیلی چیزا میترسم
خودتون میدونین مدتیه ذهنم، فکرم، روحم ازتون دوره
من به خدا هم گفتم من بچم من نمیفهمم خدایی نکرده خواستم دستتونو ول کنم شما محکم بگیرینش
توی این مسیر های پر پیچ و خم، کمک یارم باشین
ترس هایی تو دلمه که وحشتناکه از خیلی چیزا مدتیه که میترسم خودتون آرومم کنین خودتون راه درستو نشونم بدین
کمکم کنین🥺 -
@BOXING سلام خیلی ممنون از این لطف
لطفا بهشون بگین
یا امام رضا دوراهی های سختی تو زندگیمه
همه چیز واسم داره سخت و سخت و تر میشه
از خیلی چیزا میترسم
خودتون میدونین مدتیه ذهنم، فکرم، روحم ازتون دوره
من به خدا هم گفتم من بچم من نمیفهمم خدایی نکرده خواستم دستتونو ول کنم شما محکم بگیرینش
توی این مسیر های پر پیچ و خم، کمک یارم باشین
ترس هایی تو دلمه که وحشتناکه از خیلی چیزا مدتیه که میترسم خودتون آرومم کنین خودتون راه درستو نشونم بدین
کمکم کنین🥺 -
درود دوستان...
خیلی شوق دیدنش رو دارم ... با اینکه بچه بودم و رفتم اما خاطراتش هنوز که هنوزه یادمه و فراموشم نمیشه ...
خودمو سفت میچسبوندم و میگفتم امام رضا جونم منم اسمم رضاست من مثل بچتم به حرفام خوب گوش بده :))خوشحالم که هنوزم منو دوست داره و به حرفم گوش میده 🥺
️
خب عزیزان اگه با امام رضاتون حرفی درد و دلی چیزی دارید میتونید یه متن بنویسید و من اونجا متنتون رو بلند جلوی حرم میخونم و اگه بتونم صدامو ضبط میکنم و براتون قرار میدماگه هم دوست داشتید خودتون اینکارو کنید من اونجا وویستون رو پخش میکنم ... لطفا مخاطب تون آقا امام رضا باشه
️
@تجربیا -
@BOXING
سلام رضا جان
امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و موفق
«میدونم خیلی آدم خوبی نیستم و از ۷ سال پیش که طلبیدی و منت سرم گذاشتی و واقعا با معجزه منو رسوندی به خودت خیلی فرق کردم و حتی شاید آدم بدی هم شدم ولی خب ته ته دلم هنوز دوستت دارم و دوست دارم که بازم بیام و بازم دعوتم کنی
حالا که تقریبا راه زندگیمو مشخص کردم خودت کمکم کن تا بتونم پیش خودم سربلند و سرافراز باشم» -
درود بر رضای عزیز....
زیارتت قبول جانمآقاجان سلام .... یه کاری کن دوباره آرامش به زندگیم برگرده ....
این تلاطم ... این آشوب .... دیگه خسته شدم از این همه فکر و خیال ...آقا ... امسال برام خیلی مهمه .... خیلی.....
کاری کن به اون چیزی که میخوام، برسم.......
خیلی ممنون ازت عزیز دل ...
-
درود بر رضای عزیز....
زیارتت قبول جانمآقاجان سلام .... یه کاری کن دوباره آرامش به زندگیم برگرده ....
این تلاطم ... این آشوب .... دیگه خسته شدم از این همه فکر و خیال ...آقا ... امسال برام خیلی مهمه .... خیلی.....
کاری کن به اون چیزی که میخوام، برسم.......
خیلی ممنون ازت عزیز دل ...
-
@BOXING
سلام خوبین...
زیارتتون قبول
امام رضا جانم امسال هنوز نشده که بیام پیشت
تو که از همه چی خبر داری خودت مانع ها رو بردار از سر راهم...
دستمو بگیر تا بتونم ادامه بدمخیلی ممنون ازتون
-
@BOXING
سلام رضا جان
امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و موفق
«میدونم خیلی آدم خوبی نیستم و از ۷ سال پیش که طلبیدی و منت سرم گذاشتی و واقعا با معجزه منو رسوندی به خودت خیلی فرق کردم و حتی شاید آدم بدی هم شدم ولی خب ته ته دلم هنوز دوستت دارم و دوست دارم که بازم بیام و بازم دعوتم کنی
حالا که تقریبا راه زندگیمو مشخص کردم خودت کمکم کن تا بتونم پیش خودم سربلند و سرافراز باشم» -
درود دوستان...
️
️
@تجربیایــاران هـــمـه رفـتــند
افسوس که جا مانده منم@BOXING
سلام رضا جان
خوش به احوالت
التماس دعا عزیز -
یــاران هـــمـه رفـتــند
افسوس که جا مانده منم@BOXING
سلام رضا جان
خوش به احوالت
التماس دعا عزیز -
سلام التماس دعا