قضیه مقدار میانی
-
سلام
وقتتون بخیر
در رابطه با قضیه مقدار میانی برای حل تست به جز نتیجه مقدار مقدار میانی تو سینماتیک استفاده از فرمولاش و مشتق گرفتن نیازی داریم یا نه؟@0Farzam0
سلام، قضیه مقدار میانگین رو در کدوم کتاب دبیرستان دیدید؟ من ندیدم توی کتابم ...
سوالتون رو متوجه نشدم. طبق قضیه مقدار میانگین مثلا میتونید بگید در حرکت راست خط در یک بازه زمانی سرعت لحظه ای حداقل یک بار با سرعت متوسط برابر میشه. منظورتون همین هست؟ -
@0Farzam0
سوالتون رو متوجه نشدم. طبق قضیه مقدار میانگین مثلا میتونید بگید در حرکت راست خط در یک بازه زمانی سرعت لحظه ای حداقل یک بار با سرعت متوسط برابر میشه. منظورتون همین هست؟@MaTiN-S
@MaTiN-S در قضیه مقدار میانی گفته است:
@0Farzam0
سوالتون رو متوجه نشدم. طبق قضیه مقدار میانگین مثلا میتونید بگید در حرکت راست خط در یک بازه زمانی سرعت لحظه ای حداقل یک بار با سرعت متوسط برابر میشه. منظورتون همین هست؟آدمک در قضیه مقدار میانی گفته است:
@0Farzam0 نشنیدم تا حالا
حالا دقیقا دنبال چی میگردی سوالی چیزی هس شاید بتونم کمکت کنم من سوالتو دقیق متوجه نشدممن منظورم در رابطه با این بودش که زمانی که دو متحرک هم سرعت میشن بیشترین سرعت رو از همدیگه دارند
خواستم بدونم با فرمولی که این موضوعات اثبات میشه
امکان داره سوالی بیادش که نیاز باشه برسیم به اون قسمتی که مشتق بگیریم و برابر صفر قرار بدیم؟ -
@MaTiN-S
@0Farzam0
سوالتون رو متوجه نشدم. طبق قضیه مقدار میانگین مثلا میتونید بگید در حرکت راست خط در یک بازه زمانی سرعت لحظه ای حداقل یک بار با سرعت متوسط برابر میشه. منظورتون همین هست؟آدمک در قضیه مقدار میانی گفته است:
@0Farzam0 نشنیدم تا حالا
حالا دقیقا دنبال چی میگردی سوالی چیزی هس شاید بتونم کمکت کنم من سوالتو دقیق متوجه نشدممن منظورم در رابطه با این بودش که زمانی که دو متحرک هم سرعت میشن بیشترین سرعت رو از همدیگه دارند
امکان داره سوالی بیادش که نیاز باشه برسیم به اون قسمتی که مشتق بگیریم و برابر صفر قرار بدیم؟@0Farzam0 در قضیه مقدار میانی گفته است:
من منظورم در رابطه با این بودش که زمانی که دو متحرک هم سرعت میشن بیشترین سرعت رو از همدیگه دارند
برای من اصلا مفهومی نداره حرفتون اگر توی سوالی این موارد رو دیدید بفرستید تا متوجه بشم سوالتون چی هست.
@0Farzam0 در قضیه مقدار میانی گفته است:
چه فرمولی؟ کدوم موضوعات؟
امکان داره سوالی بیادش که نیاز باشه برسیم به اون قسمتی که مشتق بگیریم و برابر صفر قرار بدیم؟
این کار رو معمولا زمانی انجام میدید که دنبال مقدار ماکسیمم یا مینیمم هستید ...
مربوط به کاربردهای مشتق هست حسابان 12 هم. -
من منظورم در رابطه با این بودش که زمانی که دو متحرک هم سرعت میشن بیشترین سرعت رو از همدیگه دارند
برای من اصلا مفهومی نداره حرفتون اگر توی سوالی این موارد رو دیدید بفرستید تا متوجه بشم سوالتون چی هست.
چه فرمولی؟ کدوم موضوعات؟
امکان داره سوالی بیادش که نیاز باشه برسیم به اون قسمتی که مشتق بگیریم و برابر صفر قرار بدیم؟
این کار رو معمولا زمانی انجام میدید که دنبال مقدار ماکسیمم یا مینیمم هستید ...
مربوط به کاربردهای مشتق هست حسابان 12 هم. -
@MaTiN-S
براتون ارسال میکنم نوشته استادم رو
نهایتش منجر به این شدش که مساحت محدود به نمودار بین دو نمودار متحرک میرسیدیم -
@0Farzam0 مساحت محدود به نمودار دو متحرک در نمودار Vt فاصله بین دو متحرکه
حالا شما نوشته ای ک گفتید یا سوالی ک بهش برخوردید رو بفرستید شاید بهتر بتونیم کمک کنیم -
آدمک در قضیه مقدار میانی گفته است:
مساحت محدود به نمودار دو متحرک در نمودار Vt فاصله بین دو متحرکه
چطور به این نتیجه رسیدید؟ درست نیست!
-
آدمک در قضیه مقدار میانی گفته است:
مساحت محدود به نمودار دو متحرک در نمودار Vt فاصله بین دو متحرکه
چطور به این نتیجه رسیدید؟ درست نیست!
-
@MaTiN-S اگر مکان اولیه دو متحرک یکسان باشه کاملا درسته بدون اینکه کاملا اگاهی داشته باشید هیچوقت چیزیو رد نکنید
-
آدمک
خب دیگه ! اگر از یک مکان شروع کنن یعنی مکان اولیه یکسانی داشته باشن ... این رو در پست قبل نگفتید برای همین گفتم. -
آدمک
خب دیگه ! اگر از یک مکان شروع کنن یعنی مکان اولیه یکسانی داشته باشن ... این رو در پست قبل نگفتید برای همین گفتم. -
@MaTiN-S اگر مکان اولیه دو متحرک یکسان باشه کاملا درسته بدون اینکه کاملا اگاهی داشته باشید هیچوقت چیزیو رد نکنید
-
@MaTiN-S
امکانش داره بیشتر بازش کنید
یعنی میشه از یه جا هم شروع نکنند و قاعده ای داشته باشه
سوالی که پرسیدم اطلاعتش تو این عکس که فرستادم هستش
اثبات مقدار میانی -
@MaTiN-S
اثبات مقدار میانی -
آدمک
نیازی نیست جبهه بگیرید بنده کاملا آگاهی داشتم به همین علت گفتم حرفتون غلطه.
فقط اگر شرایط اولیه یکسان باشه حرفتون درسته!!!@MaTiN-S در قضیه مقدار میانی گفته است:
آدمک
نیازی نیست جبهه بگیرید بنده کاملا آگاهی داشتم به همین علت گفتم حرفتون غلطه.
فقط اگر شرایط اولیه یکسان باشه حرفتون درسته!!!اخه شما نیومدی بگی به این شرط درسته صرفا اومدی گفتی غلطه شک کردم که شاید نمیدونید :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@0Farzam0
خب دو راه دارید :
راه اول اینه که معادله مکان زمان هر دو متحرک رو بنویسید و مکان اولیه هر دو رو x0 قرار بدید چون هر دو از یک جا در یک زمان شروع کردن.
حالا که معالات حرکت هر دو رو دارید x ها رو برابر قرار بدید تا بفهمید در چه زمانی بهم میرسن.راه دیگه اینه که از نکته ای که گفتن استفاده کنید.
فاصله دو متحرک میشه مساحت بین نمودار هاشون در نمودار vt وقتی مکان اولیه هر دو یکسان باشه.قضیه مقدار میانگین برای انتگرالها رو هم نیازی نداره که بدونید!!!
-
@MaTiN-S
اثبات مقدار میانی@0Farzam0 در قضیه مقدار میانی گفته است:
بله!
یا راه اولی که گفتم یا راه دوم!
با هر دو میشه اما برای راه دومی باید مکان های اولیه رو تاثیر بدید.
براتون مثالش رو میفرستم امشب. -
@0Farzam0
خب دو راه دارید :
راه اول اینه که معادله مکان زمان هر دو متحرک رو بنویسید و مکان اولیه هر دو رو x0 قرار بدید چون هر دو از یک جا در یک زمان شروع کردن.
حالا که معالات حرکت هر دو رو دارید x ها رو برابر قرار بدید تا بفهمید در چه زمانی بهم میرسن.راه دیگه اینه که از نکته ای که گفتن استفاده کنید.
فاصله دو متحرک میشه مساحت بین نمودار هاشون در نمودار vt وقتی مکان اولیه هر دو یکسان باشه.قضیه مقدار میانگین برای انتگرالها رو هم نیازی نداره که بدونید!!!
@0Farzam0
خب دو راه دارید :
بله!
یا راه اولی که گفتم یا راه دوم!
با هر دو میشه اما برای راه دومی باید مکان های اولیه رو تاثیر بدید.
براتون مثالش رو میفرستم امشب.مرسیی