هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
برای اموزشی گواهینامه زودتر وقت که می دن با یک مربی زن اونم یک نفر جای خالی داشت برای 5 شهریور
هنوز تصمیم نگرفتم چه کار کنم
-
ویکی پدیا چقدر منطقیه، درباره یه نبرد نوشته یکی از ارتش ها در اون نبرد 500 هزار نفر داشته که 700 هزار نفرشون کشته شدن
-
Hhh Hh سایت های مختلف، هیچ منبع خاصی نداره، چون خود شما هم میتونید ویرایش انجام بدید(یک ماه پیش یکی از دوستام رفته بود ویکی پدیا به صفحه کاظم قلمچی فحش اضافه کرده بود
) ، البته بعضا ویکی پدیا صفحات مهم رو برای ویرایش قفل میکنه
موقع ویرایش میتونید منابعی که استفاده کردید رو اضافه کنید، پایین صفحه منابع استفاده شده برای مطلب رو مینویسه -
Hhh Hh سایت های مختلف، هیچ منبع خاصی نداره، چون خود شما هم میتونید ویرایش انجام بدید(یک ماه پیش یکی از دوستام رفته بود ویکی پدیا به صفحه کاظم قلمچی فحش اضافه کرده بود
) ، البته بعضا ویکی پدیا صفحات مهم رو برای ویرایش قفل میکنه
موقع ویرایش میتونید منابعی که استفاده کردید رو اضافه کنید، پایین صفحه منابع استفاده شده برای مطلب رو مینویسه -
Hhh Hh
یعنی کلا نوشته شده توسط افراد مختلفه. محتواش زیر نظر یه منبع یا سازمان خاص نیست.
به خاطر همین تو موضوعاتی که جنجالی هستن (مثل سیاست یا تاریخ و ...) خیلی اشتباه توش زیاده
اما خب توی موضوعاتی مثل علم که خیلی کسی نیست که بخواد خرابکاری کنه، میشه اعتماد کرد. (آیا کسی هست که بخواد توی ساختار لوییس SO3 دست ببره؟)
-
Hhh Hh
یعنی کلا نوشته شده توسط افراد مختلفه. محتواش زیر نظر یه منبع یا سازمان خاص نیست.
به خاطر همین تو موضوعاتی که جنجالی هستن (مثل سیاست یا تاریخ و ...) خیلی اشتباه توش زیاده
اما خب توی موضوعاتی مثل علم که خیلی کسی نیست که بخواد خرابکاری کنه، میشه اعتماد کرد. (آیا کسی هست که بخواد توی ساختار لوییس SO3 دست ببره؟)
-
@سینا-بیات
عجب.....
فقط میدونستم آدمای عادی هم میتونن ویرایش کنن.. فکر کردم برای ویرایش شرایطی لازمه..... و هرکسی نیست..
....Hhh Hh ویکی پدیا اینجور هست که صفحات یا کاملا بی اهمیت هستن و هرکس میاد یه ویرایشی میکنه(البته اگر کسی دروغی اضافه کنه یا توهین، ویکی پدیا صفحه رو نیمه حفاظت شده یا حفاظت شده قرار میده، یعنی فقط افراد خاصی میتونن ویرایشش کنن)، یا بعضی صفحاتی که خیلی مهم هستن(مثل صفحه شخصیت های سیاسی)، صفحه رو فقط افراد خاص میتونن ویرایش کنن، البته در کل ویکی پدیا از لحاظ سیاسی طرف غرب هست و نگاه بی طرف نداره
-
Hhh Hh ویکی پدیا اینجور هست که صفحات یا کاملا بی اهمیت هستن و هرکس میاد یه ویرایشی میکنه(البته اگر کسی دروغی اضافه کنه یا توهین، ویکی پدیا صفحه رو نیمه حفاظت شده یا حفاظت شده قرار میده، یعنی فقط افراد خاصی میتونن ویرایشش کنن)، یا بعضی صفحاتی که خیلی مهم هستن(مثل صفحه شخصیت های سیاسی)، صفحه رو فقط افراد خاص میتونن ویرایش کنن، البته در کل ویکی پدیا از لحاظ سیاسی طرف غرب هست و نگاه بی طرف نداره
-
Hhh Hh
-
Reza-H بعضی ها کلا کرم دارن، من دلیلی برای اضافه کردن فحش به صفحه کاظم قلم چی پیدا نمی کنم
@سینا-بیات
دلیلش واضحه : F/A
-
داشتم دقت میکردم
دیدم هر کی به من رسید گفت تو از زندگی چی میدونی و تو که مشکلی نداری و من بیشتر از تو سختی میکشم ...
چه طرف پسر بود رو کرد به دختر بودنم گفت
چه پسر بزرگه بود گفت تو دختر کوچیکه ایی و فلان
چه تو شهر دانشگاه اسکان داش و من از شهر دیگه میومدم
چه مشکلات خانوادگی داشت و همه رو برا من تعریف میکرد
چه درباره روابط ادما گفتم و گفت تو ذهنت بچهست
چه کسی برگشت گفت من بیشتر از تو خودتو میشناسم و فلان ....خطاب به همین بالایی ها
من یکم خوب بلدم نشون بدم چیزیم نیست !
فازتون چیه؟
️
چون غر نمیزنم ینی هیچ؟!
چون شنونده غر هاتونم ینی هیچ؟پ.ن:محتوای متن از این متن چرت و پرت هایی که کلا به کسی ربط نداره،فقط میخوای ثابت کنی خیلی ادم تودار و گنگ بالایی و خیلی میفهمی!
-
دلیل منطقی وجود داشتن و استدلال آوردن از کجای نسبیت برداشت میشه؟