سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
کلاس و منبع جدید !!
-
سلام دوستان عزیز
برای سال جدید به احتمال زیاد پشت میمونم و با توجه به سطحم توی هر درس که خواهم گفت لطفا معلم مناسب بهم معرفی کنید و نحوه تدریسشون و هزینه ثبت نام و زمان کلاس ها و ... رو لطفا لطفا کامل توضیح بدید
زیست
برای زیست من صفر تا صد های استاد موقاری کامل دیدم بهمراه نکته تست هاش ... منبع خیلی سبز روهم پارسال کامل زدم پایه هم آیکیو زدم و قاعدتا توی زیست بنظر خودم به سطح خیلی خوبی رسیدم ... حالا برای سال جدید بنطرتون کلاس کدوم معلمو شرکت کنم ؟! معلمی که منو از این چیزی که هستم به سطح بالاتری برسونه نه نکات تکراری مرور کنه ! ... نکته تست فقط میخوام تدریس لازم ندارم ... جز آیکیو و خیلی سبز دیگه کدوم منبع خوبه برای تست ( بجز آزمون ها ) -
شیمی
صفر تا صد ها دیده شده ... راه ابریشم کامل تموم شد ... ... خیلی سبز خیلی ناقص خوندم ... به نظرم به سطح خیلی خوبی رسیدم ... معلمی که سطح بالا درس بده ؟! منبع ( های ) خوب و جامع ؟!
دوستان من بیشتر در انتخاب مدرس مشکل دارم پس لطفا کامل توصیح بدید
@تجربیا -
@زندگی-زندگیییی سلام اگه نظر منو میخوای دبیران همه مثل همه ن سعی کن تست تو ببری بالا چون بین دبیرای آرام فر، عمارلو، فرهمندنیا، همدانی و... واقعا کسی و ندیدم که همه ازش راضی باشن و بچه ها رو به یه درصد تاپ برسونه. تنها راه نجات تسته. من خودم پایه مو الگو زدم خیلی دوست دارم الگو رو اگه نزدی اونو حتما بزن. آیکیو جامع هم اگه نزدی اونم بزن. آزمونهای زیشتلز و ماز و جزوه های عمارلو هم در کنارش داشته باش. بعیده با اینا بالای ۸۰ نزنی اگه تا الان خوب خوندی
-
@زندگی-زندگیییی آفرین بابا اول بگو چطوری وقت کردی کل راه ابریشم و ببینی تا بت بگم
کلاس اگه میخوای خودم از بابایی و فراهانی خوشم میاد ولی از صفر تدریس میکنن. بالاتر میخوای بازرگان از همه بهتره در کنارش مبتکران و زود تموم کن برو سراغ آیکیو یا موج آزمون -
فیزیک
استاد یاری رو کامل دیدم ... راه ابریشم استاد طلوعیم کامل دیدم ... به نظرم به سطح تقریبا خوبی رسیدم ... برای سال جدید کدوم کلاس کدوم استادو ببینم ؟! ... کدوم منبعو کار کنم ( بجز آزمونا ) ... بنطر خودم نردبام میتونه کمک کننده باشه علاوه بر این دیگه چی ؟!
بازم میگم کلاس برام مهم تره توضیح کامل بدید لطفا -
ریاضی
هیچ کار مفیدی نکردم !!!
راه ابریشم استاد ثابتی دارم اما با ایشون ارتباط نگرفتم و نمیگیرم پس سمت ایشون نیاید لطفا ( تعریفش زیاد شنیدم و میدونم سطح بالایی دارن خیلی هم قبولش دارم اما باهاش ارتباط نمیگیرم )
سطح ریاضیم طوریه که کتاب های درسی سه سالو رو فقط کامل خوندم همین و برای کنکور و کنکوری خوندن هیچ وقتی نزاشتم !!!
برای سال جدید یه معلم میخوام که از پایه و به صورت مفهومی تدریس کنه و یه معلم میخوام که سطح بالایی داشته باشه و نکته تست وار تدریس کنه کدوم ؟! ( توضیح کامل لطفا )
منبع تست ؟ ( خودم تعریف نردبام و مهر و ماه شنیدم نطر شما ؟!
واقعا از وقتی که میزارید ممنونم -
@زندگی-زندگیییی
سلام عزیز جان
اینجا به نظرم اصن جای این پرسش نیست
و هیشکی نمیتونه بهت کمک کنه
چون خودش با اون کار نرفته کنکور و نتیجه گرفته باشه
به جز معدود راهنمایی ها منطقی نیست راهنمایی هایی بگیریم که هنوز تست نشده اش یا سر کنکور جواب نمیدهولی چیزی که من با دیدن بیشتر افراد دیدم
افرادی مث تو که انقدر درس خوندن
فقط با حمله به تست آزمون آزمایشی های چند سال قبل به صورت منظم و سطح بندی شده و فصل به فصل میتونی همه چی رو مرور کنی چون هم درستون خوندی هم کتاب تست زدیبه نظرم اگه بشینی این تست هایی با ایده جدید بزنی و با معلم خصوصی مشکلاتتو رفع کنی به نظرم موفق میشی
الان مثلا ما سر کلاس جامعیم که میگن سطح بالا کار میکنیم تو کلاس و اینا تو ماز 78 درصد مطالبو میدونم فقط اون 12 درصد میمونه ولی چون یادگیریم با کلاس بهتره میمونم میبینم
ولی تو اگه اینطوری نیستی وقتتو تلف نکناین صرفا یه راهنمایی بودش که من با خوندن تعداد زیادی راهنمایی تو انجمن کنکور دیدم که عقیده زیادی به دیدن نکته تست های سال گذشته از اول مهر و دوری از آزمون آزمایشی های پیمانه ای و جامع کار کردن و تست های زیاد آزمونی بودش
موفق باشی
-
@زندگی-زندگیییی برای فیزیک دبیر سطح بالا نیس چون همه فیزیک و مشکل دارن که میرن کلاس دیگه پس قرار نیس با چیزای جدید روبه رو بشی
ولی طبق چیزایی که دیدم استاد قضاتی سطحش به نسبت بالاتره و تفکرش اینه که دانش آموز باید سطح خودشو به استاد برسونه و استاد سطح خودشو اندازه دانش آموز پایین نمیاره. نمونه اونو ببین شاید خوشت اومد. بقیه خیلی پایه درس میدن. منبع هم نردبام بهتره -
@زندگی-زندگیییی ریاضی خودم با استادثابتی داشتم الان با کرمی میخوام شروع کنم از شهریور.
بالا بری پایین بیای ریاضی بجز کرمی هیچکس و پیشنهاد نمیدم حتی استاد ثابتی که تدریس خوبی دارن
نیاز به توضیح اضافه نداره کرمی دیگه خیلی وقته ثابت شده س هنوز کلاسشم نرفتم که بخوام فنش باشم ولی واقعا معجزه شو تو چیزی که هیچکس نتونست بکنه تو کله من دیدم
خیلی آرومه خیلی با اخلاقه اصن کلاسش فقد ریاضیه فقدددد ریاضی بدون هیچچچ حاشیه ای برعکس ی سری ک اسم شونو نمیارم
خودت ببینی متوجه میشی
کتابم نردبام والا خودم خیلی باش حال نکردم خیلی وحشتناکه
خیلی سبز جامع و بعدم آیکیو رو ترجیح میدم -
ریاضی:
هیچ استاد اوکی پیدا نکردم باش
فیزیک:
الان من با ملاکیان میخونم ولی به هر صد نفر بگی 99 نفر میگن که باشگاهیه و باید بره دمبل بزنه تا فیزیک و کی دیگه ویدیو میخره کلاس انلاین بهترهولی من باهاش حال کردم و منو رسوند به بالاترین درصد مدرسه
چون هر چی میگه هر سال همونا تو کنکور میادش و میشه زد
و من باهاش اوکی بودم
بالاخره هر کسی با یه کسی حال میکنهالبته با میرحسینی هم بعضی جاها مث سینماتیک رو میخوام پیش ببرم دید کلاسیک قوی میده به آدم
شیمی
همون حرفای مبتکران رو با غرو فر میگن و چیز جدید جز مسائل مزیتی ندارن ( مسئله هادیان فرد خیلی خوبه ولی مفهومیات اصلا)زیست شناسی هم
تست پیشرفته اشکان هاشیمی
و عمارلو نشر دریافتش حرف ندارن -
@زندگی-زندگیییی سلام رضا ببین باتوجه بشناخت من از تو برای زیست شیمی و فیزیک نیاز بکلاس نداری چون جدا کامل بود تدریسای که دیدی فقط نیاز به تست بیشتر داری برای یاد گیری بهتر که آزمونا برا سه تا درسکه گفتم با نردبام برای فیزیک پیشنهاد میدم چون جدا خوبه (یازدهمش دیدم و دوازدهمش کار کردم ) خلاصه وسواس تدریس نداشته باش که ۹۹ درصد تکرار مکررات میشه برات ولی ریاضی من ملاک پور باهاش کلاس رفتم بهتر از ثابتی تست کار میکنه و بهتر از اون درس میده کرمی هم فیلمش یک جلسه دیدم خدای اونم خوب کار میکرد فیزیک ذهبی و یحیوی هم دیدم ولی خب باهاشون حال نکردم جدی ولی بین ذهبی و یحیوی ذهبی بهتر بود