کلاس و منبع جدید !!
-
سلام دوستان عزیز
برای سال جدید به احتمال زیاد پشت میمونم و با توجه به سطحم توی هر درس که خواهم گفت لطفا معلم مناسب بهم معرفی کنید و نحوه تدریسشون و هزینه ثبت نام و زمان کلاس ها و ... رو لطفا لطفا کامل توضیح بدید
زیست
برای زیست من صفر تا صد های استاد موقاری کامل دیدم بهمراه نکته تست هاش ... منبع خیلی سبز روهم پارسال کامل زدم پایه هم آیکیو زدم و قاعدتا توی زیست بنظر خودم به سطح خیلی خوبی رسیدم ... حالا برای سال جدید بنطرتون کلاس کدوم معلمو شرکت کنم ؟! معلمی که منو از این چیزی که هستم به سطح بالاتری برسونه نه نکات تکراری مرور کنه ! ... نکته تست فقط میخوام تدریس لازم ندارم ... جز آیکیو و خیلی سبز دیگه کدوم منبع خوبه برای تست ( بجز آزمون ها )@زندگی-زندگیییی سلام رضا ببین باتوجه بشناخت من از تو برای زیست شیمی و فیزیک نیاز بکلاس نداری چون جدا کامل بود تدریسای که دیدی فقط نیاز به تست بیشتر داری برای یاد گیری بهتر که آزمونا برا سه تا درسکه گفتم با نردبام برای فیزیک پیشنهاد میدم چون جدا خوبه (یازدهمش دیدم و دوازدهمش کار کردم ) خلاصه وسواس تدریس نداشته باش که ۹۹ درصد تکرار مکررات میشه برات ولی ریاضی من ملاک پور باهاش کلاس رفتم بهتر از ثابتی تست کار میکنه و بهتر از اون درس میده کرمی هم فیلمش یک جلسه دیدم خدای اونم خوب کار میکرد فیزیک ذهبی و یحیوی هم دیدم ولی خب باهاشون حال نکردم جدی ولی بین ذهبی و یحیوی ذهبی بهتر بود
-
@زندگی-زندگیییی سلام رضا ببین باتوجه بشناخت من از تو برای زیست شیمی و فیزیک نیاز بکلاس نداری چون جدا کامل بود تدریسای که دیدی فقط نیاز به تست بیشتر داری برای یاد گیری بهتر که آزمونا برا سه تا درسکه گفتم با نردبام برای فیزیک پیشنهاد میدم چون جدا خوبه (یازدهمش دیدم و دوازدهمش کار کردم ) خلاصه وسواس تدریس نداشته باش که ۹۹ درصد تکرار مکررات میشه برات ولی ریاضی من ملاک پور باهاش کلاس رفتم بهتر از ثابتی تست کار میکنه و بهتر از اون درس میده کرمی هم فیلمش یک جلسه دیدم خدای اونم خوب کار میکرد فیزیک ذهبی و یحیوی هم دیدم ولی خب باهاشون حال نکردم جدی ولی بین ذهبی و یحیوی ذهبی بهتر بود
-
عا گوگل میت
-
سلام دوستان عزیز
برای سال جدید به احتمال زیاد پشت میمونم و با توجه به سطحم توی هر درس که خواهم گفت لطفا معلم مناسب بهم معرفی کنید و نحوه تدریسشون و هزینه ثبت نام و زمان کلاس ها و ... رو لطفا لطفا کامل توضیح بدید
زیست
برای زیست من صفر تا صد های استاد موقاری کامل دیدم بهمراه نکته تست هاش ... منبع خیلی سبز روهم پارسال کامل زدم پایه هم آیکیو زدم و قاعدتا توی زیست بنظر خودم به سطح خیلی خوبی رسیدم ... حالا برای سال جدید بنطرتون کلاس کدوم معلمو شرکت کنم ؟! معلمی که منو از این چیزی که هستم به سطح بالاتری برسونه نه نکات تکراری مرور کنه ! ... نکته تست فقط میخوام تدریس لازم ندارم ... جز آیکیو و خیلی سبز دیگه کدوم منبع خوبه برای تست ( بجز آزمون ها )@زندگی-زندگیییی
سلام میتونم درصد زیستت رو بپرسم؟
من برا ریاضی قطعا ملاک پورو پیشنهاد میکنم
شیمی و فیزیک ولی خودخوان
اگه درصد زیستتو بدونم میگم نظرمو کلاسی که مد نظرمه بدردت میخوره یا نه
موفق باشی -
@زندگی-زندگیییی
سلام میتونم درصد زیستت رو بپرسم؟
من برا ریاضی قطعا ملاک پورو پیشنهاد میکنم
شیمی و فیزیک ولی خودخوان
اگه درصد زیستتو بدونم میگم نظرمو کلاسی که مد نظرمه بدردت میخوره یا نه
موفق باشی@Soniaaa
من درصدی که کنکور گرفتم با سوادی که دارم زمین تا آسمون فرقشه ...
کانون ریاصی نمیزدم وقتشو همش میدادم به بقیه برای همین راحت زیستو تحلیل میکردم بدون اینکه به زمانش اهمیت بدم
برای همین درصد از من میخوای بت میگم ۷۰ یا ۸۰ قلم !! تنها چیزی که باعث شد چیزی ک میخوام نشه کنترل وقت بود لطفا با توجه به این درصد معلم مناسب پیشنهاد بده دمت گرم -
@Soniaaa
من درصدی که کنکور گرفتم با سوادی که دارم زمین تا آسمون فرقشه ...
کانون ریاصی نمیزدم وقتشو همش میدادم به بقیه برای همین راحت زیستو تحلیل میکردم بدون اینکه به زمانش اهمیت بدم
برای همین درصد از من میخوای بت میگم ۷۰ یا ۸۰ قلم !! تنها چیزی که باعث شد چیزی ک میخوام نشه کنترل وقت بود لطفا با توجه به این درصد معلم مناسب پیشنهاد بده دمت گرم@زندگی-زندگیییی
آهان خب نکته تست پیشرفته اشکان هاشمی از مهر شروع میشه
یعنی ببین خفن کمشههه عالیه این بشر
من زیستم قوی نبود
از ۲۰و خورده ای تیر ۱۴۰۱
به حدود۴۱دی ۱۴۰۱
وحدود ۵۵ تیر ۱۴۰۲ رسوند منو
حالا تو که میگی زیستت خوبه ببین چی میشه
البته من چون ضعف داشتم زیاد میخوندم
موج آزمون میزدم کتابای نشر الگوشو میزدم
اون پی دی اف های دست نویسشو میخوندم
تستای کنکورای اخیر رو انقد زده بودم برگه های اون قسمت کتاب نازک شده بود -
@زندگی-زندگیییی
آهان خب نکته تست پیشرفته اشکان هاشمی از مهر شروع میشه
یعنی ببین خفن کمشههه عالیه این بشر
من زیستم قوی نبود
از ۲۰و خورده ای تیر ۱۴۰۱
به حدود۴۱دی ۱۴۰۱
وحدود ۵۵ تیر ۱۴۰۲ رسوند منو
حالا تو که میگی زیستت خوبه ببین چی میشه
البته من چون ضعف داشتم زیاد میخوندم
موج آزمون میزدم کتابای نشر الگوشو میزدم
اون پی دی اف های دست نویسشو میخوندم
تستای کنکورای اخیر رو انقد زده بودم برگه های اون قسمت کتاب نازک شده بود@Soniaaa دمت گرم
زیست اشکان تصویب شد
-
@زندگی-زندگیییی
خواهش میکنم
تنها ایراد اشکان نسبت ب بقیه دبیرای زیست هزینه بالای کلاسشه
وگرنه به حرفای پشت سرش توجه نکن عالی درس میده -
@زندگی-زندگیییی
خواهش میکنم
تنها ایراد اشکان نسبت ب بقیه دبیرای زیست هزینه بالای کلاسشه
وگرنه به حرفای پشت سرش توجه نکن عالی درس میده@Soniaaa
قیمت کلاسش ۴۹۰۰ :// -
@زندگی-زندگیییی
پارسالم۴۶۰۰ بود من ثبت نام کردم🥲
الان منظورت اینه کمه؟ -
@Soniaaa نه پشیمون شدم خیلیه 🥲
-
@زندگی-زندگیییی
قسطی هم داره
من اتفاقا قسطیشو ثبت نام کردم -
@Soniaaa
عاها بهتره اینطور اما خب دیگه روم نمیشه خانوادم اینقد اذیت کنم 🥲
با رحمان حرف زدم قرار شد دیگه فقد آزمونا بزنم ... شايد اینطور به نفعم باشه نه ؟