معادله مثلثاتی
-
RAHIL_28 توی این نمونه ها باید اجتماع بگیری چون گفته اولش مجموع جواب معادله رو پیدا کن. صورت سوال خودش میگه باید از چی استفاده کنی زیاد سخت نیس
marylb مرسی دستت دردنکنه .....
-
marylb مرسی شرمنده حسابی زحمت میدم بهت....
-
RAHIL_28 خواهش میکنم. کمک به بقیه وظیفه است. لطفا به جای هر سوالی که برات حل میکنم یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرست:slightly_smiling_face: :smiling_face_with_heart-eyes:
marylb :smiling_face_with_halo: چشم
نظر لطفتونه -
marylb یا خدا...:astonished_face: :astonished_face:
-
marylb یا خدا...:astonished_face: :astonished_face:
sheydadb37 چت شد؟؟؟؟:grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
sheydadb37 چت شد؟؟؟؟:grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
marylb خیلی مختصر و مفید نوشتین اخه:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
marylb شما برا ریاضی فیلم چه استادیو میبینین؟
-
RAHIL_28 دور فرمولهای مورد استفاده و جواب آخر خط قرمز کشیدم. در ضمن این سوالات فکر کنم برای ریاضیا باشه چون فرمولایی که از حسابان برداشته بودم براش استفاده کردم. تجربی ها نترسییین احتمالش خیلی کمه برای ما این سوالا طراحی بشه. ولی برای اطمینان فرمولای حسابان رو قرار میدم.
-
marylb خیلی مختصر و مفید نوشتین اخه:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
sheydadb37 آخه نمیدونم شخصی که سوال کرده در چه سطحیه واسه همین مجبور شدم جزئیات رو هم بنویسم
-
marylb شما برا ریاضی فیلم چه استادیو میبینین؟
sheydadb37 آقای نباخته. تاپیک جزواتشون که دستنویس خودمه هم هست. میتونین ازش استفاده کنین( تبلیغ:face_with_tears_of_joy: )
https://forum.alaatv.com/topic/5193/جزوات-ریاضی-تجربی-صفر-تا-صد-کنکور-محمدامین-نباخته-97-96/22