نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۲ آلایی ها
-
Rahman Aa
اشتباه کردی عزیزم...دوباره امتحان کن
(با صدای عمو فردوس)
امسال میشه ۲۱ سالم خیر سرم
️
-
پنج هزار منطقه دو ریاضی
خیلی ممنونم از تک تک افرادی که منو در طول سال یاری کردن
اگه شما نبودید ده هزارم نمیشدم️
Baby-_-Yooda
بهتون تبریک میگم️
-
سلام
منم 1591 منطقه یک شدم. ایشالا چند وقت دیگه که بیام نتیجه ی انتخاب رشته رو هم می نویسم.
مرسی از زحمتای شما که توی این چهار سالی که با آلا بودم و می خوندم واقعاً چقدر توی همه ی درسا حتی عمومی ها کمکم کرد و چقدرم ازشون کیف کردم و لذت بردم.
ایشالا خدا خودش براتون توی زندگی جبران کنه و خیر و برکت بخواد که انقدر به بچه ها کمک کردید.Aaannniiitttaaa
بهتون تبریک میگم️
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و نتیجه زحماتی که برای کنکورتون کشیدین رو دیده باشین
بچه ها کنکور هم یه مرحله ای از زندگی هست
از حالا به بعد مهم اینه چه تصمیمی بگیرید و چطور ادامه بدین فارغ از هر نتیجه ای که کسب کردینخوشحال میشیم اگه دوست داشتین نتیجه کنکورتون رو اینجا بنویسید
@M-an سلام من تجربیم 873منطقه2 آوردم.
از فیلم های رایگان آلا مخصوصا آقای یاری خیلی استفاده میکردم. مرسی از آلا به خاطر این همه محتوای رایگان و درجه یک️
-
از فیلم های رایگان آلا مخصوصا آقای یاری خیلی استفاده میکردم. مرسی از آلا به خاطر این همه محتوای رایگان و درجه یک️
Asghar Ejl
بهتون تبریک میگم️
-
Asghar Ejl
بهتون تبریک میگم️
Hhh Hh ,ممنون
-
Asghar Ejl تبریک می گم
-
تبریک به همه ی آلایی ها
موفق باشید انشالله مراتب و درجات بالاتر
بقیه دوستان هم اگر خجالت میکشن رتبه شون رو بگن و دوست داشتن الان با خوشحالی رتبه شون اینجا بود
یه مدت یک روز فرصت ناراحت شدن دارن ولی باید خودشون رو جمع کنن و امیدشون از دست ندن
حالا به تصمیم خودشون یا دانشگاه برن یا اگر توانایی دارن پشت بمونن ولی باید بدونن نباید اشتباهات سال پیششون رو کنن و یادشون باشی دوره ای به نام مایوسی بعد از عید نوروز و ناتوانی در دوران جمع بندی هست
آرزوی موفقیت دارم️
-
تبریک به همه ی آلایی ها
موفق باشید انشالله مراتب و درجات بالاتر
بقیه دوستان هم اگر خجالت میکشن رتبه شون رو بگن و دوست داشتن الان با خوشحالی رتبه شون اینجا بود
یه مدت یک روز فرصت ناراحت شدن دارن ولی باید خودشون رو جمع کنن و امیدشون از دست ندن
حالا به تصمیم خودشون یا دانشگاه برن یا اگر توانایی دارن پشت بمونن ولی باید بدونن نباید اشتباهات سال پیششون رو کنن و یادشون باشی دوره ای به نام مایوسی بعد از عید نوروز و ناتوانی در دوران جمع بندی هست
آرزوی موفقیت دارم️
این پست پاک شده! -
سلام به همه بچه های عزیز و گل
خیلیییییییییییییی خیلیییییییییییییی تبریک میگم بهتون بچه ها
و خیلی خوشحالم و ذوق دارم براتون
همیشه در طول زندگی تون بدرخشید همه مون حال کنیم
Rahman Aa
@Dex
officer k
@Soniaaa
Aaannniiitttaaa
Asghar Ejl