سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم
-
سلام سلام
بچه ها میخوام بدونم توی سال دوازدهم مدرسه چطوری غیبت داشتین؟
یا کسی هست غیرحضوری گرفته باشه؟
چندبار درسال غیبت کردین؟
با مدرسه میشه به بقیه کارا برسیم؟
میشه کسایی که تجربه کلاس نکته و تست توی سال دوازدهم رو هم داشتن بگن
اگه برای دوتا درس ریاضی و فیزیک کلاس آنلاین ثبت نام کنم میرسم هم کلاس ببینم هم مدرسه برم هم بخونم؟
اگه آره چطوری؟
اگه نه خودتون بدون کلاس چطوری از پس فیزیک مثلا ب اومدین؟
خیلی ممنون میشم نظر بدین واقعا به راهنمایی نیاز دارم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دوازدهم -
-
سلام
حقیقتا هیچ جوابی برای سوالاتتون ندارم
امسال یکم مدرسه ها تق و لق بود و مدیرمون تا یه مدت اجازه غیبت میداد، ولی خب آخراش بازرس اومد و دیگه اجازه نداد
منم کلا هیچ درسی رو از معلم هامون پیش نمیرفتم چون سطح تدریسشون نسبت به آلا پایین تر بود(کلا ویدیو های رایگان آلا رو میدیدم)
خب اون مدتی که مدرسه نمیرفتم خیلی خوب بود، ولی وقتی مدرسه میرفتم یک کتابی چیزی یا چندتا تستی با خودم میبردم تو مدرسه میخوندم(البته چون ردیف جلو بودم معلما یکم خشن برخورد میکردن، منم زنگ تفریح میخوندم)
وقتی هم میرفتم خونه ویدیو(که خیلییییییی از برنامه هام هم عقب افتادم چون انتظار داشتم بتونم نرم مدرسه)
ولی خب سال شما بعید میدونم اصلا بتونید تا قبل از عید مدرسه رو بپیچونید
ولی بعد از عید دیگه خیلی گیر نمیدن، من که یکی دو روز بیشتر نرفتم مدرسه(بعد از عید) -
Taranommm در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم گفته است:
سلام سلام
هلووو
بچه ها میخوام بدونم توی سال دوازدهم مدرسه چطوری غیبت داشتین؟
کرونا به همراه پر رویی خودمون
یا کسی هست غیرحضوری گرفته باشه؟
اکثرا هستن مدارسی که غیر حضوری رو اوکی هستن
یا گیر نمیدن و براشون دانش اموزا مهم نیس(اکثرا واسه کسایی که فقط میخوان دیپلم بگیرن یا مثلا عقد کردن)(از این مدرسه ها همه جا هست) که اذیت نمیشین اگر نرین. مخصوصا اگر اول سال باهاشون حرف بزنین که بی خیال من بشین.چندبار درسال غیبت کردین؟
با مدرسه میشه به بقیه کارا برسیم؟اگر مدرسه آنقدری توپ باشه که باهاش بخش آموزش درسارو فول یاد بگیری و دیگه نیازی به معلم خصوصی و فیلم نداشته باشی خیلی خوبه
ولی اگر معلم سطح متوسط باشه بیشتر وقت تلف کنیه برات (من اگر بودم بازم غیر حضوری میرفتم چون با این تیزهوشان بودم اوضاع اونقدری خوب نبود)میشه کسایی که تجربه کلاس نکته و تست توی سال دوازدهم رو هم داشتن بگن
اگر معلمت خوب و با سواد باشه حضوری فوق العاده مفیده
اگه برای دوتا درس ریاضی و فیزیک کلاس آنلاین ثبت نام کنم میرسم هم کلاس ببینم هم مدرسه برم هم بخونم؟
اگه آره چطوری؟به سختی🥴
البته گفتم به سطح مدرسه و معلمان بستگی داره که چقد مفید هست براتوناگه نه خودتون بدون کلاس چطوری از پس فیزیک مثلا ب اومدین؟
من کلاس حضوری رفتم
ولی اگر اون نبود حتما با استاد های آلا جلو میرفتم صفر تا صد ها یا ابریشم.خیلی ممنون میشم نظر بدین واقعا به راهنمایی نیاز دارم
سوال دیگه ای داشتی حتما بپرس️
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دوازدهم -
Taranommm ببین ما اول خودمون بچه های مدرسمون خیلی پایه بودن واسه ما نمونه دولتیه بعد تند تند هم بازرس میاد ولی با هم هماهنگ بودیم که نریم .ما از اول اردیبشت هماهنگ شدیم هیچکس نرفت از کلاسمون البته به جز یک نوع افرادی که هستن همه جابعد دیدن همه اینکارو میکنن کاری نتونستن بکنن.
میتونی بری هر چند وقت یه بار پول ویزیت بدی از دکتر گواهی بگیری بگی مریضم و مشکل دارم.
الان ما خودمون کرجیم تند تند بخاطر الودگی هوا تعطیل میشه .با رفیقات هماهنگ باشید نرید مدرسه.
تند تند یه بهونه بیار .اینهمه بهونه هست .اخرشم اولیا رو بیاری نرم میشن گیر نمیدن زیاد.
بستگی به مدرسه داره
واسه ما چون تقریبا جای شلوغ شهره و خیلی تو چشم ادارس همش میان چک میکنن خیلی گیر میدن ولی باز ما یه راهی پیدا میکنیم. -
Taranommm
سلام وقتتون بخیر
اگر همچنان تاثیر قطعی معدل باشه و توی کلاس تفکر تشریحی وجود داشته باشه پیشنهاد میکنم مدرسه رو رها نکنین.
من شرایط شما رو نمیدونم اما از تجربه خودم بگم من امسال رو کامل مدرسه رفتم حتی غیبتامم خیلی کم بود. هرچند سر کلاس های ما اتلاف وقت بود اما برای من تنها منبع آموزشی مدرسه بود و کیفیت آموزشش هم متوسط بود خوب بود ولی گاها تا ۵ مدرسه بودیم یه روزایی اگر به عقب برگردم تابستون مدرسه نمی رفتم حداقل با توجه به شرایطی که داشتم. شما هم با شرایط خودت بسنج سبک سنگین کن ان شاالله موفق باشی -
@تومیوکا-گیو در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم گفته است:
ولی خب سال شما بعید میدونم اصلا بتونید تا قبل از عید مدرسه رو بپیچونید
ولی بعد از عید دیگه خیلی گیر نمیدن، من که یکی دو روز بیشتر نرفتم مدرسه(بعد از عید)اره اتفاقا مدرسه مم خیلی سختگیره
-
Zahra.HD خیلی ممنون از راهنماییت
مدرسه م غیردولتیه از لحاظ سطح مدرسه خوبی حساب میشه مثلا دبیر فیزیک مون آقای کامرانه
ولی نمیدونم معلما توی مدرسه اصلا وقت میکنن تستی درس بدن؟
طبیعتا فک نمیکنم بیشتر از سطح کتاب بتونن برن جلو
بعد مثلا تو مدرسه تشریحی یاد بگیرم بیام خونه از پس کتاب تستا بر میام آیا؟ -
Tatlı.oğlan من والا پارسال با اینکه مریضم بودم گفتن بیشتر از سه جلسه توی هر ترم ازت نمره کم میکنیم
نمیدونم بیخیال بشم به تهدیداشون توجه نکنم یا چی
البته الان گفتن از 18 شهریور باید بریم مدرسه که ازون طرف عید یه روزای خاصی بریم فقد
ولی من ازین مدیر چشم آب نمیخوره هارت و پورته فقد
الان بیشتر مشکلم اینه که اگه کلاس آنلاین ثبت نام کنم واسه دوتا درس پشیمون نمیشم از همش جا بمونم؟ -
Taranommm گفتی غیر دولتی میخونی دیگه.خب مرد حسابی کار تو که راحته.اگه میخوای خونه بمونی بخونی. برو یه غیر دولتی معمولی و بدرد نخور ثبت نام کن بگو من نمیام یا کم میام .شما نمرمو بدین.من رفیقام امسال بعضیاشون اینکارو کردن.
ببین با یه مشاور حتما مشورت کن بعد تصمیم بگیر چون بعضیا میمونن خونه از جو مدرسه و درس که دور میشن بدتر میشه.ما مثلا بچه هامون واقعا درسخونن یه جو رقابت سنگینی حاکمه که مجبور میشی برا رو کم کردن هم درس بخونی .اینارو نمیشه قطعی گفت برا یه نفر دیگه .برا همین برو پیش یه مشاور مشورت کن.Taranommm در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم گفته است:
الان بیشتر مشکلم اینه که اگه کلاس آنلاین ثبت نام کنم واسه دوتا درس پشیمون نمیشم از همش جا بمونم؟
بستگی به خودت داره .من خودم حضوری میرم به جز یه درس .حضوری میرم واقعا عالیه بعد میام خودم تست میزنم و ایراداتم برطرف میشه.بستگی به روحیه خودت داره و سلیقت.
-
Tatlı.oğlan در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم گفته است:
گفتی غیر دولتی میخونی دیگه.خب مرد حسابی کار تو که راحته.اگه میخوای خونه بمونی بخونی. برو یه غیر دولتی معمولی و بدرد نخور ثبت نام کن بگو من نمیام یا کم میام .شما نمرمو بدین.من رفیقام امسال بعضیاشون اینکارو کردن.
ببین با یه مشاور حتما مشورت کن بعد تصمیم بگیر چون بعضیا میمونن خونه از جو مدرسه و درس که دور میشن بدتر میشه.ما مثلا بچه هامون واقعا درسخونن یه جو رقابت سنگینی حاکمه که مجبور میشی برا رو کم کردن هم درس بخونی .اینارو نمیشه قطعی گفت برا یه نفر دیگه .برا همین برو پیش یه مشاور مشورت کن.فقد ی مدرسه اینجوری اینجا پیدا کردم گفتن 50 تومن شهریه رو میدی غیر حضوری میذاریم باشی
ولی خدایی زوره 50 تومن بدم ک چی -
Tatlı.oğlan در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم گفته است:
بستگی به خودت داره .من خودم حضوری میرم به جز یه درس .حضوری میرم واقعا عالیه بعد میام خودم تست میزنم و ایراداتم برطرف میشه.بستگی به روحیه خودت داره و سلیقت.
بعدش تایم داری واسه تست زدن؟
مثلا من میتونم نهایت هفته ای ی بار غیبت کنم
ولی به اون 4 ساعت کلاسه میرم آیا بعدشم تست بزنم
نمیدونم اینایی که کلاس میرن چیکار میکنن همزمان با مدرسه به همه چیم میرسن -
Taranommm
یه خوبی که مدرسه ما داشت معلم تست و تشریحی یکی بود و تقریبا یه رویه بود. من تابستون به خاطر ساعت طولانی اکثرا گرمازده میشدم میومدم خونه و با سردرد اما میشد مفید ۵ ساعت خوند. زمستون هوا خنک بود سرحال تره آدم بهتره.
اما ببین تست و تشریحی از هم جدا نیستن. من خیلی تشریحی محور بودم اما تست هم به عنوان یک بخش خیلی مهم باید کنارش باشه تست زیاد رتبه رو خیلی خوب میکنه البته به شرط کیفیت -
Taranommm من کلاس بیرون رو حضوری میرم !.
اره چرا نرسم سه ساعت یا 4 ساعت چیزی نیست در روز .حالا بعضی روزا که نیست کلاس.
تابستونه کل روز خونه ای بخاطر همین میای خونه دیگه وقت دااری.Taranommm در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم گفته است:
نمیدونم اینایی که کلاس میرن چیکار میکنن همزمان با مدرسه به همه چیم میرسن
من که از اون نیستم برا منم سواله.
-
Taranommm در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم گفته است:
Zahra.HD خیلی ممنون از راهنماییت
مدرسه م غیردولتیه از لحاظ سطح مدرسه خوبی حساب میشه مثلا دبیر فیزیک مون آقای کامرانه
ولی نمیدونم معلما توی مدرسه اصلا وقت میکنن تستی درس بدن؟
طبیعتا فک نمیکنم بیشتر از سطح کتاب بتونن برن جلوفکرت درسته
بعد مثلا تو مدرسه تشریحی یاد بگیرم بیام خونه از پس کتاب تستا بر میام آیا؟
راستش...
نمیدونم
بستگی به سطح زرنگی و هوش خودت داره
مثلا من خودم اصلاااا نتونستم این شکلی جلو برم