سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم
-
Taranommm
یه خوبی که مدرسه ما داشت معلم تست و تشریحی یکی بود و تقریبا یه رویه بود. من تابستون به خاطر ساعت طولانی اکثرا گرمازده میشدم میومدم خونه و با سردرد اما میشد مفید ۵ ساعت خوند. زمستون هوا خنک بود سرحال تره آدم بهتره.
اما ببین تست و تشریحی از هم جدا نیستن. من خیلی تشریحی محور بودم اما تست هم به عنوان یک بخش خیلی مهم باید کنارش باشه تست زیاد رتبه رو خیلی خوب میکنه البته به شرط کیفیت -
Taranommm من کلاس بیرون رو حضوری میرم !.
اره چرا نرسم سه ساعت یا 4 ساعت چیزی نیست در روز .حالا بعضی روزا که نیست کلاس.
تابستونه کل روز خونه ای بخاطر همین میای خونه دیگه وقت دااری.Taranommm در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم گفته است:
نمیدونم اینایی که کلاس میرن چیکار میکنن همزمان با مدرسه به همه چیم میرسن
من که از اون نیستم برا منم سواله.
-
Taranommm در میشه یکم نظر بدین؟ واقعا به راهنمایی نیاز دارم گفته است:
Zahra.HD خیلی ممنون از راهنماییت
مدرسه م غیردولتیه از لحاظ سطح مدرسه خوبی حساب میشه مثلا دبیر فیزیک مون آقای کامرانه
ولی نمیدونم معلما توی مدرسه اصلا وقت میکنن تستی درس بدن؟
طبیعتا فک نمیکنم بیشتر از سطح کتاب بتونن برن جلوفکرت درسته
بعد مثلا تو مدرسه تشریحی یاد بگیرم بیام خونه از پس کتاب تستا بر میام آیا؟
راستش...
نمیدونم
بستگی به سطح زرنگی و هوش خودت داره
مثلا من خودم اصلاااا نتونستم این شکلی جلو برم -
Tatlı.oğlan اینجا قانون جنگله
-
Tatlı.oğlan تابستون که آررههه
موقع مدرسه رو میگم چطوری هم صبح مدرسه هم شب کلاس -
-
Tatlı.oğlan برا همین میخواستم ببینم بقیه چطوری کنار اومدم باهاش
-
Taranommm
سلام
من تجربه ی خودمو بگم بهت
من امسال مثلا زنگ هایی که حالا معلم خوب نداشتیم یا درس مهمی نبود رو نمیرفتم مدرسه مثلا سه شنبه درس های مهم نداشتیم من نمیرفتم .و اگه میرفتم هم تو کتابخونه میرفتم درس میخوندم .از معلم اجاز میگرفتم میرفتم تست میزدم.
مدرسه رو بری بهتره و نه هر روز .کلا اگه مدرستون جو خوبی داره یعنی اگه درس خون هستن بچه هاش بعضی روزا برو .بهونه هم زیاده بگی
با مدرسه میشه به بقیه کارا رسید ولی سخت .بستگی به مدرسه داره .اگه دبیراتون خوب هستن و در حد کنکورن برو .مخصوصا امسال که نهایی هم هست عمومی ها مهم شده
ببین این سوالا بستگی به خود فرد داره .اینکه مدرسش چطوره .خودش چقدر میتونه بخونه یا ساعت مطالعش چقدره .از لحاظ درسی قوی هست یا نه
ولی کلاس انلاین خوبه در صورتی که بتونی مدیریت کنی .یعنی مثلا نری افلاینشو ببینی حواست پرت تلگرام و اینستا بشه
هم بخوای بری مدرسه هم کلاس انلاین بری میرسی تو طول سال به سختی .ولی اگه این تابستون پیش خوانی کرده باشی کارت خیلی اسون تر میشه.
کلا سعی کن هم بری مدرسه هم نری .یعنی یه روز برو یه روز نرو.