هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist قربونت
-
@تومیوکا-گیو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist هر دوتا عکسو دیدی؟
@تومیوکا-گیو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist قربونت
آره رفیق
مرسی -
SiliS چون گومیوکا نیستم
قبلا هم خیلی فعال نبودم بخطار درس
از این تابستون بیشتر میام اینجا -
اینکه به خاطرِ یه دلیلِ مسخره دارم پشیمون میشم خیلی زشته
خیلی... -
@f-nalist
خب اول باید بریم ضابطه g رو از رو نمودار بدست بیاریم
من واقعیتش با استدلال خودم رفتم
اگه نمودار f رو 5 تا ببریم راست و قرینه کنیم نسبت به محور ایکس و یدونه بیاریم پایین یه تابعی میشه شبیه g ولی !!!!!!!! خود g نمیشه .
چرا؟؟؟
چون که نمودار f باید منبسط یا منقبض بشه تا g . اینو امتحان کن میفهمی . این تبدیل هارو رو f انجام بده شبیه g میشه ولی خود g نمیشه . باید منبسط یا منقبض بشه
حالا طبق این استدلال اون چیزی که تو عکس هست رو نوشتم اومدم باهاش ضابطه تابع g رو بدست اوردم .
حالا برای اینکه ضابطه g رو از رو f باید تبدیل بدست بیاریم کاری نداره . اینو خودت میتونی بری دیگه اگه نتونستی بگو اونم بفرستم
من ضابطه g رو بدست اوردم تو از رو f برس به g. -
@f-nalist
خب اول باید بریم ضابطه g رو از رو نمودار بدست بیاریم
من واقعیتش با استدلال خودم رفتم
اگه نمودار f رو 5 تا ببریم راست و قرینه کنیم نسبت به محور ایکس و یدونه بیاریم پایین یه تابعی میشه شبیه g ولی !!!!!!!! خود g نمیشه .
چرا؟؟؟
چون که نمودار f باید منبسط یا منقبض بشه تا g . اینو امتحان کن میفهمی . این تبدیل هارو رو f انجام بده شبیه g میشه ولی خود g نمیشه . باید منبسط یا منقبض بشه
حالا طبق این استدلال اون چیزی که تو عکس هست رو نوشتم اومدم باهاش ضابطه تابع g رو بدست اوردم .
حالا برای اینکه ضابطه g رو از رو f باید تبدیل بدست بیاریم کاری نداره . اینو خودت میتونی بری دیگه اگه نتونستی بگو اونم بفرستم
من ضابطه g رو بدست اوردم تو از رو f برس به g. -
یاد بگیریم ادم باشیم...
-
#واسعهرچیزیجلوجلوذوقکردیمکنسلشد
️
-
یاد بگیریم ادم باشیم...
@0yasin-sh0 چیشدع؟
کسی دلخورت کرده بگو بریم دعاش کنیم
️
-
+مگه مقصدمون یکی نیست؟
_هست...
+باید ببینی کجا بیشتر حسش میکنی
کجا بیشتر بهش نزدیک میشی و بودنشو حس میکنی...