گزاره یه جوریه متوجه میشم ولی نمیفهمم
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
بیاین این تستو با هم نگاه کنیم
شكل زير نشان دهنده يكي از رو شهاي اصلي براي تنفس است. چند مورد از موارد زير در رابطه با اين روش صحيح است؟
الف) برخلاف تنفس نايديسي و همانند تنفس آبششي در نوعي بي مهره، با تبادل گازهاي تنفسي به صورت مستقيم با ياخته هاي پيكري همراه است.

میشه بگین چی گفته؟ و علت غلطب بودنشو بگین
من متوجه این هستم که در ملخ دستگاه گردش مواد نقشی نداره و داستان ولی اصل این گزاره رو نمیفهممRahman Aa
پرستو بابایی
@M-TINA -
سلام ببین وقتی تنفس پوستی هست و وقتی میگه همانند ابششی در نوعی بی مهره دیده میشود منظورش اینه که این نوع تنفس پوستی مربوط به نوعی بی مهره هست (کرم خاکی) این از قسمت اولش قسمت دوم میگه که این نوع تنفس یک راست و مستقیم اکسیژن رو به سلول های می رساند،اما اول اکسیژن وارد خون میشه بعدش به یاخته ها فرستاده میشه این دلیل غلط بودنش چون مستقیم نیست
حالا سوال پیش میاد پس کدوم مستقیمه؟ تنفس نایدیسی و انتشار ساده(پارامسی) مثلا تو تنفس نایدیسی نایدیس انتهایی که میگفتیم مرطوب هست و اینا جایگاه خاصی داره و غشای سلول چین خورده هستش و نایدیس به صورت سه شاخه وارد میشه و مستقیما اکسیژن رو به سلول میرسونه -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
شكل زير نشان دهنده يكي از رو شهاي اصلي براي تنفس است. چند مورد از موارد زير در رابطه با اين روش صحيح است؟
الف) برخلاف تنفس نايديسي و همانند تنفس آبششي در نوعي بي مهره، با تبادل گازهاي تنفسي به صورت مستقيم با ياخته هاي پيكري همراه است.

من متوجه این هستم که در ملخ دستگاه گردش مواد نقشی نداره و داستان ولی اصل این گزاره رو نمیفهممRahman Aa
پرستو بابایی
@M-TINA@f-nalist
سلام عصرتون بخیر
اولین چیزی که عبارت رو غلط می کنه اینه که گفته برخلاف تنفس نایدیسی در بی مهره انجام میشه
علت دومش به خاطر کلمه مستقیم هستش -
(سوال رو عوض میکنم،بین تنفس پوستی و نایدیسی فقط تنفس پوستی اکسیژن را مستقیم به سلول ها میرساند)
بنظرت این درسته؟ -
@f-nalist
سلام عصرتون بخیر
اولین چیزی که عبارت رو غلط می کنه اینه که گفته برخلاف تنفس نایدیسی در بی مهره انجام میشه
علت دومش به خاطر کلمه مستقیم هستشپرستو بابایی در گزاره یه جوریه متوجه میشم ولی نمیفهمم گفته است:
قسمت اول داره توضیح میده بنظرم غلط نیست منظورش اینه که تنفس پوستی برخلاف تنفس نایدیسی و همانند تنفس ابششی در نوعی بی مهره(منظورم تنفس ابششی ساده ستاره دریایی هست مثلا)
-
@f-nalist
سلام عصرتون بخیر
علت دومش به خاطر کلمه مستقیم هستشپرستو بابایی در گزاره یه جوریه متوجه میشم ولی نمیفهمم گفته است:
@f-nalist
سلام عصرتون بخیر
علت دومش به خاطر کلمه مستقیم هستش@0yasin-sh0 در گزاره یه جوریه متوجه میشم ولی نمیفهمم گفته است:
سلام ببین وقتی تنفس پوستی هست و وقتی میگه همانند ابششی در نوعی بی مهره دیده میشود منظورش اینه که این نوع تنفس پوستی مربوط به نوعی بی مهره هست (کرم خاکی) این از قسمت اولش قسمت دوم میگه که این نوع تنفس یک راست و مستقیم اکسیژن رو به سلول های می رساند،اما اول اکسیژن وارد خون میشه بعدش به یاخته ها فرستاده میشه این دلیل غلط بودنش چون مستقیم نیست
حالا سوال پیش میاد پس کدوم مستقیمه؟ تنفس نایدیسی و انتشار ساده(پارامسی) مثلا تو تنفس نایدیسی نایدیس انتهایی که میگفتیم مرطوب هست و اینا جایگاه خاصی داره و غشای سلول چین خورده هستش و نایدیس به صورت سه شاخه وارد میشه و مستقیما اکسیژن رو به سلول میرسونهآقا یه دنیا تشکر
مرسی❤@0yasin-sh0 در گزاره یه جوریه متوجه میشم ولی نمیفهمم گفته است:
(سوال رو عوض میکنم،بین تنفس پوستی و نایدیسی فقط تنفس پوستی اکسیژن را مستقیم به سلول ها میرساند)
بنظرت این درسته؟نه داداش
گرفتم چی شدش با توضیح اولت این مستقیم رو من ندیدم یه کم پیچ خوردم -
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر

پرستو بابایی
@M-TINA