سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
تایم انجمن
-
سلام
بچه ها روراست خواستم ی چیزیو بگم بهتون
من سرگذشتمو ک گفتم ک با 4 ساعت شروع کردم بقیشو میرفتم پیاده روی هواخوری نه اینکه چشم بندازم مانیتور یا گوشی
ارز طرفیم کم کم با نت خداحافظی کردم
فرق میکنه کیفیت با کمیت
شما هی میپرسین چن ساعت بخونیم؟
درصورتیکه تایم گرفتم امروز ک بیکار بودم دیدم هرکدوم هی نیم ساعت ب نیم ساعت میاید
این چ تمرکزیه اخه؟ تمرکز اینهصبح تا ظهر
ظهر ی استراحت ک خواب باشه و کمک ورقصی چیزی فیلمم نباشه چشما خسته بشه
بعدشم تا شب
شماها این طور هی بیاید انجمن وقت بگذرونید رک بگم هیچی نمیشه
تمرکز لازمه
البته بگم واسه سوالاتتون ک دارید تایم بگذارید
مثلا الان فرستادید شب ی سر بزنید و جوابو ببینید
نمیگم کلا تعطیل چون تفریحم لازمه
ولی بعضیاتون معتاد شدین با اجازه
موفق باشید
خواستم تلنگر بزنم
اینجوری نمیشه عزیزانم نمیشه
@دانش-آموزان-آلاء -
paripari در تایم انجمن گفته است:
سلام
بچه ها روراست خواستم ی چیزیو بگم بهتون
من سرگذشتمو ک گفتم ک با 4 ساعت شروع کردم بقیشو میرفتم پیاده روی هواخوری نه اینکه چشم بندازم مانیتور یا گوشی
ارز طرفیم کم کم با نت خداحافظی کردم
فرق میکنه کیفیت با کمیت
شما هی میپرسین چن ساعت بخونیم؟
درصورتیکه تایم گرفتم امروز ک بیکار بودم دیدم هرکدوم هی نیم ساعت ب نیم ساعت میاید
این چ تمرکزیه اخه؟ تمرکز اینهصبح تا ظهر
ظهر ی استراحت ک خواب باشه و کمک ورقصی چیزی فیلمم نباشه چشما خسته بشه
بعدشم تا شب
شماها این طور هی بیاید انجمن وقت بگذرونید رک بگم هیچی نمیشه
تمرکز لازمه
البته بگم واسه سوالاتتون ک دارید تایم بگذارید
مثلا الان فرستادید شب ی سر بزنید و جوابو ببینید
نمیگم کلا تعطیل چون تفریحم لازمه
ولی بعضیاتون معتاد شدین با اجازه
موفق باشید
خواستم تلنگر بزنم
اینجوری نمیشه عزیزانم نمیشه
@دانش-آموزان-آلاءبه این تاپیک شدیدا نیاز داشتیم
دست گلت دردنکنه -
@dr-yassi قربونت اگر گوش کنین
-
paripari حتما
-
سلــــــام
دوستان
میخوایم با کمک هـم وقت های مـردمونو زنده کنیم و درس بخونیم...
چه پیشنهادهایی دارید؟ از شنیدن ویس تاریخ ادبیات تا سایر دروس که میشه تو اوقات پرتی خوند؟؟
اگه کانالی میشناسید که تو این زمینه کمک میکنه فــقط تو PV بگید!
ممنون میشم نظرات و تجربیاتتونو ببینم
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
تو زمان های مرده بهتره مرور درس های عمومی جا بگیره مثلا اگر خلاصه کوتاهی از دین و زندگی داریدبخونید یا چندتا تست ترجمه از عربی مثلا 5تا تست عربی ترجمه بزنید یا لغات انگلیسی بخونید یا اینکه لغات آخر کتاب ادبیات یه صفحه رو در هربار وقتی که دارید مرور کنید.
این نظر من بود ان شاءالله که موفق باشید -
اوقات مرده به ۲ دسته تقسیم میشه
وقتایی که مثلا تو اتوبوس یا مترو نشستی و دور و برت شلوغه و کار خاصی برای انجام دادن تا ۱ یا ۲ ساعت نداری
میتونی این فیلم هارو تو گوشیت داشته باشیو و ببینیشون
و یا میتونی فلش کارت درست بکنی و اونارو بخونی
و خلاصه هاتو اگر برای درسی مثل ادبیات که تاریخ ادبیات خلاصه نوشتی میتونی بخونی
و دسته دوم وقتایی که تو خونه ای و دور و برت شلوغ نیس و تمرکز نسبی داری ولی حوصله درس خوندن رو نداری و یا مهمون دارین و تو توی اتاق نمیتونی بمونی !!!!!
میتونی چن تا تست ترجمه بزنی یا تست های واژگان زبان هم مفیده
دیگه اینجا نباید فیلم ببینی اینجا حواست بیشتر جمعه و میتونی کار بیشتری انجام بدی
دفترچه لغات انگلیسی رو بخون و حفظ کن
.میتونی فلش کارت هم بنویسی و یا تست بزنی !!!!! -
درود برشما
من کلا وقت مرده هام زندن از حموم تا غذا خوردن! چیزایی رو کف دستام مینویسم و طی روز مرور میکنم مثلا واکنشای شیمی چرم مولی قیدایی که تو زیست نمیتونم زود بفهم این یکیشه وقتی هم که از کتابخونه میام یا میرم بقمه مهروماه دارم لغات زبانو میخونم -
سلام. بنظرم اول یه کم شفاف سازی کنین که منظورتون از وقتِ مرده چیه؟ چون به نظرِ من وقتی رو که شما به خواب/ ناهار/ ورزش/موسیقی/و...اختصاص میدید ابدا وقتِ مرده نیست...توی اون ساعت ها فقط باید همین کارها انجام بشه و نه خوندن خلاصه ها و حفظیات و....ولی اگه منظورتون از وقت مرده وقتی باشه که مثلا توی راه مدرسه هستین یا حالتون خیلی خوب نیست و توانایی خوندن مطالب سنگین رو ندارین یا به هر طریقی توی اون ساعت میتونید مطالعه کنید ولی با "کیفیتِ نصف" ;پیشنهادِ من خوندن مطالب حفظیِ یا درسهای حفظیِ که دینی بهترین درس برا این کاره و یا مرور خلاصه ها یا زدن تست قرابت وکارهای اینجوری که نیاز به تمرکز و حواسِ کاملا جمع نداره.
-
یک هفته اس اصلا هیچی نمیخونم نمیدونم چی شده خسته شدم از همه چیز میخوام دوباره درس ها رو از اول دوم شروع کنم گیر کردم صفر صفرم میخوام شروع کنم از نو کسی میتونه کمکم کنه اصلا میشه
رتبه 1000 تجربی رو اورد تو این مدت ممنون میشم کمکم کنید -
سلام دوست عزیز تاپیک زدم ببینید
-
behniasasa
آخه چه جوری شروع کنم دوست دارم و اراده میکنم شروع هم میکنم ولی نمیشه -
star ببین دوست عزیز تو اگه اون هدفی که داری(پزشکی . دندان یا دارو و...) شبانه روز براش تلاش میکنی . من الان میدونم تو ذهنت چیا هستش میگی ای وای دیگه نمیشه همه رقیبام ازم جلوزدن اینجوریا هم نیستش . یه نگاه به میانگین درصدای دروس اختصاصی بنداز حرف منو میفهمی همین آقایی که من دربارش صحبت کردم میگه هیچکس هیچکس صفر صفر نیست حتی کسی که 2 سال از درس دور باشه همه یه مقدماتی رو دارن و من فکر میکنم که شروع میکنی و بعد ول میکنی از دم دم مزاج بودنت و جوگیریته اول با ساعات پایین مثلا 5 ساعت یا 6 ساعت شروع کن بعدش کن هفته به هفته 30 ساعت ببر بالا قطعا میتونی. ببین یه چیز دیگه و تمام رستگار رحمانی رتبه 1 کنکور 88 بهمن سربازیش تموم شد اومد یکوب خوند شد 1 کشورتوام حتما میتونی.
-
paripari در خسته از کنکور گفته است:
star
دوست عزیز پستای منو بخونلیست پستاتون
https://forum.alaatv.com/user/paripari/topics