سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
تایم انجمن
-
سلــــــام
دوستان
میخوایم با کمک هـم وقت های مـردمونو زنده کنیم و درس بخونیم...
چه پیشنهادهایی دارید؟ از شنیدن ویس تاریخ ادبیات تا سایر دروس که میشه تو اوقات پرتی خوند؟؟
اگه کانالی میشناسید که تو این زمینه کمک میکنه فــقط تو PV بگید!
ممنون میشم نظرات و تجربیاتتونو ببینم
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
تو زمان های مرده بهتره مرور درس های عمومی جا بگیره مثلا اگر خلاصه کوتاهی از دین و زندگی داریدبخونید یا چندتا تست ترجمه از عربی مثلا 5تا تست عربی ترجمه بزنید یا لغات انگلیسی بخونید یا اینکه لغات آخر کتاب ادبیات یه صفحه رو در هربار وقتی که دارید مرور کنید.
این نظر من بود ان شاءالله که موفق باشید -
اوقات مرده به ۲ دسته تقسیم میشه
وقتایی که مثلا تو اتوبوس یا مترو نشستی و دور و برت شلوغه و کار خاصی برای انجام دادن تا ۱ یا ۲ ساعت نداری
میتونی این فیلم هارو تو گوشیت داشته باشیو و ببینیشون
و یا میتونی فلش کارت درست بکنی و اونارو بخونی
و خلاصه هاتو اگر برای درسی مثل ادبیات که تاریخ ادبیات خلاصه نوشتی میتونی بخونی
و دسته دوم وقتایی که تو خونه ای و دور و برت شلوغ نیس و تمرکز نسبی داری ولی حوصله درس خوندن رو نداری و یا مهمون دارین و تو توی اتاق نمیتونی بمونی !!!!!
میتونی چن تا تست ترجمه بزنی یا تست های واژگان زبان هم مفیده
دیگه اینجا نباید فیلم ببینی اینجا حواست بیشتر جمعه و میتونی کار بیشتری انجام بدی
دفترچه لغات انگلیسی رو بخون و حفظ کن
.میتونی فلش کارت هم بنویسی و یا تست بزنی !!!!! -
درود برشما
من کلا وقت مرده هام زندن از حموم تا غذا خوردن! چیزایی رو کف دستام مینویسم و طی روز مرور میکنم مثلا واکنشای شیمی چرم مولی قیدایی که تو زیست نمیتونم زود بفهم این یکیشه وقتی هم که از کتابخونه میام یا میرم بقمه مهروماه دارم لغات زبانو میخونم -
سلام. بنظرم اول یه کم شفاف سازی کنین که منظورتون از وقتِ مرده چیه؟ چون به نظرِ من وقتی رو که شما به خواب/ ناهار/ ورزش/موسیقی/و...اختصاص میدید ابدا وقتِ مرده نیست...توی اون ساعت ها فقط باید همین کارها انجام بشه و نه خوندن خلاصه ها و حفظیات و....ولی اگه منظورتون از وقت مرده وقتی باشه که مثلا توی راه مدرسه هستین یا حالتون خیلی خوب نیست و توانایی خوندن مطالب سنگین رو ندارین یا به هر طریقی توی اون ساعت میتونید مطالعه کنید ولی با "کیفیتِ نصف" ;پیشنهادِ من خوندن مطالب حفظیِ یا درسهای حفظیِ که دینی بهترین درس برا این کاره و یا مرور خلاصه ها یا زدن تست قرابت وکارهای اینجوری که نیاز به تمرکز و حواسِ کاملا جمع نداره.
-
یک هفته اس اصلا هیچی نمیخونم نمیدونم چی شده خسته شدم از همه چیز میخوام دوباره درس ها رو از اول دوم شروع کنم گیر کردم صفر صفرم میخوام شروع کنم از نو کسی میتونه کمکم کنه اصلا میشه
رتبه 1000 تجربی رو اورد تو این مدت ممنون میشم کمکم کنید -
سلام دوست عزیز تاپیک زدم ببینید
-
behniasasa
آخه چه جوری شروع کنم دوست دارم و اراده میکنم شروع هم میکنم ولی نمیشه -
star ببین دوست عزیز تو اگه اون هدفی که داری(پزشکی . دندان یا دارو و...) شبانه روز براش تلاش میکنی . من الان میدونم تو ذهنت چیا هستش میگی ای وای دیگه نمیشه همه رقیبام ازم جلوزدن اینجوریا هم نیستش . یه نگاه به میانگین درصدای دروس اختصاصی بنداز حرف منو میفهمی همین آقایی که من دربارش صحبت کردم میگه هیچکس هیچکس صفر صفر نیست حتی کسی که 2 سال از درس دور باشه همه یه مقدماتی رو دارن و من فکر میکنم که شروع میکنی و بعد ول میکنی از دم دم مزاج بودنت و جوگیریته اول با ساعات پایین مثلا 5 ساعت یا 6 ساعت شروع کن بعدش کن هفته به هفته 30 ساعت ببر بالا قطعا میتونی. ببین یه چیز دیگه و تمام رستگار رحمانی رتبه 1 کنکور 88 بهمن سربازیش تموم شد اومد یکوب خوند شد 1 کشورتوام حتما میتونی.
-
paripari در خسته از کنکور گفته است:
star
دوست عزیز پستای منو بخونلیست پستاتون
https://forum.alaatv.com/user/paripari/topics