Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انتخاب رشته قبل از کنکور
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_
سلام رفقا این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم ️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
اهمال کاری و کمال گرایی دو دوست ناباب !
خانومخ
سلام به بچه های انجمن الا 🤍 من فاطیما هستم دانشجوی ارشد روانشناسی عمومی هدفم از زدن این تاپیک نوشتن درمورد دو دوست نابابه که مدام همراهمون میاد مخصوصا تو دوره کنکور . دوستایی که تا می‌خوایم یکاری رو شروع کنیم میگن وای نکنه بازم نشه وای نکنه شکست بخوری؟ وای یادت رفته دفعه ی قبل رو؟؟؟ خلاصه همش میخوان ما رو تو ناحیه امن خودمون نگه دارن ! پس سعی میکنم اینجا هم در موردشون حرف بزنم هم بگم چطور میشه مدیریتش کرد 🤍 #اهمال_کاری #کمال_گرایی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
انتخاب رشته
8
سلام دوستان....در مورد رشته آموزش زبان انگلیسی توضیح بدید چطور رشته ای هس مثل درس ها دبیرستان نیاز ب ترجمه و گرامر داره یا سخت تره میش واحداشو پاس کرد ؟
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️
GaladrielG
سلام سلام داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین @Sharllot @0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan @خانوم-_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg و بقیه دوستان @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کمک توی انتخاب کلاس زیست
M
سلام دوستان .من زیستم فوق العاده ضعیفه و هیچی بلد نیستم.نیاز دارم یه کلاسی برم که از صفر یاد بدن و هی ترکیبی نگن همون اول کلاس:/. من تدریس های خیر اندیش و فرهمند نیا و غلامی رو دیدم افتضاح بودن . شما پیشنهادتون چیه؟
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی

انتخاب رشته قبل از کنکور

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
25 دیدگاه‌ها 5 کاربران 956 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • VictorKekeV آفلاین
    VictorKekeV آفلاین
    VictorKeke
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام خدمت همه کنکوری ها!
    امروز میخواستم موضوعی رو مطرح کنم که بارها نتیجه مثبتش رو دیدم. یعنی انتخاب رشته قبل از کنکور!
    بله درست شنیدید! قبل از اینکه کنکور بدید، و حتی قبل از اینکه رتبه تون بیاد، انتخاب رشته میکنید!
    بذارید برای روشن شدن موضوع با یک سوال آغاز کنم. فرق هدف و آرزو چیه؟
    در حقیقت آرزو یعنی یک خواسته قلبی، بدون برنامه و جزئیات مشخص. مثلا شما میگید من میخوام رشته دندان پزشکی قبول بشم، حالا خیلی لطف کنید میگید دندان تهران میخوام قبول بشم!
    ولی در این حد برای مشخص شدن هدف کافی نیست! "دندان پزشکی تهران" تنها در صورتی به صورت هدف قلمداد میشه که به صورت کاااملا مشخص و با جزئیات، مسیر رسیدن بهش رو بدونید و حفظ باشید.
    تصور کنید شما به قصد رفتن به فلان نقطه شهر از خونه خارج میشید. اگر دقیقا مشخص نکنید که کجا میخواید برید و مسیرش رو هم بلد نباشید، احتمال رسیدن به هدفتون خیلی کم میشه و معلوم نیست به جای مقصد مورد نظر، سر از کجا در میارید.
    دوستی داشتم که میگفت: هدف من پزشکی شهر خودمونه. پزشکی شهر ما تا رتبه 1200 منطقه 2 رو برمیداره. این دوستم تو کنکور 190 آورد! و جالبه بدونید که تبریز یا تهران رو نزد! شهر خودمون رو زد! وقتی ازش پرسیدم گفت هدف من شهر خودمونه، برنامه دارم برای خودم!
    وقتی کسی از من میپرسه چطور بخونم برای کنکور؟ اول از همه ازش میپرسم هدفش چیه؟ و سعی میکنم متوجهش کنم که انتخاب هدف، چند برابر مطالعه، مهم و حیاتی هست.
    شما باید ابتدا با توجه به توانایی های خودتون، تاریخچه مطالعاتی تون،و پتانسیلی که در خودتون میبینید، یک و فقط یک رشته انتخاب کنید! به هیچ عنوان فرض نکنید 100 انتخاب دارید! به هدف خودتون، به اراده خودتون احترام بذارید!
    بگید که از کل دنیا، برای من فقط یک صندلی هست، اون هم مثلا پزشکی شیراز.
    بعد از انتخاب هدف، با طبق مثالی که بالاتر زدیم، انتخاب مقصد، سه مرحله در مقابل شما هست.
    مرحله اول: تعیین جزئیات مقصد!
    دقیقا مشخص کنید پزشکی شیراز یعنی چی! چه رتبه ای میخواد؟ چه درصدی میخواد؟ چه ترازی میخواد؟ چند نفر ظرفیت داره؟ و هر ویژگی دیگری که برای شناخت مقصد مهمه.
    مرحله دوم! تعیین جزئیات مبدا!!!!
    بعله! جزئیات مبدا! یعنی جزئیات خودتون! کاملا خودتون رو بشناسید! سطح درسی تون رو، پتانسیلتون رو، حداکثر توانایی تون رو، و تمام ویژگی هایی که میتونه در این مسیر به شما کمک کنه!
    مرحله سوم! تعیین دقیق مسیری که باید طی کنید! (نیاز به مشاور دارد)
    در این مرحله، که شاید به مشاور احتیاج داشته باشید، باید مشخص کنید که برای رسیدن از مبدا، به مقصد مورد نظر، چه مسیری باید طی بشه. آیا با توجه به وقت، انرژی، توانایی ها و حوصله شما، طی این مسیر ممکنه؟ اگر ممکنه، چطور این مسیر رو طی کنید تا بهترین بازده رو بگیرید؟
    به بیان دیگر، چطور مطالعه کنید، چقدر مطالعه کنید، چطور تست بزنید، چقدر تست بزنید، از چه منابعی تست و مطالعه داشته باشید و .... سوالات شبیه اینها که برای طی مسیر برای شما ضروری هستند.
    مرحله چهارم! (مرحله چهارم هم مگه داشتیم؟؟؟؟)
    این مرحله صرفا مرور سه مرحله قبلی در فواصل زمانی منظم هست. یعنی شما چند وقت یکبار، بار دیگه بررسی میکنید که با مقصدتون چقدر فاصله داشتید؟ آیا مسیری که طی میکنید جواب میده؟ و آیا از نقطه اولیه خودتون تکون خوردید؟ پیشرفتی داشتید؟
    در آخر، با خیالی راحت، سر جلسه کنکور شرکت میکنید، و مسیری که چندین ماه برای طی کردنش تمرین کردید رو بدون استرس و دغدغه طی میکنید، و با خیالی راحت، به مقصد مورد نظر میرسید!
    این روش، در کاهش استرس، و شناخت بهتر مسیر زندگی و هدف داشتن و برنامه ریزی اصولی خیلی مهم هست.
    به امید موفقیت تمامی زحمت کشان،
    روزگار خوبی داشته باشین،
    ویکتور ککه.

Be a human
    Then Die
    انسان باش، و سپس بمیر!

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • یه کنکوریی آفلاین
      یه کنکوریی آفلاین
      یه کنکوری

دانش-آموزان-آلاء
      خیرین-کوچک-دریا-دل

والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا
      #طلب_حلالیت

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • paripariP آفلاین
        paripariP آفلاین
        paripari
        فارغ التحصیلان آلاء

از الان به فکر انتخاب رشته نباشید
        هدفتون چیه؟واسش بخونید تا حد توان
        بعد از اومدن رتبه وقت بسیاره

دانشجو
        کمک در امور مشاوره بصورت رایگان دراسرع وقت :)

VictorKekeV 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • paripariP paripari

VictorKekeV آفلاین
          VictorKekeV آفلاین
          VictorKeke

paripari در انتخاب رشته قبل از کنکور گفته است:

بر اساس متنی که نوشتم بهترین راهکار برای دانش آموزان هدف مند و مصمم اینه که قبل از شروع کنکور هدف رو مشخص کنند!

Be a human
          Then Die
          انسان باش، و سپس بمیر!

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • romisaR آفلاین
            romisaR آفلاین
            romisa

ماه را نشانه بگیرید تا حتی اگر تیرتان به ماه نخورد ، در میان یکی از ستاره ها فرود آید

VictorKekeV 2 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • romisaR romisa

ماه را نشانه بگیرید تا حتی اگر تیرتان به ماه نخورد ، در میان یکی از ستاره ها فرود آید

VictorKekeV آفلاین
              VictorKekeV آفلاین
              VictorKeke

@romisa1234 در انتخاب رشته قبل از کنکور گفته است:

حالا بر اساس مطالب علمی ستاره ها دورتر هستن :)))))))))

Be a human
              Then Die
              انسان باش، و سپس بمیر!

romisaR 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • romisaR romisa

VictorKekeV آفلاین
                VictorKekeV آفلاین
                VictorKeke

@romisa1234
                صرفا شوخی بود البته، منظورتون رو فهمیدم 🙂

Be a human
                Then Die
                انسان باش، و سپس بمیر!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • VictorKekeV VictorKeke

romisaR آفلاین
                  romisaR آفلاین
                  romisa

VictorKeke در انتخاب رشته قبل از کنکور گفته است:

بالاخره که باید یه جایی فرود بیاد معلق نمیمونه که، می مونه؟

@romisa1234

می دونم

0
                  • VictorKekeV VictorKeke

@romisa1234

می دونم

ریاضی ها یه مطلبی میخونن حرکت پرتابی، اونجا دقیق حساب میکنن که اگر میخوان 150 متر بعد فرود بیان، با چه زاویه و با چه سرعت اولیه ای پرتاب کنن خودشون رو.
                    فرض کنید در یک مسابقه، هدف، زدن جسمی در فاصله 40 متری باشه. در مسابقه دیگری، فاصله 100 متر باشه. من در مسابقه اول اگر بیشتر از میزان مورد نیاز انرژی بذارم مسابقه رو باختم.
                    در مسابقه دوم هم برعکس.
                    متوجه منظورم هستید؟ هر هدفی، هر خواسته ای، هر سیبلی با هر فاصله ای، مسیر و انرژی و برنامه متفاوتی خواهد داشت. اینکه به صورت راندوم پرتاب کنیم تیرمون رو، معلوم نیست اصلا به هدفی خواهد خورد یا نه. و این هدف متناسب با خواست ما هست یا نه.

romisaR آفلاین
                    romisaR آفلاین
                    romisa

@romisa1234

می دونم

ریاضی ها یه مطلبی میخونن حرکت پرتابی، اونجا دقیق حساب میکنن که اگر میخوان 150 متر بعد فرود بیان، با چه زاویه و با چه سرعت اولیه ای پرتاب کنن خودشون رو.
                    فرض کنید در یک مسابقه، هدف، زدن جسمی در فاصله 40 متری باشه. در مسابقه دیگری، فاصله 100 متر باشه. من در مسابقه اول اگر بیشتر از میزان مورد نیاز انرژی بذارم مسابقه رو باختم.
                    در مسابقه دوم هم برعکس.
                    متوجه منظورم هستید؟ هر هدفی، هر خواسته ای، هر سیبلی با هر فاصله ای، مسیر و انرژی و برنامه متفاوتی خواهد داشت. اینکه به صورت راندوم پرتاب کنیم تیرمون رو، معلوم نیست اصلا به هدفی خواهد خورد یا نه. و این هدف متناسب با خواست ما هست یا نه.

بله کاملا متوجه شدم
                    همه چی به ما بستگی داره
                    ممنون

2
                    • romisaR romisa

@romisa1234

می دونم

در مسابقه دوم هم برعکس.

بله کاملا متوجه شدم
                      همه چی به ما بستگی داره
                      ممنون

VictorKekeV آفلاین
                      VictorKekeV آفلاین
                      VictorKeke

@romisa1234
                      از توجه شما ممنونم 🙂

Be a human
                      Then Die
                      انسان باش، و سپس بمیر!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • مهساخانومم آفلاین
                        مهساخانومم آفلاین
                        مهساخانوم

تایپک جالبیه
                        ولی من به هیچ عنوان این کار رو پیشنهاد نمیکنم
                        من خودم به خاطر رشته دندون که هر روز تو سرم میچرخوندمش درس خوندم
                        ولی خب نشد
                        الان دارم پرستاری میخونم
                        اما اون تابستون اومدن نتایج تا روزی که برم دانشگاه چقد به من سخت گذشت چقد من رو از نظر روحی اذیت کرد
                        درصورتیکه الان میبینم رشتمو دوس دارم
                        به هیچ عنوان به هدف چیزی درس نخونین درستونو بخونین نتیجه رو به خدا بسپارین

2
                        • مهساخانومم مهساخانوم

تایپک جالبیه
                          ولی من به هیچ عنوان این کار رو پیشنهاد نمیکنم
                          من خودم به خاطر رشته دندون که هر روز تو سرم میچرخوندمش درس خوندم
                          ولی خب نشد
                          الان دارم پرستاری میخونم
                          اما اون تابستون اومدن نتایج تا روزی که برم دانشگاه چقد به من سخت گذشت چقد من رو از نظر روحی اذیت کرد
                          درصورتیکه الان میبینم رشتمو دوس دارم
                          به هیچ عنوان به هدف چیزی درس نخونین درستونو بخونین نتیجه رو به خدا بسپارین

VictorKekeV آفلاین
                          VictorKekeV آفلاین
                          VictorKeke

مهساخانوم
                          توجه به یک نکته خیلی ضروریه،
                          1)فرد حتما باید هدف رو متناسب با ویژگی های خودش انتخاب بکنه.
                          2)فرد حتما باید برنامه مناسبی داشته باشه و به طور قاطع برای هدفش تلاش کنه.
                          در صورت رعایت این دو، هدف قابل دست‌یابی هست، در غیر اینصورت، ....

Be a human
                          Then Die
                          انسان باش، و سپس بمیر!

مهساخانومم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • VictorKekeV VictorKeke

مهساخانوم

مهساخانومم آفلاین
                            مهساخانومم آفلاین
                            مهساخانوم

مهساخانوم

بله اینا درست اما ممکنه برا شما مشکلی پیش بیاد و روز جلسه کار رو خراب کنید همیشه شرایط طوری پیش نمیره که انتظارش رودارید یا برنامه ریزی میکنید
                            ممکنه سال کنکور براتون اتفاق بدی بیوفته در هر صورت من تجربه خودمو گفتم
                            بهتر اینه تمام تلاشتونو بکنین و نتیجه رو واگذار کنین

1
                            • مهساخانومم مهساخانوم

مهساخانوم

بله اینا درست اما ممکنه برا شما مشکلی پیش بیاد و روز جلسه کار رو خراب کنید همیشه شرایط طوری پیش نمیره که انتظارش رودارید یا برنامه ریزی میکنید
                              ممکنه سال کنکور براتون اتفاق بدی بیوفته در هر صورت من تجربه خودمو گفتم
                              بهتر اینه تمام تلاشتونو بکنین و نتیجه رو واگذار کنین

VictorKekeV آفلاین
                              VictorKekeV آفلاین
                              VictorKeke

مهساخانوم
                              بله ممکنه هزارتا اتفاق بیفته! قرار نیست برنامه ریزی احتمالات رو دگرگون کنه و افلاک رو به زانو در بیاره! بلکه صرفا برنامه ریزی برای کنترل مسائلی هست که دست ماست، مسائلی که در حیطه کنترل ماست.
                              در هر صورت من اگه همینطور مدل پشمکی هم درس بخونم احتمال داره سر کنکور مریض بشم، ولی خب، احتمالات همیشه هست!

Be a human
                              Then Die
                              انسان باش، و سپس بمیر!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • romisaR آفلاین
                                romisaR آفلاین
                                romisa

0_1534105651269_aa5ef9fa-5276-4bdc-ac48-73cd5115fd73-image.png
                                0_1534105671416_39ea246d-5f62-4ca3-a449-9795caf7272a-image.png

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • romisaR آفلاین
                                  romisaR آفلاین
                                  romisa

0_1534105747163_7e586031-446e-4a22-857a-596f47d9bc81-image.png
                                  0_1534105761741_8193277c-d713-4b7f-8420-05e518f2dce1-image.png

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • romisaR آفلاین
                                    romisaR آفلاین
                                    romisa

0_1534105978189_7816e5b7-fb68-4026-afc6-6a9a2e903bd4-image.png

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • romisaR آفلاین
                                      romisaR آفلاین
                                      romisa

0_1534106042194_5d96cd97-33a9-4170-939e-7e48310b2b5e-image.png

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • romisaR آفلاین
                                        romisaR آفلاین
                                        romisa

0_1534106109523_258dee16-e590-4f6d-a680-ebf001baca39-image.png
                                        0_1534106125282_8b9ab64c-bff2-4a05-8605-d84fd76b2ad3-image.png

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • romisaR آفلاین
                                          romisaR آفلاین
                                          romisa

0_1534106159357_4aca7d4a-1822-4222-8f4c-5ce81e5e60b6-image.png
                                          0_1534106189322_82a193fb-3fcb-41e0-a01d-ff7e15ab0353-image.png

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه