استاد زمین؟!!
-
سلام خانوم سانی خسته نباشید
خب ببینید زمین به طور خاصی نیاز به کلاس اموزشی نداره و با کتاب زمین شناسی مهر و ماه خیلی خوب سطحتون میاد بالا اما اگر با درس مشکل دارید کلاس بردارید،من با استاد همدانی دارم به نحوی میشه گفت خوب هستن حالا بازم تصمیم با خودتون هست اگر میخواین اموزش ایشون رو ببینید سایت کلاسینو جلسه رایگان گذاشته شده. -
سلام شبتون بخیر .
بنظرتون زمین نیاز به ویدیو آموزشی داره؟اگه داره بنظرتون بهترین استاد کیه ؟ و آیا چیزی هست که درک زمین رو آسونتر کنه ؟(جزوه ای ، درسنامه ای ....)@Nasrin-Sani
اول چلاجور
دوم چلاجور
سوم چلاجور
خدای زمین
همین و تمام🙂😂 -
سلام خانوم سانی خسته نباشید
خب ببینید زمین به طور خاصی نیاز به کلاس اموزشی نداره و با کتاب زمین شناسی مهر و ماه خیلی خوب سطحتون میاد بالا اما اگر با درس مشکل دارید کلاس بردارید،من با استاد همدانی دارم به نحوی میشه گفت خوب هستن حالا بازم تصمیم با خودتون هست اگر میخواین اموزش ایشون رو ببینید سایت کلاسینو جلسه رایگان گذاشته شده. -
چلاجور.
فوق العاده ست. -
سلام شبتون بخیر .
بنظرتون زمین نیاز به ویدیو آموزشی داره؟اگه داره بنظرتون بهترین استاد کیه ؟ و آیا چیزی هست که درک زمین رو آسونتر کنه ؟(جزوه ای ، درسنامه ای ....)@Nasrin-Sani
سلام الان که یازدهمین نه
همین کتاب خودتون رو کامل بخونید و یه کتاب تست (خودم مهروماه داشتم و خیلی خوبه )بزنید کافی که نه ،خیلیم عالیه
چون زمین نمیدونم تا حالا خوندین یا نه یه چیز تماما حفظی و از نوع فرارش ینی به این صورت که یه مرور شب آزمون قلمچی کسی کرده باشه میدونه چی میگم و چقد درصدش جابه جا میشه
و مثه ریاضی و فیزیک و اینا نیست که نکته و تکنیک چیز خاصی داشته باشه و یا مثه زیست که بپیچونن
این برا یازدهم
دوازدهم که رفتین یه نکته و تست یا جمع بندی بگیرین : فرزانه رجایی خودش مولف بوده و چلاجور که و دو تا شون تعریفی ان
من خودم امسال با رجایی چنتا فصل رو دیدم -
@Nasrin-Sani
سلام الان که یازدهمین نه
همین کتاب خودتون رو کامل بخونید و یه کتاب تست (خودم مهروماه داشتم و خیلی خوبه )بزنید کافی که نه ،خیلیم عالیه
چون زمین نمیدونم تا حالا خوندین یا نه یه چیز تماما حفظی و از نوع فرارش ینی به این صورت که یه مرور شب آزمون قلمچی کسی کرده باشه میدونه چی میگم و چقد درصدش جابه جا میشه
و مثه ریاضی و فیزیک و اینا نیست که نکته و تکنیک چیز خاصی داشته باشه و یا مثه زیست که بپیچونن
این برا یازدهم
دوازدهم که رفتین یه نکته و تست یا جمع بندی بگیرین : فرزانه رجایی خودش مولف بوده و چلاجور که و دو تا شون تعریفی ان
من خودم امسال با رجایی چنتا فصل رو دیدم -
سلام شبتون بخیر .
بنظرتون زمین نیاز به ویدیو آموزشی داره؟اگه داره بنظرتون بهترین استاد کیه ؟ و آیا چیزی هست که درک زمین رو آسونتر کنه ؟(جزوه ای ، درسنامه ای ....)@Nasrin-Sani سلام ،همدانی
-
@Nasrin-Sani سلام ،همدانی
-
سلام شبتون بخیر .
استاد همدانی رو پیشنهاد میکنم -
سلام وقت بخیر. شما پایه یازدهمی نسرین جان؟
اگه آره که به نظرم فعلا ی کوچولو صبر کن چون تازه مدارس شروع شده و زمین شناسی رو هم تازه تازه شروع کردین به خوندن... یادمه من هم اون اوایل(فصل اول دوم) داشتم کلاااااافههه میشدم که چرا میخونم نمی فهمم و نمیتونم تست بزنم (کلا نمی فهمیدم یعنی) و حتی نگاه خیلی نا امیدانه ای داشتم -
سلام وقت بخیر. شما پایه یازدهمی نسرین جان؟
اگه آره که به نظرم فعلا ی کوچولو صبر کن چون تازه مدارس شروع شده و زمین شناسی رو هم تازه تازه شروع کردین به خوندن... یادمه من هم اون اوایل(فصل اول دوم) داشتم کلاااااافههه میشدم که چرا میخونم نمی فهمم و نمیتونم تست بزنم (کلا نمی فهمیدم یعنی) و حتی نگاه خیلی نا امیدانه ای داشتم -
Anzw 18
خواستم بگم که الان احساس نیازت به استاد به خاطر اینه که احساس می کنی برات سخته و متوجه درس نمیشی یکم دست نگه دار! روش مطالعه و زمان خوندنش رو حتی شده چندبار عوض کن، درسنامه بخون، بچه ها تاپیک زمین شناسی زده بودن که درس رو کامل توضیح میدادن(فکر می کنم سونیا بود دقیق یادم نیست) اون رو یه چک بکن، سوالات تشریحی درس رو حل کن و براش تست بزن و کلاس های مدرسه ات رو هم شرکت کن تا توضیحات معلمت رو حتما بشنوی قبل خوندن و همینطور اگه تونستی ویدئو ببین براش (نمیدونم سایت قلمچی یا آلا داره یا نه)
بعد یه مدت اگه دیدی بازم همون وضعیته و نتیجه تغییر نکرد اونموقع برو سراغ کلاس آنلاین...