خستم:)
-
@Subrina
من خودم ۱۸ سالگیم با ۱۹ سالگیم زمین عاااا آسمون تفاوت دارن
اگه میبینی زیاد اذیت میشی بیشتر مدرسه رو بپیچون -
@Subrina
من خودم ۱۸ سالگیم با ۱۹ سالگیم زمین عاااا آسمون تفاوت دارن
اگه میبینی زیاد اذیت میشی بیشتر مدرسه رو بپیچون -
@Subrina
اره -
اما اشتباهی که کردم
فرمول روغن زیتون با روغن کوهان شتر رو جا به جا نوشتم
همه گفتن وایییی از تو بعیده@Subrina
خب بگن
دهن مردمو نمیشه بست -
اما اشتباهی که کردم
همه گفتن وایییی از تو بعیده -
@Subrina بله شما راست میگین.
-
@Subrina در خستم:) گفته است:
اما اشتباهی که کردم
همه گفتن وایییی از تو بعیدهو تا زنگ آخر هی مدام مسخره می کردن
-
-
اعتماد به نفست ببر بالا
اینجوری کل زندگیت همش میخوای حواست باشه بی نقص باشی! بعدشم این فقط مشکل تو نیست منم اینو یجور متفاوت تجربه کردم :
سال دهم داخل اسکای روم هر چی سوال میپرسیدم با دوستم هی ریپ میخوردیم چه سوال احمقانه ای واقعا بلد نیستی ؟ ولی اصلا اهمیتی برامون نداشت کلا ۳ نفر تو کلاسمون از مدرسه عادی اومده بودیم اینا قبلا این مباحثو خونده بودن ولی اگه برامون مهم بود هیچ وقت نمیشد پیشرفت کنیم اصلا اشتباه کنی ، اگه قرار بود اشتباه نکنی و تسلیم نشی هیچ وقت بشر نمیتونست پیشرفت کنه ... حتما اینقدر خوبی که ازت بعید بوده به هر حالهزار پله جلوتر اونایی که ازشونم بعید نیست. بذار مسخرت کنن ، تو دور و زمونه ای که کسی چشم موفقیت دیگه ای نداره اینقدر حساس باشی خیلی آسیب میبینی خیلیا از قصد اینجوری رفتار میکنن تا از تو انرژیتو بگیرن اصلا هم قصدشون خیر نیست نمیتونن مثل تو باشن اشتباهات کوچیک طبیعی تو رو مسخره میکنن ولش کن بابا فدا سرت
به کتف چپت اشتباه کردی که کردی فداسرت مهم خودتی که خودت بگو فداسرم اصلا مهم نیست بقیه هر چی میخوان بگن بگن ، اینو توصیه نمیکنم ولی کسایی که مسخره میکنن خودشون ته مسخره ان تو هم مسخرشون کن ولی بیخیالش میدونی ذهنتو درگیر نکن یه گوش در یه گوش دروازه -
آدمی دیگه نه ....؟ باور کن توهین نیست
اگر قبول داری آدمی قبول کن تو جایزی برای اشتباه کردن تو کامل ب دنیا نیامدی قراره کامل و شایسته بشی ...
اصل کامل شده از تکامل میاد تکامل کی ...؟ تکامل همکلاسی هات نه ..
تکامل معلما و مدرسه ن
تکامل خودت .....
پس خودت رو دوست داشته باش ب خاطر ی اشتباه بچه گونه مسخره خودت رو اذیت نکن ...
میخوای قبول کنی میخوای نکنی از تو ی دونه بیشتر توی دنیا نیست پس به خاطر مغز زنگ زده بقیه خودت رو وسط جهنم افکارت ننداز -
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.
نمیدونم چقدر حرفاممیتونه کمک کننده باشه ولی بیینید خیلی وقتا ، آدما نیستن که ما رو ناراحت میکنن اون خود آدمه که حساس میشه روی بکسری مباحث و وقتی دیگران بهش اشاره میکنن ،ناراحت میشه .برای مثال شما حالا یک اشتباه کوجیک کردید دیگران هم گفتن وای چرا از تو بعیده اصن لازم نیست واکنشی نشون بدید یا فقط کافیه بگید حواسم یه لحطه پرت شد ،اینجوری بقیه متوجه میشن آره اشتباه کردن چیز طبیعیه دوما وقتی ببینن شما خودتون رو سرزنش نمیکنید اون ها یاد میگرند چون بیشتر اطرافیان ما از روی رفتار ما ،با ما رفتار میکنند و همینطور که بالاتر گفتم،شما شاید چون به صورت خودآگاه یا ناخوداگاه خیلی پرفکت بودن براتون مهمه اینکه بقیه این قضیه گوشزد کنه شما رو آزرده میکنه ،چون شما انگار هم خودتون به خودتون میگید من کامل نیستم فلان بهمان هم بقیه تاکید میکنند.چون دوازدهمید باید یادبگیرید با خودتون مهربون باشید چون این یکسال مهم هست و فشار زیادی داره و با ایراد گرفتن از خودتون سخترش نکنید.چونگاهی اوقات وقتی آدم در شرایط پر استرسه مغز خیلی آماده تحریک شدنه واسه کوچیک ترین چیزها .بیشتر بازی مغزه ! -
سلام واقعاً حق داری چون دیدم افراد زیادی رو که توی همین وضعیت بودند و هستند
آدم از خودشم گاهی اوقات دلگیره همه اینا میگذره فقط باید خوب از پیش بر بیای
هر مرحله از زندگی سختی های خودشی داره
کنکور هم یکی از مراحل زندگیه که سختی های زیادی داره یکی از مشکلاتش همین مشکلی هست که شما درگیرش هستیه
اما همش با مرور زمان تموم میشه و روزی میرسه که به این مشکلات بخندی و بگی من به خاطر اینا خودمو اذیت کردم؟اصلا ارزشش رو داشت؟سلامت روانم بهتر بود یا این چیزایی که باهاش سر و کله زدم؟ولی بازم در آخر خودتی که میتونی این دوره رو به بهترین شکل بگذرونیم و از پی مشکلاتت بر بیای
بشین با خودت فکر کن اتفاقان رو تجزیه تحلیل کن و برای خودت راه حل پیدا کن
من همه اینا رو گفتم که به این جا برسم
ببین هر کسی هم بخواد راهنمایی کنه راهش جواب نمیدهد
تو باید راه خودتو پیدا کنی در کنار همه پیشنهاد هات خودتم برای خودت پیشنهاد مطرح کن و بهش عمل کن
مطمئنم به بهترین شکل از پیش بر میای
ببخشید که طولانی شد -
@Subrina در خستم:) گفته است:
اما اشتباهی که کردم
همه گفتن وایییی از تو بعیدهو تا زنگ آخر هی مدام مسخره می کردن
-
@Subrina من کلاسم جوریه که اگه درست بنویسی باید خجالت بکشی
چون اکثرا درس نمیخونن و مسخرت میکنن فقط دو نفریم که درس میحونیم اونم با دشواری بسیااااار