#سرانجامِ یک نا امیدی
-
@afshani در #سرانجامِ یک نا امیدی گفته است:
gollnar سلام گلنار جان.خوبی؟متنت عالی فدات، احسنت به این روحیه،تو میتونی موفق میشی
سلام افشانیِ مهربون (: عالیم. شما خوبی؟ مرسی. شما هم موفق شی ان شا الله
-
جزوه زبانت کجاست میشه تایپیکشو بفرستی ماهم استفاده کنیم گلم
لینک که بلد نیستم بدم
ولی آدرسش میشه بخش زبان اولین تاپیک
-
جزوه زبانت کجاست میشه تایپیکشو بفرستی ماهم استفاده کنیم گلم
لینک که بلد نیستم بدم
ولی آدرسش میشه بخش زبان اولین تاپیک
-
gollnar پیداش می کنم گلم راستی یادت باشه خواستن.توانستن هست تو میتونی
اوهوم...درست میگی! مرسی برا انرژیِ فوق العاده ای که از اونجا میفرستی برام (:
-
@m-bahrami1378 در #سرانجامِ یک نا امیدی گفته است:
gollnar اها دیدمش
چقد کاربردیه ؟
عکسا صفر تا صد کنکورن؟اینا از روی فیلما برداشته شده....برای اینکه بدونین چقد کاربردیه یه جلسه فیلم زبان ببینید بعد بررسی کنید که چقد از مطالب رو یاد گرفتین.....البته بدون فیلم هم میشه خوندشون ولی دو چیز اینجا پیش میاد:
اولا کلید واژه توو بخشای گرامرش آورده شده که اگه فیلم رو نبینین شاید براتون عجیب باشه
دوما لغات باید شنیده شن تا توی ذهن تثبیت شن
ولی اگه وقت ندارین میتونین فقط کلمات رو بخونین و گرامرها و بعدم تستِ زیاد چون تمامِ کلماتِ درس و خلاصه ی گرامرها توو جزوه هست. -
gollnar سلام گلنار خوبی؟
از فیلمای عزتی کدومشو ببینم بهتره ؟به نظرم خیلی وقت میگیرن این طور نیست ؟
من توی گرامر مشکلی ندارم فقط توی لغت خیلی ضعیفم به نظرت واقعا این فیلما بهم کمک میکنن؟@m-bahrami1378 در #سرانجامِ یک نا امیدی گفته است:
gollnar سلام گلنار خوبی؟
من توی گرامر مشکلی ندارم فقط توی لغت خیلی ضعیفم به نظرت واقعا این فیلما بهم کمک میکنن؟سلام. عالیم (: شما خوبی؟
اگه از جزوه ی من استفاده میکنی فیلمهای سری جدید(کلاس کنکور1) رو ببین...خب قطعا سریِ جدید بهتره دیگه چون تستهایِ جدید تری توش بررسی میشه. من بقیه رو ندیدم که بتونم نظر بدم راجع به شون!
برای لغت اگه وقت داری فیلمهای لغت رو ببین. یعنی برو توی بخشِ خلاصه ی فیلم نگاه کن ببین کدوم قسمتها مربوط به لغتن. آخه ببین وقتی لغت رو بشنوی از زبونِ یه دبیر بهتر یاد میگیری ولی یادت باشه با تمرکز ببینی. فکر کن تو هم مثلِ اون بچه ها سرِ کلاسی ببین میتونی حواس پرتی کنی یا بخوابی؟! ولی اگه وقت نداری برو سراغِ کتابِ جامعِ دکتر اناری چون کلمات رو با مثال آورده و توی ذهنت بیشتر می مونه. من خودم اول فیلم میبینم و همزمان کلماتُ مینویسم توی دفتر بعد یه بار میخونمِشون و بعد میرم کتاب آقای اناری رو میخونم و کلماتی که یادم نبوده معنیشون رو علامت میزنم و بعد میرم تست میزنم. هر شب آخرای شب این کارُ میکنم . شب بعد علاوه بر تستهای باقی مونده از شبِ قبل کلماتی که از درسِ اول تا اونجا علامت زدم هم مرور میکنم... -
@m-bahrami1378 در #سرانجامِ یک نا امیدی گفته است:
gollnar سلام گلنار خوبی؟
من توی گرامر مشکلی ندارم فقط توی لغت خیلی ضعیفم به نظرت واقعا این فیلما بهم کمک میکنن؟سلام. عالیم (: شما خوبی؟
اگه از جزوه ی من استفاده میکنی فیلمهای سری جدید(کلاس کنکور1) رو ببین...خب قطعا سریِ جدید بهتره دیگه چون تستهایِ جدید تری توش بررسی میشه. من بقیه رو ندیدم که بتونم نظر بدم راجع به شون!
برای لغت اگه وقت داری فیلمهای لغت رو ببین. یعنی برو توی بخشِ خلاصه ی فیلم نگاه کن ببین کدوم قسمتها مربوط به لغتن. آخه ببین وقتی لغت رو بشنوی از زبونِ یه دبیر بهتر یاد میگیری ولی یادت باشه با تمرکز ببینی. فکر کن تو هم مثلِ اون بچه ها سرِ کلاسی ببین میتونی حواس پرتی کنی یا بخوابی؟! ولی اگه وقت نداری برو سراغِ کتابِ جامعِ دکتر اناری چون کلمات رو با مثال آورده و توی ذهنت بیشتر می مونه. من خودم اول فیلم میبینم و همزمان کلماتُ مینویسم توی دفتر بعد یه بار میخونمِشون و بعد میرم کتاب آقای اناری رو میخونم و کلماتی که یادم نبوده معنیشون رو علامت میزنم و بعد میرم تست میزنم. هر شب آخرای شب این کارُ میکنم . شب بعد علاوه بر تستهای باقی مونده از شبِ قبل کلماتی که از درسِ اول تا اونجا علامت زدم هم مرور میکنم... -
نصفه شب منو_که هر شب باید به زور خودمو بخوابونمو_ بیدار کرده بعد میگه آن مهربان(!!!!)
#نگار(ین) نوشتnegarin در #سرانجامِ یک نا امیدی گفته است:
نصفه شب منو_که هر شب باید به زور خودمو بخوابونمو_ بیدار کرده بعد میگه آن مهربان(!!!!)
#نگار(ین) نوشتجا داره خدمتِ آن مهربان(!!!) عرض کنم:
تن به دود چراغ و بی خوابی
ننهادی هنر کجا یابی -
...با ناامیدیِ تمام انجمن را ترک میکنی! بعدش هم مینشینی یک گوشه ای و نیم ساعت یک ساعتی با تمامِ وجود گریه میکنی از نوعِ بی صدایش: )
آنوقت که حس کردی گلویت دیگر سنگین نیست بلند میشوی و کتابِ چند کیلوییِ فیزیکِ الگو را برمیداری و میروی بخش نوسان بعدش تست ها را میشماری و میگویی نع! عمرا برسم همه اش را تا روزِ آزمون بزنم تازه تست های موج هم هنوز مانده! پس تصمیم میگیری زوج و فرد بزنیِ شان(!!) آنوقت بساطت را پهن میکنی کف اتاق چون معتقدی حس تست زنی ات روی زمین بیشتر از روی میز است: ) بقیه اما دارند میخوابند... بی وقفه تست میزنی ...از هر10تا 7تایش غلط است و3 تایش به جواب نمیرسد; ولی ناامید نمیشوی و خودت را راضی نگه میداری و در دلت میگویی" تالیفی اند دیگر! سخت نباشند که دیگر اِسمشان تالیفی نیست!" بعدش میروی سراغِ شیمی(درسِ مورد علاقه ات!) چند تستِ سینتیک که زدی از شیمی دست میکشی و میروی ادبیات...خیلی سبزِ ادبیات را باز میکنی و کلمات مهمش را توی دفترچه یِ نارنجی ای که برایِ لغات برداشته ای یادداشت میکنی با معنی...خوابت میگیرد! اما نه! نباید بخوابی ...پا میشوی پنجره را باز میکنی . بعدش میروی که تستهایِ ادبیات را بزنی که ناگهان یک ملخِ خوش تیپ ورِ دستت فرود می آید و زَهره ات را میترکاند! چهارتا فحش به آن زبان بسته ی خوش رنگ میدهی و بعد شروع میکنی به تست ! ساعت چند است؟ نمیدانی! چون توی اتاقت ساعت نداری: ) بلند میشوی از کِشویِ دومی ساعت مچی ات را بیرون می آوری و میبندی روی مچت و میبینی ساعت 3و هفت هشت دقیقه است. گرسنه ات میشود ...مانند یک روح با نوک پا میروی تا آشپزخانه و درِ یخچال را باز میکنی. اینجا باید سرعت عمل داشته باشی و چیزهایی که میخواهی را زود برداری!!! وگرنه آهنگِ یخچالplay میشود و همه بیدار میشوند! فوری جعبه ی پنیر و پلاستیکِ نان را برمیداری و درش را میبندی و دوباره با نوک پا می آیی تویِ اتاق و درِ پلاستیکِ نان را میبری توی کمدت باز میکنی که صدایش بقیه را بیدار نکند بعد می آیی کف اتاق کنار کتاب هایت و میخوریشان! بعدش طیِ یک عملیات سخت دوباره میروی توی آشپزخانه و چیزهایی که برداشته ای را سرِ جایشان میذاری! آنقدر این عملیات از تو انرژی میگیرد که حس میکنی از قبل گرسنه تر شدی ...حالا باید بروی از کمد دیواریِ اتاقِ نگارین( خواهر بد اخلاقت) پتو بیاوری. با این تصور که مثل هر شب درش را باز گذاشته تا تو موقعِ خواب سروصدا راه نیندازی میروی که پتو برداری که ناگهان با پیشانی میروی توی در : ) صدایِ مهیبی حاصل میشود...آه! نع! او بیدار میشود و با قیافه ی خصمانه ای رو به تو میگوید" خدا لعنتت کند گلنار!" تو پتو را برمیداری و با سرعتِ نور مسیر آنجا تا اتاقت را میدوی تا بیش از این موردِ لعن و نفرینِ آن مهربان(!!) قرار نگیری. بعدش می آیی میخوابی و به ماجرا فکرمیکنی و آنگاه که پی دومِ رادیان روی تختت چرخیدی سمتِ چپ لبخندِ رضایتمندانه ای میزنی و میگویی"عَوَضَش کلی درس ها را بردم جلو!!" چشمانت را که میبندی صداهایِ بی رحمی میپیچند حوالی ات! پدرت است; پا شده نمازبخواند و بعدش هم مادرت و بعدش هم ...پ.ن: خوبین رفقا؟ دیدین که چقد حالم بد بود اونروز و ناامید بودم! روحیه م برگشته : ) به عنوانِ کسی که تا تَهِ ناامیدی رفته میخواستم بهتون بگم در طول روز وقتتونُ تلف نکنین. بیشتر ناامیدی هایِ ما ناشی از اجرانکردن برنامه ریزی هامونِ! پس از این به بعد با روحیه و علاقه برین جلو. باشه؟ مرسی:) دیگه شرایطتون حادتر از دیشبِ من نیست که!
#شرحِ یک تغییر
#آنچه دیشب بر من گذشت!
#گل نوشت
13 دیِ 96gollnar در #سرانجامِ یک نا امیدی گفته است:
اینجا باید سرعت عمل داشته باشی و چیزهایی که میخواهی را زود برداری!!! وگرنه آهنگِ یخچالplay میشود و همه بیدار میشوند!
عالی بود عزیزم ان شاءالله موفق باشی
سرعت عمل لازم نیست یکم که گذشت اون کلید یخچال رو که باعث میشه وقتی در بسته میشه بره داخل و اهنگش play نشرو بزن,من همیشه اینجوری میکنم -
gollnar در #سرانجامِ یک نا امیدی گفته است:
اینجا باید سرعت عمل داشته باشی و چیزهایی که میخواهی را زود برداری!!! وگرنه آهنگِ یخچالplay میشود و همه بیدار میشوند!
سرعت عمل لازم نیست یکم که گذشت اون کلید یخچال رو که باعث میشه وقتی در بسته میشه بره داخل و اهنگش play نشرو بزن,من همیشه اینجوری میکنم@dr-miss در #سرانجامِ یک نا امیدی گفته است:
سرعت عمل لازم نیست یکم که گذشت اون کلید یخچال رو که باعث میشه وقتی در بسته میشه بره داخل و اهنگش play نشرو بزن,من همیشه اینجوری میکنممرسی برای تحسین:))
کدوم کلید؟ ندیدمش تاحالا -
@dr-miss در #سرانجامِ یک نا امیدی گفته است:
سرعت عمل لازم نیست یکم که گذشت اون کلید یخچال رو که باعث میشه وقتی در بسته میشه بره داخل و اهنگش play نشرو بزن,من همیشه اینجوری میکنممرسی برای تحسین:))
کدوم کلید؟ ندیدمش تاحالاgollnar در #سرانجامِ یک نا امیدی گفته است:
کدوم کلید؟ ندیدمش تاحالاخواهش میکنم
در یخچالو باز کنی میبینی
که در بسته شدنی کلید بره داخل
زیادم باز نذاریا یخچال خراب میشه -
کدوم کلید؟ ندیدمش تاحالاخواهش میکنم
در یخچالو باز کنی میبینی
که در بسته شدنی کلید بره داخل
زیادم باز نذاریا یخچال خراب میشه