سوال درباره آزمون های سنجش
-
این پست پاک شده!
-
شیمی و زیست مجموعهش بشه 100
ریاض یو فیزیک مجموعهش بشه 90
عمومی ها مجموعش بشه 300 یعنی تقریبا میانگین بالای 70 باشه@javadm328 برعکس گفتی
اگه مجموع ریاضی فیزیک بشه 100 و زیست و شیمی بالای 100 قطع ب یقین س رقمی میشی -
@javadm328 برعکس گفتی
اگه مجموع ریاضی فیزیک بشه 100 و زیست و شیمی بالای 100 قطع ب یقین س رقمی میشیparipari در ازمون های سنجش گفته است:
@javadm328 برعکس گفتی
اگه مجموع ریاضی فیزیک بشه 100 و زیست و شیمی بالای 100 قطع ب یقین س رقمی میشیاره قطعا مثلا مجموع ریاض یو فیزیک بشه 200 و زیست و شیمی هم بشه 200 اون مقع بازم قطعا سه رقمی و بهتر هم میشه :/
خب من حداقل ها رو گفتم دیگه -
درصد هایی ک بچها گفتن برام خیلی جالب بود 😐😐
ببین نگین رتبه آزمون یا کنکور یا هرچیز دیگه به یه سری مسائل بستگی داره
اول اینکه سطح سوالات چطوره
دوم رقیب هات در چ سطحین
و بقیه موارد !
اینکه تو بگی من ریاضی و فیزیکمو میخوام مجموعشو بکنم 80 ! ممکنه سوالات اونقدر آسون باشه ک اکثرا بالای مجموع 100 بزنن بعد تو هم دیگه بالاتر نزنی ! مثل کاری کک فامیلم تو کنکور 96 ریاضی کرد ! شیمی سال دوم آسون بود این اصلا سوالاتشو نگاه هم نکرد !بجاش رفت سوالات سخت سوم و پیش رو تعدادی ک میخواست رو زد ! ممکن هم هست سوالات سخخخت باشه ک بچها همه درصد پایین بزنن ولی تو بخاطر اینکه از قبل برنامه داشتی مجموعت بشه 80 کلی غلط بزنی ! پس به درصد فکر نکنی برات بهتره -
من یه چیز رو خوب میدونم
بخوای یک بشی باید همه رو صد بزنی.بی برو برگرد یک میشی
همین -
من یه چیز رو خوب میدونم
همین@javadm328 چه باهوش:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@javadm328 چه باهوش:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :grinning_face_with_smiling_eyes:
sheydadb37 در ازمون های سنجش گفته است:
@javadm328 چه باهوش:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :grinning_face_with_smiling_eyes:
شاهین به من گیر نده هااا
مگه قرار نبود 6 به بعد لب تاب و اینا نباشه
چرا اینجا تلپی پسر؟ -
شاهین به من گیر نده هااا
چرا اینجا تلپی پسر؟@javadm328 دوس دارم:grinning_face_with_smiling_eyes: میرم حالا
-
شاهین به من گیر نده هااا
چرا اینجا تلپی پسر؟@javadm328 تازه حیف که نمیتونم منفی بدم...وگرنه منفی میدادم که دیگه به من نگی شاهین
-
@javadm328 تازه حیف که نمیتونم منفی بدم...وگرنه منفی میدادم که دیگه به من نگی شاهین
@javadm328 تازه حیف که نمیتونم منفی بدم...وگرنه منفی میدادم که دیگه به من نگی شاهین
قناری خوبه؟😂
شاهین به این خوبی
جغذ نگفتم که گفتم شاهین
ابهتی داره واسه خدش داداش -
قناری خوبه؟😂
شاهین به این خوبی
جغذ نگفتم که گفتم شاهین
ابهتی داره واسه خدش داداش@javadm328 :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face:
-
@javadm328 :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face:
@javadm328 :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face:
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :persevering_face: :face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
من یه چیز رو خوب میدونم
همین -
needdaa در ازمون های سنجش گفته است:
@javadm328 واقعا؟؟؟؟
از نگرانی و استرسم خیلییی خیلی کم شد
مرسییینه نه سو تفاهم نشه که
وقاعا اگه همه اش رو صد بزنه میشه 1
ولی معمولا این اتفاق نمیافته
و دقیق این نفر شماره یک هست که تعیین میکنه با چه درصدایی شما سه رقیمی بشی یا نشی
اون همه رو صد بزنه یعنی ازمون اسون بوده و باید درصداتون بالا باشه
اگه همه رو 50 بزنه یعنی ازمون افتضاح بوده و با درصد 20 و 30 هم سه رقمی میشید و اینا... -
دوم رقیب هات در چ سطحین
و بقیه موارد !
اینکه تو بگی من ریاضی و فیزیکمو میخوام مجموعشو بکنم 80 ! ممکنه سوالات اونقدر آسون باشه ک اکثرا بالای مجموع 100 بزنن بعد تو هم دیگه بالاتر نزنی ! مثل کاری کک فامیلم تو کنکور 96 ریاضی کرد ! شیمی سال دوم آسون بود این اصلا سوالاتشو نگاه هم نکرد !بجاش رفت سوالات سخت سوم و پیش رو تعدادی ک میخواست رو زد ! ممکن هم هست سوالات سخخخت باشه ک بچها همه درصد پایین بزنن ولی تو بخاطر اینکه از قبل برنامه داشتی مجموعت بشه 80 کلی غلط بزنی ! پس به درصد فکر نکنی برات بهتره@dr-sobhan در ازمون های سنجش گفته است:
دوم رقیب هات در چ سطحین
و بقیه موارد !
اینکه تو بگی من ریاضی و فیزیکمو میخوام مجموعشو بکنم 80 ! ممکنه سوالات اونقدر آسون باشه ک اکثرا بالای مجموع 100 بزنن بعد تو هم دیگه بالاتر نزنی ! مثل کاری کک فامیلم تو کنکور 96 ریاضی کرد ! شیمی سال دوم آسون بود این اصلا سوالاتشو نگاه هم نکرد !بجاش رفت سوالات سخت سوم و پیش رو تعدادی ک میخواست رو زد ! ممکن هم هست سوالات سخخخت باشه ک بچها همه درصد پایین بزنن ولی تو بخاطر اینکه از قبل برنامه داشتی مجموعت بشه 80 کلی غلط بزنی ! پس به درصد فکر نکنی برات بهترهاره حرفت درست بود...... ممنون
-
sheydadb37
فروش منفی ! هر 20 عدد یه شارژ 2 تومنی 😂😂 -
negwin
پارسال دادم
رتبش نزدیکه ب رتبه کنکوره جامعاش
درصداتم بستگی به تعداد افراد شرکت کننده داره و الان مشخص نیست تا جامعا
واسه جامع عمومی 60ب بلا و تخصصی 50ب بالا