صفر تا صد ریاضی تجربی
-
@zahra_asd در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
javad-mahdizadeh آهانننن راس میگین درواقع این همون قانون کلی قدرمطلقه.
آره فهمیدم:)
دبیرمون گمراهم کرده بود:/
مرســـــــــــــــــــییییهمانا شما را از تاریکی های گمراهی برهاندم : )
خواهشjavad-mahdizadeh آره ب خدا
من تو همه درسا گمراهم.
برا همین گمراهی از ریاضی متنفرم:/ -
سلام دانش آموزان آلا :bowtie:
همیار سبحان هستم
خواهش میکنم این تاپیک رو همه تا آخر بخونیییید
خب یه معرفی کوچیک در مورد این همیار بودن میخوام بکنم !
امسال سایت آلا یه طرحی داره برای حل مشکلات درسی شما و برای دروس مختلف همیارایی گذاشته که تا جایی ک ممکنه ب شما دوستان کمک بشه
از فواید این طرح اینه که کسی ک پشت کنکوریه و ب معلم دست رسی نداره میتونه مشکلشو حل کنه
ولی @همیار ها نباید تو پی وی جواب بدن و باید توی انجمن جواب بدن ک اگه سوال کسه دیگه ای هم بود اون شخصم بتونه استفاده کنه (من نمیگم کلا همینطوریه و در ضمن نترسید ک وای سوالم مزخرفه و نپرسم و زشته !این طرز فکر ماله بچهاست نه دانش آموزای آلا )
این تاپیک من حالا جریانش چیه ! اینجا کلیییییی کار قراره انجام بدیم
هرچی سوال درسی در مورده ریاضی دارید تاپیک بزنید من رو یا همیار ها رو تگ کنید ما میایم جواب میدیم
توی این تاپیک هم من نکات مهم رو برسی و یاد آوری میکنم بهتون
حتی اگه بشه شب قبل ازمون قلم چیتون برسی ازمون مشابه سال قبلشو یا نکات اون ازمونشو (درس ریاضی دیگه ) براتون میذارم ک مطمئنن بدرد ازمون فردای اون روزتون میخوره
فقط یه نکته رو من اشاره کنم اینکه بخواید سوالات سطح خیلی بالا برای ضایع کردن ما همیارا بپرسید دور از انصافه
من سعی میکنم هر شب یا صبح پاشم هرچی سوال اینجا پرسیده شده رو جواب بدم
حالا میتونه سوال در مورد حل سوال باشه
سوال مشاوره ای در مورده درس ریاضی باشه ک چی رو بخونم چی رو نخوندم چطوری بخونم برای فلان درصد چ مباحثی رو حذف کنم و از این قبیل سوالات
یه اتفاق دیگهم ک قرارهتوی این تاپیک بیوفته چون اکثریتمون قلم چی میریم من بعد شنبه بعد از آزمونای قلم چی (چون خودم توی خونه از خودم آزمون میگیرم در نتیجه آزمونم میمونه برای شنبه و نمیتونم جمعه سوالات رو نگاه کنم) یا تحلیل کل سوالات ریاضیش یا سوالات چالش برانگیزش ک برای شما سخت بوده رو توضیح میدم
فقط یه خواهش دارم ازتون بجای ترسیدن از ریاضی باهاش رو در رو شید ! شاید خوشتون اومد
یه چیز ک جدیدا زیاد میشنوم میگن تجربی ریاضی ضریب 2 داره زیست 4 برید بجای ریاضی زیست بخونید :| چه کاریه آخه ؟ ریاضی با تمرین بدست میاد! دیگه هرچی سوال و بحث و اینا دارید زیر همین تاپیک انجام بدید
با دنبال کردن تاپیک میتونید سوالات دوستانتونو ببینید شاید مشکلی داشتید و خودتون خبر نداشتید و اینطوری مشکلتون حل شد !
مرسی ک وقت گذاشتید و خوندید
@خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ناظم @ادمین -
@دانش-آموزان-آلاء چه گرررررررررد و خاااااااااااکی گرفته تاپیک نازنینم اوه اوه !
-
negwin در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام ب همیار سبحان
میشه قانون هوپیتال رو واسم بتوضیحی لطفن....
باتچکرسلااام
ببین ما میخوایم حد بگیریم ممکنه به چندتا مشکل بخوریم ک اصطلاحا میگن ایهام ایجاد بشه
یکیش بی نهایت در بی نهایته
یکیش بی نهایت در صفر حدیه ( تااااکید میکنم صفر حدی )
یکیشم ک خیییییییلی تکرار میشه و تقریبا میشه گفت تو هر کنکور هست صفر حدی بر روی صفر حدیه
زمانی ک مورد آخری پیش میاد ما برای رفع ابهام میتونیم از قاعدهی HOP استفاده کنیم
این قاعده بهه این معنی است ک ما جداااااگانه از صورت و مخرج مشتق بگیریم ولی بعضی جاها واقعا باید قبل استفاده از هوپیتال خیلی چیزا روو در نظر بگیری !مثلا اگه تو مخرج کسینوسی بود ک صفر میشد و توان هم داشت هرچقدر هوپیتال بری باز مخرجت عامل صفر شوندهش حذف نمیشه ! یعنی تو حد های مثلثاتی هم هم ارزی های نوع اول هم معادلات مثلثاتی میتونه قبل استفاده از هوپیتال به دادت برسه
بعد یه چیز دیگه ! همیشه قبل هوپیتال باید تکلیف قدر مطلق هم مشخص شه بعد بری سر وقت هوپیتال -
negwin در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
سلام ب همیار سبحان
میشه قانون هوپیتال رو واسم بتوضیحی لطفن....
باتچکرسلااام
ببین ما میخوایم حد بگیریم ممکنه به چندتا مشکل بخوریم ک اصطلاحا میگن ایهام ایجاد بشه
یکیش بی نهایت در بی نهایته
یکیش بی نهایت در صفر حدیه ( تااااکید میکنم صفر حدی )
یکیشم ک خیییییییلی تکرار میشه و تقریبا میشه گفت تو هر کنکور هست صفر حدی بر روی صفر حدیه
زمانی ک مورد آخری پیش میاد ما برای رفع ابهام میتونیم از قاعدهی HOP استفاده کنیم
این قاعده بهه این معنی است ک ما جداااااگانه از صورت و مخرج مشتق بگیریم ولی بعضی جاها واقعا باید قبل استفاده از هوپیتال خیلی چیزا روو در نظر بگیری !مثلا اگه تو مخرج کسینوسی بود ک صفر میشد و توان هم داشت هرچقدر هوپیتال بری باز مخرجت عامل صفر شوندهش حذف نمیشه ! یعنی تو حد های مثلثاتی هم هم ارزی های نوع اول هم معادلات مثلثاتی میتونه قبل استفاده از هوپیتال به دادت برسه
بعد یه چیز دیگه ! همیشه قبل هوپیتال باید تکلیف قدر مطلق هم مشخص شه بعد بری سر وقت هوپیتال -
@dr-sobhan
خیلی سبز تستای مبحث صعودی و نزولی بودن توابع رو با بحث کاربرد مشتق یه جا آورده.
از طرفی چون شامل فصل 2 پیش هم میشه قلم چی ازش سوال میده
به نظرتون بخونم این مبحث رو با اینکه از کاربرد مشتق چیز زیادی بلد نیستم یا حذفش کنم و بعدا با کاربرد مشتق بخونمش ؟ -
@dr-sobhan
به نظرتون بخونم این مبحث رو با اینکه از کاربرد مشتق چیز زیادی بلد نیستم یا حذفش کنم و بعدا با کاربرد مشتق بخونمش ؟@romisa1234 در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan
به نظرتون بخونم این مبحث رو با اینکه از کاربرد مشتق چیز زیادی بلد نیستم یا حذفش کنم و بعدا با کاربرد مشتق بخونمش ؟به نظرم بخونی خیییلی بهتره ! با کاربرد قاطی نمیکنه ها ! با مشتق تا جایی ک یادمه ترکیب میکنه
-
سلام دانش آموزان آلا :bowtie:
همیار سبحان هستم
خواهش میکنم این تاپیک رو همه تا آخر بخونیییید
خب یه معرفی کوچیک در مورد این همیار بودن میخوام بکنم !
امسال سایت آلا یه طرحی داره برای حل مشکلات درسی شما و برای دروس مختلف همیارایی گذاشته که تا جایی ک ممکنه ب شما دوستان کمک بشه
از فواید این طرح اینه که کسی ک پشت کنکوریه و ب معلم دست رسی نداره میتونه مشکلشو حل کنه
ولی @همیار ها نباید تو پی وی جواب بدن و باید توی انجمن جواب بدن ک اگه سوال کسه دیگه ای هم بود اون شخصم بتونه استفاده کنه (من نمیگم کلا همینطوریه و در ضمن نترسید ک وای سوالم مزخرفه و نپرسم و زشته !این طرز فکر ماله بچهاست نه دانش آموزای آلا )
این تاپیک من حالا جریانش چیه ! اینجا کلیییییی کار قراره انجام بدیم
هرچی سوال درسی در مورده ریاضی دارید تاپیک بزنید من رو یا همیار ها رو تگ کنید ما میایم جواب میدیم
توی این تاپیک هم من نکات مهم رو برسی و یاد آوری میکنم بهتون
حتی اگه بشه شب قبل ازمون قلم چیتون برسی ازمون مشابه سال قبلشو یا نکات اون ازمونشو (درس ریاضی دیگه ) براتون میذارم ک مطمئنن بدرد ازمون فردای اون روزتون میخوره
فقط یه نکته رو من اشاره کنم اینکه بخواید سوالات سطح خیلی بالا برای ضایع کردن ما همیارا بپرسید دور از انصافه
من سعی میکنم هر شب یا صبح پاشم هرچی سوال اینجا پرسیده شده رو جواب بدم
حالا میتونه سوال در مورد حل سوال باشه
سوال مشاوره ای در مورده درس ریاضی باشه ک چی رو بخونم چی رو نخوندم چطوری بخونم برای فلان درصد چ مباحثی رو حذف کنم و از این قبیل سوالات
یه اتفاق دیگهم ک قرارهتوی این تاپیک بیوفته چون اکثریتمون قلم چی میریم من بعد شنبه بعد از آزمونای قلم چی (چون خودم توی خونه از خودم آزمون میگیرم در نتیجه آزمونم میمونه برای شنبه و نمیتونم جمعه سوالات رو نگاه کنم) یا تحلیل کل سوالات ریاضیش یا سوالات چالش برانگیزش ک برای شما سخت بوده رو توضیح میدم
فقط یه خواهش دارم ازتون بجای ترسیدن از ریاضی باهاش رو در رو شید ! شاید خوشتون اومد
یه چیز ک جدیدا زیاد میشنوم میگن تجربی ریاضی ضریب 2 داره زیست 4 برید بجای ریاضی زیست بخونید :| چه کاریه آخه ؟ ریاضی با تمرین بدست میاد! دیگه هرچی سوال و بحث و اینا دارید زیر همین تاپیک انجام بدید
با دنبال کردن تاپیک میتونید سوالات دوستانتونو ببینید شاید مشکلی داشتید و خودتون خبر نداشتید و اینطوری مشکلتون حل شد !
مرسی ک وقت گذاشتید و خوندید
@خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ناظم @ادمین -
@afshani در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan خدا خیرتون بده من که خیلی سوال داشتم اما نمیدونستم کجا بپرسم مرسی
تاپیکم یکم گرد و خاک گرفته و خلوت شده ولی هنوزم بهترینه
-
@afshani در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan خدا خیرتون بده من که خیلی سوال داشتم اما نمیدونستم کجا بپرسم مرسی
تاپیکم یکم گرد و خاک گرفته و خلوت شده ولی هنوزم بهترینه
-
http://s8.picofile.com/file/8320451692/20180227_001952.jpg
@dr-sobhan سوال ۳۰اگه میشه جواب بدین -
@dr-sobhan سوال ۳۰اگه میشه جواب بدین@elhame-h در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan سوال ۳۰اگه میشه جواب بدینسلام.سبحان چند وقته نمیاد انجمن. برای همین من جواب دادم بجاش..
-
@elhame-h در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@dr-sobhan سوال ۳۰اگه میشه جواب بدینسلام.سبحان چند وقته نمیاد انجمن. برای همین من جواب دادم بجاش..
-
سوال که میگه کدوم گزینه همواره مثبته. یعنی صفر یا منفی نمیشه هیچوقت.
تغیراته سینوس ایکس و کسینوس ایکس همیشه بین -1 و +1 هستش. یعنی همون ماکزیمم و مینیممی که میتونن قبول کنن روی محور y ( از روی نمودار معلومه. همون تغییراتی که روی محور y میکنن) یعنی ما به x هر عددی بدیم. همیشه y بین مثبت یک و منفی یک میشه.
اما تغیراته تانژانت و کتانژانت از منفی بینهایت تا مثبته بینهایته. یعنی به ازای xهایی که بهشون میدیم. هر y یی رو میتونن بهمون بدن. اینم از نمودارش معلومه.
بعدش اینکه وقتی ما تی کمان عدد (1 یا 2 یا 3 یا ...)بذاریم. یعنی برحسب رادیانه. مگر اینکه مشخص باشه برامون که منظور از 1 ، یک درجه هست. هر 3.14 رادیان میشه 180 درجه. حالا مثلا اگه بهمون بگن سینوسه 1 چی میشه؟ باید تبدیلش کنیم به درجه. برای اینکار هم یک تناسب میزنیم. 3.14 میشه 180 درجه. پس 1 میشه؟ 180 درجه تقسیم بر 3.14 کهحدودا درمیاد 53 درجه.
اما اگه بهمون بگن سینوس 1 درجه چنده؟ میگیم یک عدد نزدیک به صفر(چون سینوس 0 درجه میشه صفر). مثلا میشه 0.01 -
توی گزینه اول کمانه سینوس چیه؟ تانژانت. پس باید محدوده ی تغییراته تانژانت ایکسو حساب کنیم. بعدش بذاریم بجای خود تانژانت. یعنی اینجوری میشه: سینوسِ عدد هایی از منفی بینهایت تا مثبت بی نهایت. حالا ما مثلا صفر رو انتخاب میکنیم. یعنی سینوس صفر رو حساب میکنیم. میشه صفر. پس همین میشه مثال نقضی برای اینکه بگیم این عبارتی که سوال داده همواره مثبت نیست. چون اینجا صفر بدست آمد.
-
گزینه دوم میگه به ازای عددهایی که برای سینوس بدست میاد( همه ی عدد های بین +1تا -1) ما این عددهارو بذاریم داخل تانژانت و ببینیم چی بهمون میده. بازم اگه ما ازبین این عددها صفر رو انخاب کنیم جوابمون میشه صفر. یعنی تانژانت صفر درجه(یا صفر رادیان)میشه صفر. پس این گزینه هم غلطه.
(عبارتی که همواره مثبته ،نباید صفر یا منفی بشه)