پروترومبین
-
سلام ،خسته نباشید بچه ها
برای مورد الف ،مگه پروترومبین در حالت عادی هم توی خون نیست ؟ متوجه نمیشم چرا درسته این عبارت@Dopamine سلام
ارتباط بین صفرا و پروترومبین
رو میتونیم از یه طریق پیدا کنیمیکم نکتش عجیبه که ما بگیم وقتی مجاری صفرایی مسدود بشن
بعضی مواد مثل چربی ها و ویتامین ها و...... درست و حسابی جذب نمیشن
بعد این عامل رو ربط بدیم به تولید پروترومبین که از کبد تولید میشهوقتی مواد لازم برای تولید پروترومبین از طریق سیاهرگ باب به کبد نرسن
خب طبیعتا تولید پروترومبین کاهش پیدا میکنه و غلظتش در خون میاد پایین -
@Dopamine سلام
رو میتونیم از یه طریق پیدا کنیمیکم نکتش عجیبه که ما بگیم وقتی مجاری صفرایی مسدود بشن
بعد این عامل رو ربط بدیم به تولید پروترومبین که از کبد تولید میشهوقتی مواد لازم برای تولید پروترومبین از طریق سیاهرگ باب به کبد نرسن
خب طبیعتا تولید پروترومبین کاهش پیدا میکنه و غلظتش در خون میاد پایینAmirhosein Abed ماشاء الله زیست شناسی هم تبدیل به محفل تئوری شده و چندتا طراح بی سواد می یان پیش خودشون چنین پیشگویی هایی می کنن می یان اینطوری چیزایی که هیچ ربطی به هم ندارن رو به هم ربط می دن در حالی که اگه بخوایم تاثیر یه بیماری رو توی بدن بررسی کنیم باید تاثیر رو توی کل بدن بررسی کنیم و خود بیماری رو مطالعه کنیم که در حقیقت این بیماری این علائم رو داره و این عوارض و این مشکلات و.... اما ما میگیم این چه کاریه تا وقتی بانو مائورینگ هست (املاش نمی دونم چطوریه
) چه نیازی به علم هست ما به پیشگویی بعضی از طراحان عزیز که خارج کتاب چرت و پرت می گن اعتماد می کنیم اینکه بزرگواران پیش بینی می کنن فلان اتفاق می افته یا ممکنه بیافته با اینکه واقعا می افتاه یا نه خیلی فرق داره!
-
@Dopamine سلام
خب طبیعتا تولید پروترومبین کاهش پیدا میکنه و غلظتش در خون میاد پایینAmirhosein Abed اها گفتی ویتامین تازه یادم اومد
ما تو انعقاد خون ویتامین k نیاز داریم خب وقتی مجاری صفرا مسدود بشن این ویتامین درست جذب نمیشه و زمانی که ویتامین k کم بشه عمل انعقاد در بدن کاهش پیدا میکنه و درواقع مصرف پروترومبین میاد پایین در نتیجه نیازی به تولیدش نیس و تولیدشم از حد عادی کمتر میشه -
Amirhosein Abed ماشاء الله زیست شناسی هم تبدیل به محفل تئوری شده و چندتا طراح بی سواد می یان پیش خودشون چنین پیشگویی هایی می کنن می یان اینطوری چیزایی که هیچ ربطی به هم ندارن رو به هم ربط می دن در حالی که اگه بخوایم تاثیر یه بیماری رو توی بدن بررسی کنیم باید تاثیر رو توی کل بدن بررسی کنیم و خود بیماری رو مطالعه کنیم که در حقیقت این بیماری این علائم رو داره و این عوارض و این مشکلات و.... اما ما میگیم این چه کاریه تا وقتی بانو مائورینگ هست (املاش نمی دونم چطوریه
) چه نیازی به علم هست ما به پیشگویی بعضی از طراحان عزیز که خارج کتاب چرت و پرت می گن اعتماد می کنیم اینکه بزرگواران پیش بینی می کنن فلان اتفاق می افته یا ممکنه بیافته با اینکه واقعا می افتاه یا نه خیلی فرق داره!
-
Amirhosein Abed اها گفتی ویتامین تازه یادم اومد
ما تو انعقاد خون ویتامین k نیاز داریم خب وقتی مجاری صفرا مسدود بشن این ویتامین درست جذب نمیشه و زمانی که ویتامین k کم بشه عمل انعقاد در بدن کاهش پیدا میکنه و درواقع مصرف پروترومبین میاد پایین در نتیجه نیازی به تولیدش نیس و تولیدشم از حد عادی کمتر میشهآدمک من اشتباه یادم مونده؟ مگه نمی گیم صفرا در گوارش چربی ها نقش داره و از طرفی هم مگه نمی گیم ویتامین ها گوارش پیدا نمی کنن؟ خب حالا صفرا و ویتامین K چه ارتباطی دارن؟
-
آدمک من اشتباه یادم مونده؟ مگه نمی گیم صفرا در گوارش چربی ها نقش داره و از طرفی هم مگه نمی گیم ویتامین ها گوارش پیدا نمی کنن؟ خب حالا صفرا و ویتامین K چه ارتباطی دارن؟
-
@Rnn صفرا تو گوارش و جذب چربی ها نقش داره
ویتامین k محلول در چربیه و وقتی چربی ها درست جذب نشن اونم درست جذب نمیشهآدمک صفحه 22 میگه گوارش چربی ها چیزی در مورد جذب نگفته اگه جای دیگه ای خوندی میشه آدرس بدی
-
آدمک صفحه 22 میگه گوارش چربی ها چیزی در مورد جذب نگفته اگه جای دیگه ای خوندی میشه آدرس بدی
-
@Rnn ببین اگه چربی گوارش پیدا نکنه نمیتونه جذب بشه
اصن چربی نه هرچیزی اصن کربوهیدرات یا پروتئین
اول باید گوارش پیدا کنن و بعدش جذب شنآدمک بله اینو قبول دارم اما ویتامین ها که گوارش پیدا نمی کنن
آدمک در پروترومبین گفته است:
ببین اگه چربی گوارش پیدا نکنه نمیتونه جذب بشه
اول باید گوارش پیدا کنن و بعدش جذب شن -
آدمک بله اینو قبول دارم اما ویتامین ها که گوارش پیدا نمی کنن
ببین اگه چربی گوارش پیدا نکنه نمیتونه جذب بشه
اول باید گوارش پیدا کنن و بعدش جذب شن -
@Rnn نه ویتامین که گوارش پیدا نمیکنه
ویتامینای محلول در چربی مثه K نیاز دارن همراه با مواد گوارش یافته چربی جذب شن
ینی اگه چربی خوب گوارش پیدا نکنه و جذب خوبی نداشته باشه ویتامینی مثه k هم نمیتونهآدمک در پروترومبین گفته است:
ینی اگه چربی خوب گوارش پیدا نکنه و جذب خوبی نداشته باشه ویتامینی مثه k هم نمیتونهمن که مخالفتی ندارم فقط میگم منبعش رو از کتاب بگو می خوام برم بخونم چون یادم نیست یا احتمالا ندیدم
-
ینی اگه چربی خوب گوارش پیدا نکنه و جذب خوبی نداشته باشه ویتامینی مثه k هم نمیتونهمن که مخالفتی ندارم فقط میگم منبعش رو از کتاب بگو می خوام برم بخونم چون یادم نیست یا احتمالا ندیدم
@Rnn حرفایی که زدم بجز محلول در چربی بودنه K تو کتاب هستن
محلول در چربی بودنه K تو متن کتاب درسی نظام جدید نیس(قدیم بود) ولی انقدر پر تکراره کلا به شکل ی نکته در اومده
ولی بجز اون میتونیم بگیم مطلب در سطح دبیرستانه چون تو یکی از کتابای شیمی دقیقا میگه ویتامین K محلول در چربیه -
@Rnn حرفایی که زدم بجز محلول در چربی بودنه K تو کتاب هستن
محلول در چربی بودنه K تو متن کتاب درسی نظام جدید نیس(قدیم بود) ولی انقدر پر تکراره کلا به شکل ی نکته در اومده
ولی بجز اون میتونیم بگیم مطلب در سطح دبیرستانه چون تو یکی از کتابای شیمی دقیقا میگه ویتامین K محلول در چربیهآدمک نه منظورم این نبود اون بخشی که میگه جذب ویتامین K وابسته به گوارش چربی هاست!
-
آدمک نه منظورم این نبود اون بخشی که میگه جذب ویتامین K وابسته به گوارش چربی هاست!
-
@Rnn خب عزیز وقتی محلول در چربیه ینی وابستس
چربی جذب نشه ویتامین محلول در چربی چطور میخواد جذب بشهآدمک هی خدا نقش صفرا در جذب!
-
آدمک هی خدا نقش صفرا در جذب!
-
آدمک ببین مشکل من اینکه گفته صفرا در گوارش نقش داره نه در جذب ما جذب ویتامین K در روده بزرگ رو هم داریم که اصلا ربطی به صفرا نداره اینه ابهام ذهن من
-
آدمک ببین مشکل من اینکه گفته صفرا در گوارش نقش داره نه در جذب ما جذب ویتامین K در روده بزرگ رو هم داریم که اصلا ربطی به صفرا نداره اینه ابهام ذهن من
@Rnn داری مقاومت زیادی نشون میدی
ببین قشنگ بخون چی میگم فعلا روده بزرگ رو بذار کنار
چربی و ویتامین K از غذایی که میخوریم وارد دوازدهه میشن
صفرا باید روی چربی اثر کنه تا چربی گوارش پیدا کنه و بتونه جذب بشه
موقع جذب چربی با خودش ویتامین k روهم وارد دیواره روده باریک میکنه
الان دیگه باید برات رفع شده باشهمقدار کمی ویتامین K توسط باکتریای روده بزرگ تولید میشه و جذب روده بزرگ میشه ولی مکانیزم جذبش کلا فرق داره و فکر کنم ناشناخته هس تا جایی ک میدونم
-
@Rnn داری مقاومت زیادی نشون میدی
ببین قشنگ بخون چی میگم فعلا روده بزرگ رو بذار کنار
چربی و ویتامین K از غذایی که میخوریم وارد دوازدهه میشن
صفرا باید روی چربی اثر کنه تا چربی گوارش پیدا کنه و بتونه جذب بشه
موقع جذب چربی با خودش ویتامین k روهم وارد دیواره روده باریک میکنه
الان دیگه باید برات رفع شده باشهمقدار کمی ویتامین K توسط باکتریای روده بزرگ تولید میشه و جذب روده بزرگ میشه ولی مکانیزم جذبش کلا فرق داره و فکر کنم ناشناخته هس تا جایی ک میدونم
داری مقاومت زیادی نشون میدی
اگه حوصله ت سر رفت دیگه نمی پرسم ولی من هنوز ابهام دارم.
-
داری مقاومت زیادی نشون میدی
اگه حوصله ت سر رفت دیگه نمی پرسم ولی من هنوز ابهام دارم.