دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پروترومبین
-
@Rnn داری مقاومت زیادی نشون میدی
ببین قشنگ بخون چی میگم فعلا روده بزرگ رو بذار کنار
چربی و ویتامین K از غذایی که میخوریم وارد دوازدهه میشن
صفرا باید روی چربی اثر کنه تا چربی گوارش پیدا کنه و بتونه جذب بشه
موقع جذب چربی با خودش ویتامین k روهم وارد دیواره روده باریک میکنه
الان دیگه باید برات رفع شده باشهمقدار کمی ویتامین K توسط باکتریای روده بزرگ تولید میشه و جذب روده بزرگ میشه ولی مکانیزم جذبش کلا فرق داره و فکر کنم ناشناخته هس تا جایی ک میدونم
-
آدمک در پروترومبین گفته است:
داری مقاومت زیادی نشون میدی
اگه حوصله ت سر رفت دیگه نمی پرسم ولی من هنوز ابهام دارم.
-
@Rnn نه خدایی بحث حوصله نیس تو بگو من تا صب برات توضیح میدم
ولی خب همش تکرار میشه
الان دقیقا کجاشو ابهام داری -
@Rnn ببین فقط واسه اینکه بتونیم به ی نتیجه ای برسیم یخورده رفتم خوندم راجبش
برداشتمو میگم شاید غلط باشه شاید درست (تو نقش صفرا در جذب ویتامین K شکی نیست!)برداشتم اینه ک ما وقتی که ی غذایی میخوریم چربی ها توی دوازدهه نمایان میشن (حتی اگر بقول تو اسفناج بخوریم اونم دیواره خیلی از سلول هاشو شکوندیم و غشاش که فسفولیپیدیه و باقی لیپید هاش بیرون میریزه و میتونن تو روده جذب شن)
خب حالا این چربیا تو روده بنظرم دوتا بلا سرشون میتونه بیاد
یه سریاشون با اثر صفرا و سپس لیپاز به گلیسرول و اسید چرب تبدیل شن و با انتشار جذب سلول ها بشن
صفرا باعث کاهش کشش سطحی مایع تو دوازدهه و تشکیل یه امولسیون آب چربی میده که ی سری از این چربی های گوارش نیافته میان ویتامین k رو در بر میگیرن تا ویتامین بتونه وارد سلول بشه به این شکل: ویتامین K رو دورش علامت زدم
-
آدمک در پروترومبین گفته است:
تی اگر بقول تو اسفناج بخوریم اونم دیواره خیلی از سلول هاشو شکوندیم و غشاش که فسفولیپیدیه و باقی لیپید هاش بیرون میریزه و میتونن تو روده جذب شن
چطور از دیواره سلولزی عبور کردیم؟ آقا من منظورم از اسفناج این بود که لیپید نداشته باشیم اصلا مکمل K مصرف کردم. یه چیزی خوردم که فقط K داره.
در ضمن اینی که گذاشتی فقط یکی از روش های جذب ویتامین K ست ***فکر کردی من بلد نیسم برم بخونم *** ولش کن دیگه مهم نیست من یه موضوع پیدا کردم که باهاش به استاد گرامی سردرد فراوان بدم -
@Rnn من که نگفتم تو بلد نیستی بری بخونی
میخوام بگم همچین چیزی هست -
@Rnn اره صد در صد مکانیزمش خارج از کتابه
-
@Dopamine نه درست گفته دیگه
جذب ویتامین کاهش پیدا میکنه، تولید پروترومبین کاهش پیدا میکنه همونطور که گفتم چون مصرف پروترومبین تو انعقاد خون کم میشه (چون ویتامین k کمه) ینی بصورت کلی انعقاد خون طرف ضعیف میشه و زمان انعقاد افزایش پیدا میکنه -
-
این پست پاک شده!