7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
پروترومبین
-
@Rnn نه خدایی بحث حوصله نیس تو بگو من تا صب برات توضیح میدم
ولی خب همش تکرار میشه
الان دقیقا کجاشو ابهام داری -
@Rnn ببین فقط واسه اینکه بتونیم به ی نتیجه ای برسیم یخورده رفتم خوندم راجبش
برداشتمو میگم شاید غلط باشه شاید درست (تو نقش صفرا در جذب ویتامین K شکی نیست!)برداشتم اینه ک ما وقتی که ی غذایی میخوریم چربی ها توی دوازدهه نمایان میشن (حتی اگر بقول تو اسفناج بخوریم اونم دیواره خیلی از سلول هاشو شکوندیم و غشاش که فسفولیپیدیه و باقی لیپید هاش بیرون میریزه و میتونن تو روده جذب شن)
خب حالا این چربیا تو روده بنظرم دوتا بلا سرشون میتونه بیاد
یه سریاشون با اثر صفرا و سپس لیپاز به گلیسرول و اسید چرب تبدیل شن و با انتشار جذب سلول ها بشن
صفرا باعث کاهش کشش سطحی مایع تو دوازدهه و تشکیل یه امولسیون آب چربی میده که ی سری از این چربی های گوارش نیافته میان ویتامین k رو در بر میگیرن تا ویتامین بتونه وارد سلول بشه به این شکل: ویتامین K رو دورش علامت زدم
-
آدمک در پروترومبین گفته است:
تی اگر بقول تو اسفناج بخوریم اونم دیواره خیلی از سلول هاشو شکوندیم و غشاش که فسفولیپیدیه و باقی لیپید هاش بیرون میریزه و میتونن تو روده جذب شن
چطور از دیواره سلولزی عبور کردیم؟ آقا من منظورم از اسفناج این بود که لیپید نداشته باشیم اصلا مکمل K مصرف کردم. یه چیزی خوردم که فقط K داره.
در ضمن اینی که گذاشتی فقط یکی از روش های جذب ویتامین K ست ***فکر کردی من بلد نیسم برم بخونم *** ولش کن دیگه مهم نیست من یه موضوع پیدا کردم که باهاش به استاد گرامی سردرد فراوان بدم -
@Rnn من که نگفتم تو بلد نیستی بری بخونی
میخوام بگم همچین چیزی هست -
@Rnn اره صد در صد مکانیزمش خارج از کتابه
-
@Dopamine نه درست گفته دیگه
جذب ویتامین کاهش پیدا میکنه، تولید پروترومبین کاهش پیدا میکنه همونطور که گفتم چون مصرف پروترومبین تو انعقاد خون کم میشه (چون ویتامین k کمه) ینی بصورت کلی انعقاد خون طرف ضعیف میشه و زمان انعقاد افزایش پیدا میکنه -
-
این پست پاک شده!