هرکی یه گزاره۳😁😁😁
-
_ Reza _ واقعا ممنونم توضیحاتتون کامل و جامع بود::folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
از مطالبی که گفتین یه جمع بندی برای خودم می کنم اگه ایرادی داشت اصلاح کنید پس اگر اینو در نظر بگیریم که ماهیچه ی صاف تخمیر لاکتیکی و کراتین فسفات نداره و به طور حتم تنفسش هوازی هست پس ممکنه تحت تاثیر دستگاه عصبی خودمختار ATP سازیش به شکل هوازی افزایش پیدا کنه درسته؟@Rnn در هرکی یه گزاره۳😁😁😁 گفته است:
_ Reza _ واقعا ممنونم توضیحاتتون کامل و جامع بود::folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
از مطالبی که گفتین یه جمع بندی برای خودم می کنم اگه ایرادی داشت اصلاح کنید پس اگر اینو در نظر بگیریم که ماهیچه ی صاف تخمیر لاکتیکی و کراتین فسفات نداره و به طور حتم تنفسش هوازی هست پس ممکنه تحت تاثیر دستگاه عصبی خودمختار ATP سازیش به شکل هوازی افزایش پیدا کنه درسته؟خواهش میکنم😊 ... دقیقا اره فقط بهتره بگی مصرف atp افزایش پیدا میکنه... هدف کتاب نیست فکر خودتو درگیرش نکن
-
پرستو بابایی
حلههه -
گزاره:ممکن نیست در مرحله طویل شدن فرایند رونویسی ،رونویسی از آخرین نوکلئوتید یک ژن انجام شود .
-
گزاره:ممکن نیست در مرحله طویل شدن فرایند رونویسی ،رونویسی از آخرین نوکلئوتید یک ژن انجام شود .
پرستو بابایی غ باکتری اشرشیاکلای؟ (البته اگه درست یادم باشه اسمشو چون اون قسمت تنظیم رونویسیو خیلی وقته نخوندم)
-
پرستو بابایی غ باکتری اشرشیاکلای؟ (البته اگه درست یادم باشه اسمشو چون اون قسمت تنظیم رونویسیو خیلی وقته نخوندم)
مآهور
بله کاملا درسته ،توالی های ۳ ژنی توی اشرشیا کلای ✨ -
گزاره تحت تاثیر نوعی مهار کننده موثر بر فعالیت آنزیم هیدرولیز کننده ی ATP در کلیه ی انسان, ممکن است عمل ترشح برخلاف تراوش به طور کامل متوقف شود.
-
گزاره تحت تاثیر نوعی مهار کننده موثر بر فعالیت آنزیم هیدرولیز کننده ی ATP در کلیه ی انسان, ممکن است عمل ترشح برخلاف تراوش به طور کامل متوقف شود.
@Rnn
غ ،به طور کامل متوقف نمیشه -
گزاره :سخت شدن دیوارۀ سرخرگ کرونری چپ بر اثر رسوب لیپوپروتئین کم چگال ممکن است سبب تحریک بازجذب یون سدیم از لوله های پیچ خورده شود.
-
گزاره :سخت شدن دیوارۀ سرخرگ کرونری چپ بر اثر رسوب لیپوپروتئین کم چگال ممکن است سبب تحریک بازجذب یون سدیم از لوله های پیچ خورده شود.
پرستو بابایی بله ممکنه
-
-
پرستو بابایی بله ممکنه
-
_ Reza _
دقیقا همین آزمون بود 🚶🏻😅 -
@f-nalist نبض داریم
-
@f-nalist نبض داریم
-
گزارهدر نوعی گیرنده ی مکانیکی ممکن است با اثر محرک بافت پوششی چندلایه ی منعطف احاطه کننده ی انتهای دارینه ی نوعی یاخته ی عصبی فشرده شودو اما ایجاد پیام عصبی بلافاصله, دور از انتظار است.
-
گزارهدر نوعی گیرنده ی مکانیکی ممکن است با اثر محرک بافت پوششی چندلایه ی منعطف احاطه کننده ی انتهای دارینه ی نوعی یاخته ی عصبی فشرده شودو اما ایجاد پیام عصبی بلافاصله, دور از انتظار است.
-
آدمک گزاره ی دقتی بود نکته ی به خصوصی نداشت ظاهر درست اما غلط:ok_hand_light_skin_tone:
-
گزاره محل اتصال دریچه ی بیضی و استخوان رکابی پایین تر از بخش دهلیزی گوش و بالاتر از محل مفصل استخوان چکشی و پرده صماخ است.
-
گزاره تراکم ماده ی وراثتی یاخته های مسئول هدایت پیام عصبی شنوایی بر خلاف یاخته های مسئول انتقال پیام عصبی تعادلی در سطح نزدیک تری به لب گیجگاهی بیشتر است.