چرا پلاناریا؟
-
این گزاره اول واسه هیدر و پلاناریا درسته و واسه ملخ غلطه، ملخ دستگاه تخصصی گردش مواد داره
حس میکنم بخاطر این غلط شده -
Reza-H در چرا پلاناریا؟ گفته است:
الاخره آب هم میتونه حامل مواد غذایی باشه
مورد این گزینه اینه که این ویژگی رو کتاب فقط برا پلاناریا گفته و حرفی از ملخ نزده
-
الاخره آب هم میتونه حامل مواد غذایی باشه
مورد این گزینه اینه که این ویژگی رو کتاب فقط برا پلاناریا گفته و حرفی از ملخ نزده
-
آدمک

پاسخنامه رو نمیگیرم چی میگه
بالاخره یه مایعی باید تا کنار سلول بره تا غذا رو برسونه یانه؟ -
Reza-H از اون تستاس که علمی نمیشه جواب داد باید متن کتابو حفظ باشی:cat_face_with_tears_of_joy: من خودم ک حافظه خوبی ندارم جا ب جا گفتم، کتاب این گزاره رو واسه ملخ گفته بود و درباره پلاناریا نگفته بود ( هرچند بقول تو بالاخره از نظر علمی باید نهایتا مایع حاوی مواد غذایی در مجاورت سلولا قرار بگیره در هر دو
-
چقدر از این نوع سوالای ابهام دار که سر آزمون روشون میمونی بدم میاد ://
-
آدمک
فقط یه فرق کوچیک باهم داریم
تو همه سوالا رو می زنی، ممکنه رو دوتاش بمونی، من نصفش رو میزنم. رو نصف نصفش هم گیر دارم 😂✋
ما مثل هم نیستیم 😂 -
Anzw 18
شاید مثلا برا ملخ اینجوری باشه مایع فقط در تماس با سلول های لایه اولِ مثلا یه اندامیه و مواد به لایه های بالاتر از طریق تبادلات و ارتباطات بین سلولی منتقل میشه(یه چیزی مثل سنگفرشی چندلایه خودمون)نمیدونمااا شاید
-
Anzw 18
برای هیچ کدومشون دقیقا همین تعبیر رو نگفته. اما از متن کتاب، برای هردوتاش میشه این رو برداشت کرد
برای ملخ هم میگه : همولنف مستقیما به فضای بین یاخته های بدن آنها وارد می شود و در مجاورت آنها جریان می یابد -
Anzw 18
برای هیچ کدومشون دقیقا همین تعبیر رو نگفته. اما از متن کتاب، برای هردوتاش میشه این رو برداشت کرد
برای ملخ هم میگه : همولنف مستقیما به فضای بین یاخته های بدن آنها وارد می شود و در مجاورت آنها جریان می یابدReza-H در چرا پلاناریا؟ گفته است:
برای ملخ هم میگه : همولنف مستقیما به فضای بین یاخته های بدن آنها وارد می شود و در مجاورت آنها جریان می یابد
جا به جا گفتم شرمنده
-
برای ملخ هم میگه : همولنف مستقیما به فضای بین یاخته های بدن آنها وارد می شود و در مجاورت آنها جریان می یابد
جا به جا گفتم شرمنده