سوال زیست( هورمون اپی نفرین)
-
دقیق نمیدونم
ولی بنظرم میاد ی همچین نموداری میتونم براش متصور بشم
وقتی این هورمونا عمل میکنن قند خون میره بالا و از اونجایی که یاخته ها نیاز دارن مقدار زیادی از این قندها وارد یاخته ها میشه، خب باید مقدار قند خون تو حالت های استرس زا بیشتر از حالت اولیه باشه که در تمام مدت استرس قند بیشتری وارد یاخته ها واسه سوختن بشه
ینی حتی با کاهش قند خون ماکزیمم هنوزم قند خون در زمانی که این هورمونا در حال ترشحن بالاتر از حالت بدون استرسهالبته همه اینا تصوراته من بود شاید غلط باشه
-
مگه نمیگیم اپی نفرینو نور اپی نفرین مثل اعصاب سمپاتیک سوخت و ساز یاخته رو زیاد میکنن؟!
درسته که اپی نفرین و نور اپی نفرین با تجزیه ی گلیکوژن قند خون رو میبره بالا ولی خب از اونطرف بخاطر سوخت و ساز زیاد یاخته ها این گلوکز ها داره همش مصرف میشه که اینجوری باعث کاهش قند خون میشه!
ینی اینجوریه که اپی نفرین و نور اپی نفرین ابتدا باعث افزایش و سپس کاهش قند خون میشن
این حرف درسته یا نه؟!
پس چرا فقط گفته میشه که سبب افزایش قند خون میشن؟!میشه با دلیل یکی اینو بهم بگه22ff6beaf87525 در سوال زیست( هورمون اپی نفرین) گفته است:
مگه نمیگیم اپی نفرینو نور اپی نفرین مثل اعصاب سمپاتیک سوخت و ساز یاخته رو زیاد میکنن؟!
اعصاب آسیمیک(هم حس یا سمپاتیک) فعالیت تمامی بخش های بدن رو افزایش نمی دن مثلا این اعصاب فعالیت دستگاه گوارش و ادرار رو مهار می کنن.البته جمله ایرادی نداره و درسته چون قید الزام نداره
تاثیر اپی نفرین و نور اپی نفرین(ادرنالین و نورادرنالین) در تنش های کوتاه مدته.و هدفش افزایش قند خون و تنفسه. پس تا زمانی که این هورمون ها دارن اثر می گذارن خبری از کاهش قندخون نیست.22ff6beaf87525 در سوال زیست( هورمون اپی نفرین) گفته است:
اپی نفرین و نور اپی نفرین ابتدا باعث افزایش و سپس کاهش قند خون میشن
این اپی نفرین و نوراپی نفرین نیست که باعث کاهش قند خون میشه
-
درسته که اپی نفرین و نور اپی نفرین با تجزیه ی گلیکوژن قند خون رو میبره بالا ولی خب از اونطرف بخاطر سوخت و ساز زیاد یاخته ها این گلوکز ها داره همش مصرف میشه که اینجوری باعث کاهش قند خون میشه!
ینی اینجوریه که اپی نفرین و نور اپی نفرین ابتدا باعث افزایش و سپس کاهش قند خون میشن
این حرف درسته یا نه؟!
پس چرا فقط گفته میشه که سبب افزایش قند خون میشن؟!میشه با دلیل یکی اینو بهم بگه22ff6beaf87525 بزارید یه مثال انسانی بزنم شاید مطلب براتون جا بیافته
ببینید هدف رستوان(اپی نفرین و نوراپی نفرین) سیر کردن(افزایش قند خون...) مشتریانشه(یاخته های بدن) ولی هدف مشتری ها که تموم کردن غذای رستوران نیست! در واقع نه یاخته های بدن و نه هورمون ها هدفشون کاهش قند خون نیست. -
22ff6beaf87525 در سوال زیست( هورمون اپی نفرین) گفته است:
اعصاب آسیمیک(هم حس یا سمپاتیک) فعالیت تمامی بخش های بدن رو افزایش نمی دن مثلا این اعصاب فعالیت دستگاه گوارش و ادرار رو مهار می کنن.البته جمله ایرادی نداره و درسته چون قید الزام نداره
تاثیر اپی نفرین و نور اپی نفرین(ادرنالین و نورادرنالین) در تنش های کوتاه مدته.و هدفش افزایش قند خون و تنفسه. پس تا زمانی که این هورمون ها دارن اثر می گذارن خبری از کاهش قندخون نیست.22ff6beaf87525 در سوال زیست( هورمون اپی نفرین) گفته است:
اپی نفرین و نور اپی نفرین ابتدا باعث افزایش و سپس کاهش قند خون میشن
این اپی نفرین و نوراپی نفرین نیست که باعث کاهش قند خون میشه
@глушение
ولی یجورایی غیر مستقیم میشه گفت -
22ff6beaf87525 بزارید یه مثال انسانی بزنم شاید مطلب براتون جا بیافته
ببینید هدف رستوان(اپی نفرین و نوراپی نفرین) سیر کردن(افزایش قند خون...) مشتریانشه(یاخته های بدن) ولی هدف مشتری ها که تموم کردن غذای رستوران نیست! در واقع نه یاخته های بدن و نه هورمون ها هدفشون کاهش قند خون نیست.@глушение
ینی مخواین بگین همه ی اون گلیکوژنی که به گلوکز تجزیه میشه توسط یاخته ها مصرف نمیشه و بخشیش توی خون میمونه؟! -
@глушение
ولی یجورایی غیر مستقیم میشه گفت22ff6beaf87525 نه دیگه بنظرم غیر مستقیمم نمیشه گف
چون نهایتا برایندش باعث افزایش قند خون شده
مثه اون نموداری ک پایین کشیدم (در ضمن این هورمونا هیچ نقشی تو کاهش نداشتن بلکه سلولا کم کردن قندو) -
@глушение
ینی مخواین بگین همه ی اون گلیکوژنی که به گلوکز تجزیه میشه توسط یاخته ها مصرف نمیشه و بخشیش توی خون میمونه؟!22ff6beaf87525 بله و دوباره به کبد برمیگرده و گلیکوژن میشه
-
22ff6beaf87525 نه دیگه بنظرم غیر مستقیمم نمیشه گف
چون نهایتا برایندش باعث افزایش قند خون شده
مثه اون نموداری ک پایین کشیدم (در ضمن این هورمونا هیچ نقشی تو کاهش نداشتن بلکه سلولا کم کردن قندو)آدمک
آها مچکرم🌺 -
آدمک
آها مچکرم🌺22ff6beaf87525 فک کنم همچین نموداری مناسب این قضیه باشه هرچند علمی نیس و من در اوردیه

-
آدمک
آها مچکرم🌺22ff6beaf87525 خواهش میکنم
-
@глушение
ینی مخواین بگین همه ی اون گلیکوژنی که به گلوکز تجزیه میشه توسط یاخته ها مصرف نمیشه و بخشیش توی خون میمونه؟!22ff6beaf87525 بله دقیقا من یه چیزی می زارم وسط و هر کس به اندازه ی نیازش برمی داره نه بیشتر
-
22ff6beaf87525 بله و دوباره به کبد برمیگرده و گلیکوژن میشه
آدمک
این سوال بخاطر یه نکته توجزوه استاد فخری نیان برام پیش اومده نمیدونم معنیش چیه این نکته برا همین پرسیدم 👇
اون بخشی ک هایلایت کردموببینید -
آدمک
این سوال بخاطر یه نکته توجزوه استاد فخری نیان برام پیش اومده نمیدونم معنیش چیه این نکته برا همین پرسیدم 👇
اون بخشی ک هایلایت کردموببینید22ff6beaf87525 اوهوم ولی من حقیقت با نظرشون موافق نیستم
-
آدمک
اون بخشی ک هایلایت کردموببینید22ff6beaf87525 متن با دست نویس در تضاده:cat_face_with_wry_smile:
-
22ff6beaf87525 اوهوم ولی من حقیقت با نظرشون موافق نیستم
آدمک
👌🙏 -
22ff6beaf87525 متن با دست نویس در تضاده:cat_face_with_wry_smile:
@глушение
بخدا نکته خودشه قبل چاپ دست نویس تو پی دی افش بوده😐😂 -
@глушение
بخدا نکته خودشه قبل چاپ دست نویس تو پی دی افش بوده😐😂22ff6beaf87525 چی بگم والا متن کتابم میگه افزایش
-
22ff6beaf87525 چی بگم والا متن کتابم میگه افزایش
@глушение
تعجب منم از همین بود گفتم شاید نکته ای چیزی داشته من متوجه نشدم -
@глушение
تعجب منم از همین بود گفتم شاید نکته ای چیزی داشته من متوجه نشدم