سوال زیست( هورمون اپی نفرین)
-
@глушение
ینی مخواین بگین همه ی اون گلیکوژنی که به گلوکز تجزیه میشه توسط یاخته ها مصرف نمیشه و بخشیش توی خون میمونه؟!22ff6beaf87525 بله و دوباره به کبد برمیگرده و گلیکوژن میشه
-
22ff6beaf87525 نه دیگه بنظرم غیر مستقیمم نمیشه گف
چون نهایتا برایندش باعث افزایش قند خون شده
مثه اون نموداری ک پایین کشیدم (در ضمن این هورمونا هیچ نقشی تو کاهش نداشتن بلکه سلولا کم کردن قندو)آدمک
آها مچکرم🌺 -
آدمک
آها مچکرم🌺22ff6beaf87525 فک کنم همچین نموداری مناسب این قضیه باشه هرچند علمی نیس و من در اوردیه

-
آدمک
آها مچکرم🌺22ff6beaf87525 خواهش میکنم
-
@глушение
ینی مخواین بگین همه ی اون گلیکوژنی که به گلوکز تجزیه میشه توسط یاخته ها مصرف نمیشه و بخشیش توی خون میمونه؟!22ff6beaf87525 بله دقیقا من یه چیزی می زارم وسط و هر کس به اندازه ی نیازش برمی داره نه بیشتر
-
22ff6beaf87525 بله و دوباره به کبد برمیگرده و گلیکوژن میشه
آدمک
این سوال بخاطر یه نکته توجزوه استاد فخری نیان برام پیش اومده نمیدونم معنیش چیه این نکته برا همین پرسیدم 👇
اون بخشی ک هایلایت کردموببینید -
آدمک
این سوال بخاطر یه نکته توجزوه استاد فخری نیان برام پیش اومده نمیدونم معنیش چیه این نکته برا همین پرسیدم 👇
اون بخشی ک هایلایت کردموببینید22ff6beaf87525 اوهوم ولی من حقیقت با نظرشون موافق نیستم
-
آدمک
اون بخشی ک هایلایت کردموببینید22ff6beaf87525 متن با دست نویس در تضاده:cat_face_with_wry_smile:
-
22ff6beaf87525 اوهوم ولی من حقیقت با نظرشون موافق نیستم
آدمک
👌🙏 -
22ff6beaf87525 متن با دست نویس در تضاده:cat_face_with_wry_smile:
@глушение
بخدا نکته خودشه قبل چاپ دست نویس تو پی دی افش بوده😐😂 -
@глушение
بخدا نکته خودشه قبل چاپ دست نویس تو پی دی افش بوده😐😂22ff6beaf87525 چی بگم والا متن کتابم میگه افزایش
-
22ff6beaf87525 چی بگم والا متن کتابم میگه افزایش
@глушение
تعجب منم از همین بود گفتم شاید نکته ای چیزی داشته من متوجه نشدم -
@глушение
تعجب منم از همین بود گفتم شاید نکته ای چیزی داشته من متوجه نشدم