هرکی یه گزاره۳

-
آدمک منم غلط گرفتم ولی ظاهرا درسته
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@глушение هوممم ک اینطور
-
@глушение خیلی وقته این فصلو نخوندم یادم نیس الان رو دوازدهم و دهم ام
ولی فک کنم گزاره درست باشه اگر درست متوجه شده باشم، نورون های شنوایی نسبت به تعادلی به لب گیج گاهی نزدیک ترننوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآدمک
برای بخش دوم گزاره میشه حالت های مختلفی رو در نظر گرفت ولی چون بخش اول غلطه نیازی نیست بقیه ش رو بررسی کنیم. ظاهر ترسناکی داره ولی خیلی گوگولیه -
@глушение در هرکی یه گزاره۳
گفته است:
گزاره تراکم ماده ی وراثتی یاخته های مسئول هدایت پیام عصبی شنوایی بر خلاف یاخته های مسئول انتقال پیام عصبی تعادلی در سطح نزدیک تری به لب گیجگاهی بیشتر است.
تکمیل گزاره توی بازنویسی دو بخش رو جا انداختم
تراکم ماده ی وراثتی یاخته های مسئول هدایت پیام عصبی شنوایی تا مغز بر خلاف یاخته های مسئول انتقال پیام عصبی تعادلی به یاخته های عصبی در سطح نزدیک تری به لب گیجگاهی بیشتر است.
-
@глушение
خب درسته بنظرم چون طبق شکل کتابه (حواس) بخش متورم شاخه عصب شنوایی از تعادلی پایین تر و ب گیجگاهی نزئیک تره
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۲، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18 سلام به لب گیجگاهی نزدیک تره یا به استخوان گیجگاهی؟
-
Anzw 18 سلام به لب گیجگاهی نزدیک تره یا به استخوان گیجگاهی؟
-
Anzw 18 سلام به لب گیجگاهی نزدیک تره یا به استخوان گیجگاهی؟
-
@глушение
من لب رو گفتم
استخوان گیجگاهی چون یکم قرار گیریش فرق داره و نمیدونم که مدل فاصله اش با اون دوتا عصب چجوریه نمیتونم نظر بدمنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۲، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18 واقعیتش نفهمیدم منظورتون چیه وقتی گره عصبی شنوایی پایین تر قرار داره چطور به لب گیجگاهی که بالاتر قرار داره نزدیک تره؟
-
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۲، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۲، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر شبکه مویرگی در کلیه که در افزایش مواد مفید در خون دخالت دارد به طور حتم با سلول های ریزپرزدار تبادل مستقیم مواد انجام نمی دهند.
لطفا توضیحم بدین ممنون
-
هر شبکه مویرگی در کلیه که در افزایش مواد مفید در خون دخالت دارد به طور حتم با سلول های ریزپرزدار تبادل مستقیم مواد انجام نمی دهند.
لطفا توضیحم بدین ممنون
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۲، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمآهور چون در کلافک انتخابی بر اساس مفید و مضر بودن صورت نمیگیره پس منظور شبکه مویرگی دومه که با سلول های لوله پیچ خورده نزدیک تبادل مواد دارند.
-
مآهور چون در کلافک انتخابی بر اساس مفید و مضر بودن صورت نمیگیره پس منظور شبکه مویرگی دومه که با سلول های لوله پیچ خورده نزدیک تبادل مواد دارند.
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@глушение نه دلیلش این نیست
-
لطفا توضیحم بدین ممنون
-
مآهور شبکه مویرگی دور لوله ای با بازجذب باعث افزایش مواد مفید در خون میشه و با سلول های ریزپرزدار لوله پیچ خورده تبادل مستقیم مواد انجام میده
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآدمک منم همینو گفتم ولی قبول نداره ظاهرا
-
آدمک منم همینو گفتم ولی قبول نداره ظاهرا
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@глушение اخه جملشون داره به وضوح میگه تبادل انجام نمیده در صورتی که میدونیم انجام میده، پس غلطه دیگه
-
@глушение اخه جملشون داره به وضوح میگه تبادل انجام نمیده در صورتی که میدونیم انجام میده، پس غلطه دیگه
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط فراموش شده انجام شدهآدمک اگه می گفت می دهد می گفتیم نقضش شبکه مویرگی دور هنله است ولی نگفته.لابد میخواد روی مستقیم مانور بده
-
آدمک اگه می گفت می دهد می گفتیم نقضش شبکه مویرگی دور هنله است ولی نگفته.لابد میخواد روی مستقیم مانور بده
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@глушение بله و همینطور لوله جمع کننده ادرار که بازجذب اونجا هم داریم
-
آدمک اگه می گفت می دهد می گفتیم نقضش شبکه مویرگی دور هنله است ولی نگفته.لابد میخواد روی مستقیم مانور بده
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۲، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@глушение اره واقعا هم بخاطر کلمه مستقیم بود
-
لطفا توضیحم بدین ممنون
-
لطفا توضیحم بدین ممنون
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۲، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مآهور راستش من به ذهنم خطور کرد ولی چون تاثیری توی جواب نداشت دیگه نخواستم اضافه گویی کنم.