هرکی یه گزاره۳![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=c2ddb183434)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=c2ddb183434)
-
مآهور راستش من به ذهنم خطور کرد ولی چون تاثیری توی جواب نداشت دیگه نخواستم اضافه گویی کنم.
-
گزاره نوعی هورمون محرک افزایش گلوکز خوناب به طور قطع می تواند باعث تقویت اثر بخش آسیمیک شود.
-
گزاره:هرکدونی که وارد جایگاه E ریبوزوم میشود قطعا دارای آنتی کدونی مکمل است
-
گزاره:هرکدونی که وارد جایگاه E ریبوزوم میشود قطعا دارای آنتی کدونی مکمل است
پرستو بابایی اولین کدونی که وارد E میشه بدون تشکیل پیوند هیدروژنی خارج میشه پس گزاره غلطه
-
پرستو بابایی اولین کدونی که وارد E میشه بدون تشکیل پیوند هیدروژنی خارج میشه پس گزاره غلطه
آدمک
من گفتم اتنی کدون داره ،قید نکردم که حتما آنتی کدونش مورد استفاده قرار میگیره ،با این فرض گزاره رو تحلیل کنید -
آدمک
من گفتم اتنی کدون داره ،قید نکردم که حتما آنتی کدونش مورد استفاده قرار میگیره ،با این فرض گزاره رو تحلیل کنیدپرستو بابایی اها بله
خب بازم بنظرم نمیتونیم درست بگیریم شاید دقیقا قبل از کدون آغاز یک کدون پایان داشته باشیم که آنتی کدون نداره (قید قطعا اورده گزاره) -
پرستو بابایی اها بله
خب بازم بنظرم نمیتونیم درست بگیریم شاید دقیقا قبل از کدون آغاز یک کدون پایان داشته باشیم که آنتی کدون نداره (قید قطعا اورده گزاره) -
آدمک ببخشید البته نسبت دادن کدون پایان به اون چیزی که گفتم غلطه
بهتره بگیم یه کدون UAA یا UGA یا UAG (چون کدون پایان فقط اونیه که وارد جایگاه A بشه)آدمک
خیلی هم عالی درسته -
گزاره (خودم ساختمش پس نمیدونم ایراد علمی داره یا نه)
نوعی ماده که برای جذب نیازمند ترکیبات ساخته شده توسط بزرگترین غده بدن است، برای تجزیه ماده حساس به نور لازم است
-
ПУЯ در هرکی یه گزاره۳
گفته است:
مآهور ویتامین A برای ساخت مادۀ حساس به نور لازم است. نه برا تجریه
ПУЯ در هرکی یه گزاره۳
گفته است:
مآهور ویتامین A برای ساخت مادۀ حساس به نور لازم است. نه برا تجریه
یعنی گزاره غلطه
-
-
گزاره
در ارتباط با هر جمعیت، زمینه اثر انتخاب طبیعی را تفاوت بین افراد گونه های مختلف فراهم میکند.
-
-
آدمک آفرین. حالا اگه هم سوال اینجوری بود:
مآهور در هرکی یه گزاره۳
گفته است:
در ارتباط با هر جمعیت، زمینه اثر انتخاب طبیعی را تفاوت بین افراد گونه فراهم میکند.
زمینه اثر انتخاب طبیعی چرا تفاوت افراده؟ محیط نیست؟