بچه ها سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه و تا به اینجای کار امتحانا رو ترکونده باشید💪🏽
هدف از ایجاد این تاپیک این بود که همه دور هم جمع بشیم و سوالات و مشکلاتی که داریم رو تو درس هندسه مطرح کنیم و دور هم جواب بدیم🔥
شاید سوالی که یکی از بچه ها بپرسه مشکل خیلیا باشه 😉
ممکنه حتی واسه خیلیا هم مثل آب خوردن باشه💧
پس بیاین دور هم سوالای همو بررسی کنیم و به هم کمک کنیم
فقط خواهشی که ازتون دارم اینه که بحث رو از درس دور نکنید تا به دور از حاشیه به هم کمک کنیم تا امتحان هندسه رو بترکونیم😍
image (1).png
سوال 21
مقدار زاویه A رو خب نمیدونیم ما بعد 2bc کسینوس A رو برای A چهل و پنج درجه جایگذاری کرد و شد bcرادیکال دو بعد هر دو اینها برابر هم قرار داد شد چهل و پنج که مشخص بود! چون ازش برای حل استفاده کرد ولی نه صورت سوال اطلاعاتی داده من نه همچنین چیزیو از عبارتی که داده متوجه میشم لطفا توضیح بدید باتشکر
PhotoCache_1689705949889.jpg
سلام دوستان، این تست از کتاب نردبام دهم خیلی سبز به قلم حمید گلزاری هست، در پاسخنامه گفته شده پاسخ تست گزینه 3 هست، البته که لزوما در گزینه 3 منجر به رسم نیمساز نمیشه! چون که اشاره نکرده که دو کمان به مرکز A و B باید شعاعی برابر داشته باشن!
اما سوال من این هست که چرا گزینه 1 باعث رسم نیمساز میشه؟؟؟
@دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
منبع هندسه
-
-
._.Zahra.K
خیلی سبز متوسطه و بهتره
ایده ال ترین منبع متوسط برا هندسه خیلی سبزه -
این کتابتو سال کنکور میتونی تستاشو بزنی یا یازدهم
الان کتاب هندسه دهم و یازدهم رو بگیر خیلی سبز کتاب خیلی خوبیه اگه کامل کارش کنی واقعا هم داخل امتحان نهایی موفقی هم کنکور ولی اگه کار کنی برای یازدهمت هم بعد دیگه لازم نیست به لطف این کتاب دیگه بگیری کتاب دیگه ای ( جامع با دوازدهم نه ها هندسه دوازدهم خیلی راحت تره هر چقدر بیشتر بتونی تست بزنی بهتره که بهترین کار تک پایه گرفتنشه ) -
سلام. تمام توضیحات پایینی که میدم درباره کتابای هندسه 1 و 2 هست و اطلاعی درباره هندسه 3 ها ندارم.
برای سطح پایین(یعنی کسی که نمیتونه بگه به درس تشریحی مسلطه)، آموزش شگفت انگیز خیلی سبز عالیه.
برای سطح متوسط کتاب زیاده و هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن: کتاب خیلی سبز تستای استاندارد تر و بهتری نسبت به بقیه داره، ولی میکرو، دسته بندی خیلی بهتری داره و دانش آموز خیلی راحت تر باهاش ارتباط میگیره(مثلا خیلی سبز اومده فصل رو چهار پنج قسمت کرده و تست ها رو بعد هردرس نامه آورده، ولی میکرو اومده غیر از این تقسیم بندی، همین بخش ها رو هم چند بخش کرده و این باعث میشه آدم راحت تر کار کنه باهاش)
برای سطح بالا کتاب نردبام یازدهم خیلی خوب کار کرده، نردبام دهم هم بد نیستا، اتفاقا یکی از ویژگی های خوب نردبام دهم تمرینای تشریحی سطح بالاش هست که باعث میشه به هندسه دهم خیلی تسلط پیدا کنی، ولی یکی از ضعف های بزرگش طبقه بندی افتضاح تر از هر کتاب دیگه ای هست، تنها تقسیم بندی ای که توی تستا میبینی تقسیم بندی فصل به فصله! کتابای هندسه آیکیو هم همین دو سه روز پیش منتشر شدن و خودم کار نکردم، ولی پی دی افشون رو که منتشر شدن بررسی کردم واقعا خوب بودن. -
._.Zahra.K نشرالگو به عنوان منبع اول هندسه داخل پایه دهم واقعا انتخاب خوبی نیست ولی این کتاب براتون بی استفاده نخواهد شد تجربه من ثابت کرده منابع سطح بالا اشتباهی که دهم یازدهم خریدید خیلی به کارتون در آینده کنکوریتون میاد
-
@Comrade_Bayat
خیلییی ممنونمممم
حجم کتاب آموزش شگفت انگیز خیلی سبز خیلی زیاده؟ یعنی میخوام ببینم داخل سال تحصیلی میتونم هم میکرو بخرم هم اینو یا فقط میرسم یکیشو کار کنم....( چون درسای دیگه هم هست)
و از کجا باید سطحمو تشخیص بدم؟ یعنی چه جوری بفهمم به تشریحی مسلطم یا نه -
@-Zahra-K
@-Zahra-K در منبع هندسه گفته است:خیلییی ممنونمممم
خواهش میکنم.
._.Zahra.K در منبع هندسه گفته است:حجم کتاب آموزش شگفت انگیز خیلی سبز خیلی زیاده؟ یعنی میخوام ببینم داخل سال تحصیلی میتونم هم میکرو بخرم هم اینو یا فقط میرسم یکیشو کار کنم....( چون درسای دیگه هم هست)
کتاب هندسه تک پایه ای ندیدم حجم زیادی داشته باشه. همشون حدود 200 صفحه هستن، در کل میشه خوند از نظر من همراه با یه کتاب دیگه. باز هم بستگی به زمانی داره که روی درس ها میزاری. یه حرفی رو فکر کنم قبلا به شما بود گفتم یا به یکی دیگه، ولی هر چیه دوباره میگم: خیلی ها به هندسه به عنوان درسی نگاه میکنن که زمان کمی میخواد و حجمش کمه، در حالی که خودشونهم از سختیش آگاهن.
شما چهار تا درس دارید و واقعا میگم بین چهار درس دهم ریاضی و فیزیک خیلی ساده ای دارید. اگر روزی در حد معقولی(حداقل سه ساعت) درس بخونید، میرسید تا آخر سال دهم رو بایه سطح خیلی خوبی تموم کنید.._.Zahra.K در منبع هندسه گفته است:
و از کجا باید سطحمو تشخیص بدم؟ یعنی چه جوری بفهمم به تشریحی مسلطم یا نه
نمیدونم معلم هاتون در چه حدی کار میکنن، ولی اگر به اثبات ها تسلط داشته باشید(نه اینکه حفظ باشید، باید اثبات ها رو تجزیه و تحلیل کنید) و بتونید مسائل کتاب درسی رو حل کنید میتونید برید سراغ تستا.
-
@Comrade_Bayat در منبع هندسه گفته است:
شما چهار تا درس دارید و واقعا میگم بین چهار درس دهم ریاضی و فیزیک خیلی ساده ای دارید. اگر روزی در حد معقولی(حداقل سه ساعت) درس بخونید، میرسید تا آخر سال دهم رو بایه سطح خیلی خوبی تموم کنید.
بله ریاضی و فیزیک تا اینجاش خوب بوده
شیمی هم برای من یکمی بیشتر کار میبره تا ریاضی و فیزیک
ولی هندسه خیلی اذیتم میکنه..... -
._.Zahra.K پس در این صورت با کتابایی مثل میکرو و خیلی سبز میتونید شروع کنید.
-
._.Zahra.K ریاضی و فیزیک دهم خیلی راحته، قدر بدون، شیمیش میشه گفت سخته، هندسش واقعا سخته، خیلی سخته. هر فصل از اون یکی نچسب تر.
-
._.Zahra.K در منبع هندسه گفته است:
عجببب من منتظر بودم بعد از فصل یک بهتر بشه ولی انگار که نه....
مباحث قابل درک تر میشن ولی تستا سخت تر...
-
._.Zahra.K خواهش میکنم.
-
._.Zahra.K
سلام
نشر الگو بعد نردبان خیلی سبز
سخت ترین کتاب کمک درسی هندسست میتونی هرچیزی غیر از اینا انتخاب کنی -