منبع هندسه
-
@-Zahra-K
@-Zahra-K در منبع هندسه گفته است:خیلییی ممنونمممم
خواهش میکنم.
@_-Zahra-K در منبع هندسه گفته است:حجم کتاب آموزش شگفت انگیز خیلی سبز خیلی زیاده؟ یعنی میخوام ببینم داخل سال تحصیلی میتونم هم میکرو بخرم هم اینو یا فقط میرسم یکیشو کار کنم....( چون درسای دیگه هم هست)
کتاب هندسه تک پایه ای ندیدم حجم زیادی داشته باشه. همشون حدود 200 صفحه هستن، در کل میشه خوند از نظر من همراه با یه کتاب دیگه. باز هم بستگی به زمانی داره که روی درس ها میزاری. یه حرفی رو فکر کنم قبلا به شما بود گفتم یا به یکی دیگه، ولی هر چیه دوباره میگم: خیلی ها به هندسه به عنوان درسی نگاه میکنن که زمان کمی میخواد و حجمش کمه، در حالی که خودشونهم از سختیش آگاهن.
شما چهار تا درس دارید و واقعا میگم بین چهار درس دهم ریاضی و فیزیک خیلی ساده ای دارید. اگر روزی در حد معقولی(حداقل سه ساعت) درس بخونید، میرسید تا آخر سال دهم رو بایه سطح خیلی خوبی تموم کنید.@_-Zahra-K در منبع هندسه گفته است:
و از کجا باید سطحمو تشخیص بدم؟ یعنی چه جوری بفهمم به تشریحی مسلطم یا نه
نمیدونم معلم هاتون در چه حدی کار میکنن، ولی اگر به اثبات ها تسلط داشته باشید(نه اینکه حفظ باشید، باید اثبات ها رو تجزیه و تحلیل کنید) و بتونید مسائل کتاب درسی رو حل کنید میتونید برید سراغ تستا.
-
@-Zahra-K
@-Zahra-K در منبع هندسه گفته است:خیلییی ممنونمممم
خواهش میکنم.
@_-Zahra-K در منبع هندسه گفته است:حجم کتاب آموزش شگفت انگیز خیلی سبز خیلی زیاده؟ یعنی میخوام ببینم داخل سال تحصیلی میتونم هم میکرو بخرم هم اینو یا فقط میرسم یکیشو کار کنم....( چون درسای دیگه هم هست)
کتاب هندسه تک پایه ای ندیدم حجم زیادی داشته باشه. همشون حدود 200 صفحه هستن، در کل میشه خوند از نظر من همراه با یه کتاب دیگه. باز هم بستگی به زمانی داره که روی درس ها میزاری. یه حرفی رو فکر کنم قبلا به شما بود گفتم یا به یکی دیگه، ولی هر چیه دوباره میگم: خیلی ها به هندسه به عنوان درسی نگاه میکنن که زمان کمی میخواد و حجمش کمه، در حالی که خودشونهم از سختیش آگاهن.
شما چهار تا درس دارید و واقعا میگم بین چهار درس دهم ریاضی و فیزیک خیلی ساده ای دارید. اگر روزی در حد معقولی(حداقل سه ساعت) درس بخونید، میرسید تا آخر سال دهم رو بایه سطح خیلی خوبی تموم کنید.@_-Zahra-K در منبع هندسه گفته است:
و از کجا باید سطحمو تشخیص بدم؟ یعنی چه جوری بفهمم به تشریحی مسلطم یا نه
نمیدونم معلم هاتون در چه حدی کار میکنن، ولی اگر به اثبات ها تسلط داشته باشید(نه اینکه حفظ باشید، باید اثبات ها رو تجزیه و تحلیل کنید) و بتونید مسائل کتاب درسی رو حل کنید میتونید برید سراغ تستا.
@Comrade_Bayat در منبع هندسه گفته است:
شما چهار تا درس دارید و واقعا میگم بین چهار درس دهم ریاضی و فیزیک خیلی ساده ای دارید. اگر روزی در حد معقولی(حداقل سه ساعت) درس بخونید، میرسید تا آخر سال دهم رو بایه سطح خیلی خوبی تموم کنید.
بله ریاضی و فیزیک تا اینجاش خوب بوده
شیمی هم برای من یکمی بیشتر کار میبره تا ریاضی و فیزیک
ولی هندسه خیلی اذیتم میکنه..... -
@Comrade_Bayat
معلممون مفهومی درس نمیده و اصلا سر کتاب نمیره یه جزوه داره از روی اون پیش میره....
آره اثباتای کتاب رو با نکاتش بلدم -
@Comrade_Bayat در منبع هندسه گفته است:
شما چهار تا درس دارید و واقعا میگم بین چهار درس دهم ریاضی و فیزیک خیلی ساده ای دارید. اگر روزی در حد معقولی(حداقل سه ساعت) درس بخونید، میرسید تا آخر سال دهم رو بایه سطح خیلی خوبی تموم کنید.
بله ریاضی و فیزیک تا اینجاش خوب بوده
شیمی هم برای من یکمی بیشتر کار میبره تا ریاضی و فیزیک
ولی هندسه خیلی اذیتم میکنه..... -
@_-Zahra-K ریاضی و فیزیک دهم خیلی راحته، قدر بدون، شیمیش میشه گفت سخته، هندسش واقعا سخته، خیلی سخته. هر فصل از اون یکی نچسب تر.
-
@Comrade_Bayat
عجببب من منتظر بودم بعد از فصل یک بهتر بشه ولی انگار که نه....
امیدوارم دیگه بتونم با میکرو ارتباط بگیرم -
@Comrade_Bayat
اوکیه
واقعا ممنونممم -
سلام
من منبعم برای هندسه نشر الگو هستش و برای من واقعا سخته
منبع آسون تر هست؟ خیلی سبز چطوره؟
@ریاضیا -
@_-Zahra-K
سلام
نشر الگو بعد نردبان خیلی سبز
سخت ترین کتاب کمک درسی هندسست میتونی هرچیزی غیر از اینا انتخاب کنی -