هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat
درست میگی. کار هر توسعه دهنده ای نیست
بعید ندون که بودجه ای داده باشن به اسپوتنیک برای کار رسانه ای
البته اینا رو با JS خام در نمیارن. کتابخونه های مختلفی برای این حرکتا هست. ولی بازم زمان زیادی میبره.
عجیبهReza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قطعا
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
طبیعیه، اسپوتنیک خبرگذاری دولتیه(متعلق به دولت روسیه)، بودجه میگیره. ولی یه نکته که بود این رو توی اسپوتنیک روسی و انگلیسی پیدا نکردم، یعنی واقعا کارمندای اسپوتنیک فارسی این رو طراحی کردن؟! قطعا اسپوتنیک فارسی بودجه خیلی کمتری میگیره، فکر نکنم از دولت ایران هم بودجه بگیره.
البته اینا رو با JS خام در نمیارن. کتابخونه های مختلفی برای این حرکتا هست. ولی بازم زمان زیادی میبره.
اون که حتمیه. هیچ احمقی بدون فریم ورک کار نمیکنه. کار چند برابر میشه.
-
لایکتو پس میگیری که کسی نفهمه اینجا بودی ولی من می دونم پس انگار کل دنیا فهمیده. حالا هی یواشکی نیگا کن.
-
لایکتو پس میگیری که کسی نفهمه اینجا بودی ولی من می دونم پس انگار کل دنیا فهمیده. حالا هی یواشکی نیگا کن.
-
قطعا
طبیعیه، اسپوتنیک خبرگذاری دولتیه(متعلق به دولت روسیه)، بودجه میگیره. ولی یه نکته که بود این رو توی اسپوتنیک روسی و انگلیسی پیدا نکردم، یعنی واقعا کارمندای اسپوتنیک فارسی این رو طراحی کردن؟! قطعا اسپوتنیک فارسی بودجه خیلی کمتری میگیره، فکر نکنم از دولت ایران هم بودجه بگیره.
اون که حتمیه. هیچ احمقی بدون فریم ورک کار نمیکنه. کار چند برابر میشه.
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واقعا کارمندای اسپوتنیک فارسی این رو طراحی کردن
نه. اگه دقت کنی. فارسی رو که دادن به قالب، یه جاهاییش قاط میزنه. کلمات درست سرجاشون نیستن. کلمات توی باکساشون درست قرار نمیگیرن. حتی فونت، فونت مناسبی نیست. این رو زدن بعد زبونای مختلف رو میندازن توش
-
بخدا فعالیت تنفسی شدید باعث افزایش Co2 هم میشه
-
ماهیچه هاش بیشتر فعالن ،بیشتر Co2 تولید میشه خب
-
ماهیچه هاش بیشتر فعالن ،بیشتر Co2 تولید میشه خب
-
پرستو بابایی گرمایش جهانی هم بیشتر میشه خب
ورزش نکن@M-Tina
آخه می دونی خیلی دو پهلوعه
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واقعا کارمندای اسپوتنیک فارسی این رو طراحی کردن
نه. اگه دقت کنی. فارسی رو که دادن به قالب، یه جاهاییش قاط میزنه. کلمات درست سرجاشون نیستن. کلمات توی باکساشون درست قرار نمیگیرن. حتی فونت، فونت مناسبی نیست. این رو زدن بعد زبونای مختلف رو میندازن توش
Reza-H با صفحه کامپیوتر که فقط توی یکی از باکسا یه جورایی ناجور شده. باز الان با گوشی چک میکنم.
یه مسئله دیگه هم که هست و برام جالب شده اسپوتنیک نقشه جنگ اوکراین رو که براشون از همه چیز مهم تره رو خیلی ساده طراحی کرده، ولی برای یه همچین چیزی که اهمیتش از خیلی از موضوعات پایین تری اینجور وقت گذاشتن. -
@M-Tina
آخه می دونی خیلی دو پهلوعه
-
Reza-H با صفحه کامپیوتر که فقط توی یکی از باکسا یه جورایی ناجور شده. باز الان با گوشی چک میکنم.
یه مسئله دیگه هم که هست و برام جالب شده اسپوتنیک نقشه جنگ اوکراین رو که براشون از همه چیز مهم تره رو خیلی ساده طراحی کرده، ولی برای یه همچین چیزی که اهمیتش از خیلی از موضوعات پایین تری اینجور وقت گذاشتن. -
@f-nalist البته باید به این نکته هم اشاره می کردی که من هیچ نقشی در فهمیدن بقیه نداشتم
-
@M-Tina از بس بهم فکر می کنی
منم هانی من بیشتر