ثبت نام کنکور انتخاب دانشگاه ها
-
سلام وقتتون بخیر🌱
ببخشید یک سوال داشتم دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی امام باقر
کسی نمی دونه که این دانشگاه دختر هم می پذیره یا نه؟ آخه داخل علاقه مندی ها بود.
من انتخاب ش کردم الان
می خواهم بدونم دختر می پذیره یا نه؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1403 Hhh Hh -

بعد یک سوال دیگه هم داشتم اونجا. زیر اطلاعات گروه آزمایشی برای شما هم برای زبان نوشته انگلیسی
برای به این که کنکور زبان بخوابیم بدیم یا نه داره ؟ آخه من زبان رو علاقه مندیش نزدم ولی برام آورده فکر کنم می خواسته فقط زبان خارجی که بلدیم رو بزنه -
سلام
تا اونجایی که میدونم
اینکه پذیرش برای خانم ها هم داشته باشن یا نه باید در دفترچه انتخاب رشته(همینکه بعد از اعلام نتایج کنکور میاد) درج شده باشه. وگرنه، یعنی پذیرش نداره.
درباره زبان انگلیسی:
خواهرم هم که ثبت نام کرد؛ همینطور بود👌🏻
و خودش از قبل نوشته بود : زبان انگلیسی -
سلام
تا اونجایی که میدونم
اینکه پذیرش برای خانم ها هم داشته باشن یا نه باید در دفترچه انتخاب رشته(همینکه بعد از اعلام نتایج کنکور میاد) درج شده باشه. وگرنه، یعنی پذیرش نداره.
درباره زبان انگلیسی:
خواهرم هم که ثبت نام کرد؛ همینطور بود👌🏻
و خودش از قبل نوشته بود : زبان انگلیسیHhh Hh آها خیلی ممنونم
مرسی❣️🌷🌷 -
Hhh Hh آها خیلی ممنونم
مرسی❣️🌷🌷-jahad121-
خواهش میکنم🌹✨️ -
-jahad121-
خواهش میکنم🌹✨️Hhh Hh ببخشید من الان اومدم سریال بخرم بعد فرهنگیانم می خوام آزمون بدم
همین الان دو تا سریال خریدار کنم یا برای هرکدام جدا جدا باید خریداری کنم؟ -

بعد یک سوال دیگه هم داشتم اونجا. زیر اطلاعات گروه آزمایشی برای شما هم برای زبان نوشته انگلیسی
برای به این که کنکور زبان بخوابیم بدیم یا نه داره ؟ آخه من زبان رو علاقه مندیش نزدم ولی برام آورده فکر کنم می خواسته فقط زبان خارجی که بلدیم رو بزنه-jahad121- مال منم زده بود
-
Hhh Hh ببخشید من الان اومدم سریال بخرم بعد فرهنگیانم می خوام آزمون بدم
همین الان دو تا سریال خریدار کنم یا برای هرکدام جدا جدا باید خریداری کنم؟-jahad121- من جدا جدا خریدم
-
سلام وقتتون بخیر🌱
ببخشید یک سوال داشتم دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی امام باقر
کسی نمی دونه که این دانشگاه دختر هم می پذیره یا نه؟ آخه داخل علاقه مندی ها بود.
من انتخاب ش کردم الان
می خواهم بدونم دختر می پذیره یا نه؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1403 Hhh Hh-jahad121- مگه سازمان اطلاعات نیروی زن نداره ؟ داره دیگه ....:face_with_tears_of_joy:
مثل لیلا اوتادی تو گاندو.... -
-jahad121- مگه سازمان اطلاعات نیروی زن نداره ؟ داره دیگه ....:face_with_tears_of_joy:
مثل لیلا اوتادی تو گاندو....@mr-vinyzo 😂 آره ولی نمی گیره فعالان تو نتنم زد زده بود نمی گیره .
بعد ۱۵ نفرم کلان مرد میگیره برای حفاظت اطلاعات
الآنم من علاقه مندی رو زدم ا ولی پیامکی که برام اومد داخل علاقه مندی ها نبود اسمش
نمیدونم حالا تا بعدش شاید امسال اومد داخل انتخاب رشته -
-jahad121- من جدا جدا خریدم
@mr-vinyzo فرق داره؟ من رفتم کافی نت باهم خرید
-

برای به این که کنکور زبان بخوابیم بدیم یا نه داره ؟ آخه من زبان رو علاقه مندیش نزدم ولی برام آورده فکر کنم می خواسته فقط زبان خارجی که بلدیم رو بزنه-jahad121- نه بابا، داره میگه زبان خارجه شما انگلیسیه
بخواد ازت کنکور زبان بگیره پول میگیره پووول باید سریال بخری -
-jahad121- من جدا جدا خریدم
@mr-vinyzo آها ممنون من اومدم دو تا شو با هم گرفتم اولش قبول نمی کرد کد ها رو که وارد می کردم بعد دیگه زمان دادم و رفرش کردم که تو حافظش ثبت شه
دیگه اوکی شد
بابام اومد رشته اصلی زده بودم تجربی می گفت دوباره می خوای تجربی بدی😂 یک چی دیگه بزن منم گفت عه خب می زنم ریاضی گفت بلدی ریاضی؟بزن همون😂. گفتم ۳سال تجربی خواندم
حیف که دیر فهمیدم و الان رشتم ریاضی نبود که مهندسی شیمی بتونم برم
خلاصه اینم از امشب ثبت نام کنکور🚗
موفق باشید -
-jahad121- نه بابا، داره میگه زبان خارجه شما انگلیسیه
بخواد ازت کنکور زبان بگیره پول میگیره پووول باید سریال بخری@kosar-ab 😂👌🏻👌🏻👌🏻
-
@kosar-ab نه مهم اینه پول دو تا کد داده بشه و دو تا کد داشته باشیم
-
@kosar-ab نه مهم اینه پول دو تا کد داده بشه و دو تا کد داشته باشیم
-jahad121- اها اوکیه پس
-
@mr-vinyzo آها ممنون من اومدم دو تا شو با هم گرفتم اولش قبول نمی کرد کد ها رو که وارد می کردم بعد دیگه زمان دادم و رفرش کردم که تو حافظش ثبت شه
دیگه اوکی شد
بابام اومد رشته اصلی زده بودم تجربی می گفت دوباره می خوای تجربی بدی😂 یک چی دیگه بزن منم گفت عه خب می زنم ریاضی گفت بلدی ریاضی؟بزن همون😂. گفتم ۳سال تجربی خواندم
حیف که دیر فهمیدم و الان رشتم ریاضی نبود که مهندسی شیمی بتونم برم
خلاصه اینم از امشب ثبت نام کنکور🚗
موفق باشید-jahad121- الان ینی تجربی خوندی ریاضی میخوای بدی ؟؟برا سابقه تحصیلی نهایی چی؟؟