ثبت نام کنکور انتخاب دانشگاه ها
-
Hhh Hh آها خیلی ممنونم
مرسی❣️🌷🌷-jahad121-
خواهش میکنم🌹✨️ -
-jahad121-
خواهش میکنم🌹✨️Hhh Hh ببخشید من الان اومدم سریال بخرم بعد فرهنگیانم می خوام آزمون بدم
همین الان دو تا سریال خریدار کنم یا برای هرکدام جدا جدا باید خریداری کنم؟ -

بعد یک سوال دیگه هم داشتم اونجا. زیر اطلاعات گروه آزمایشی برای شما هم برای زبان نوشته انگلیسی
برای به این که کنکور زبان بخوابیم بدیم یا نه داره ؟ آخه من زبان رو علاقه مندیش نزدم ولی برام آورده فکر کنم می خواسته فقط زبان خارجی که بلدیم رو بزنه-jahad121- مال منم زده بود
-
Hhh Hh ببخشید من الان اومدم سریال بخرم بعد فرهنگیانم می خوام آزمون بدم
همین الان دو تا سریال خریدار کنم یا برای هرکدام جدا جدا باید خریداری کنم؟-jahad121- من جدا جدا خریدم
-
سلام وقتتون بخیر🌱
ببخشید یک سوال داشتم دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی امام باقر
کسی نمی دونه که این دانشگاه دختر هم می پذیره یا نه؟ آخه داخل علاقه مندی ها بود.
من انتخاب ش کردم الان
می خواهم بدونم دختر می پذیره یا نه؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-کنکور-1403 Hhh Hh-jahad121- مگه سازمان اطلاعات نیروی زن نداره ؟ داره دیگه ....:face_with_tears_of_joy:
مثل لیلا اوتادی تو گاندو.... -
-jahad121- مگه سازمان اطلاعات نیروی زن نداره ؟ داره دیگه ....:face_with_tears_of_joy:
مثل لیلا اوتادی تو گاندو....@mr-vinyzo 😂 آره ولی نمی گیره فعالان تو نتنم زد زده بود نمی گیره .
بعد ۱۵ نفرم کلان مرد میگیره برای حفاظت اطلاعات
الآنم من علاقه مندی رو زدم ا ولی پیامکی که برام اومد داخل علاقه مندی ها نبود اسمش
نمیدونم حالا تا بعدش شاید امسال اومد داخل انتخاب رشته -
-jahad121- من جدا جدا خریدم
@mr-vinyzo فرق داره؟ من رفتم کافی نت باهم خرید
-

بعد یک سوال دیگه هم داشتم اونجا. زیر اطلاعات گروه آزمایشی برای شما هم برای زبان نوشته انگلیسی
برای به این که کنکور زبان بخوابیم بدیم یا نه داره ؟ آخه من زبان رو علاقه مندیش نزدم ولی برام آورده فکر کنم می خواسته فقط زبان خارجی که بلدیم رو بزنه-jahad121- نه بابا، داره میگه زبان خارجه شما انگلیسیه
بخواد ازت کنکور زبان بگیره پول میگیره پووول باید سریال بخری -
-jahad121- من جدا جدا خریدم
@mr-vinyzo آها ممنون من اومدم دو تا شو با هم گرفتم اولش قبول نمی کرد کد ها رو که وارد می کردم بعد دیگه زمان دادم و رفرش کردم که تو حافظش ثبت شه
دیگه اوکی شد
بابام اومد رشته اصلی زده بودم تجربی می گفت دوباره می خوای تجربی بدی😂 یک چی دیگه بزن منم گفت عه خب می زنم ریاضی گفت بلدی ریاضی؟بزن همون😂. گفتم ۳سال تجربی خواندم
حیف که دیر فهمیدم و الان رشتم ریاضی نبود که مهندسی شیمی بتونم برم
خلاصه اینم از امشب ثبت نام کنکور🚗
موفق باشید -
-jahad121- نه بابا، داره میگه زبان خارجه شما انگلیسیه
بخواد ازت کنکور زبان بگیره پول میگیره پووول باید سریال بخری@kosar-ab 😂👌🏻👌🏻👌🏻
-
@kosar-ab نه مهم اینه پول دو تا کد داده بشه و دو تا کد داشته باشیم
-
@kosar-ab نه مهم اینه پول دو تا کد داده بشه و دو تا کد داشته باشیم
-jahad121- اها اوکیه پس
-
@mr-vinyzo آها ممنون من اومدم دو تا شو با هم گرفتم اولش قبول نمی کرد کد ها رو که وارد می کردم بعد دیگه زمان دادم و رفرش کردم که تو حافظش ثبت شه
دیگه اوکی شد
بابام اومد رشته اصلی زده بودم تجربی می گفت دوباره می خوای تجربی بدی😂 یک چی دیگه بزن منم گفت عه خب می زنم ریاضی گفت بلدی ریاضی؟بزن همون😂. گفتم ۳سال تجربی خواندم
حیف که دیر فهمیدم و الان رشتم ریاضی نبود که مهندسی شیمی بتونم برم
خلاصه اینم از امشب ثبت نام کنکور🚗
موفق باشید-jahad121- الان ینی تجربی خوندی ریاضی میخوای بدی ؟؟برا سابقه تحصیلی نهایی چی؟؟