کمک!!!!
-
بچه ها من خیلیییی تنبلم کسی روشی داره برا ازبین بردنش.
جدی دارم خیلیی اذیت میشم.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
بچه ها من خیلیییی تنبلم کسی روشی داره برا ازبین بردنش.
جدی دارم خیلیی اذیت میشم.:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
سلام
من دانش آموز دهم تجربیم .بعد تا امسال سعی نکردم تست حل کنم یا تو هیچ آزمونی شرکت نکردم الان خیلی پشیمونم
الان راه به راه دارم کتاب میخرم اما وقتی تست هاش رو می بینم سرم گیج میره .سطحشون خیلی بالا تر از تدریس مدرسه است .تومدرسه درسم خوبه
اما یه جورایی بلد نیستم تست کار کنم
چیکار کنم ؟ -
سلام
من دانش آموز دهم تجربیم .بعد تا امسال سعی نکردم تست حل کنم یا تو هیچ آزمونی شرکت نکردم الان خیلی پشیمونم
الان راه به راه دارم کتاب میخرم اما وقتی تست هاش رو می بینم سرم گیج میره .سطحشون خیلی بالا تر از تدریس مدرسه است .تومدرسه درسم خوبه
اما یه جورایی بلد نیستم تست کار کنم
چیکار کنم ؟Agrin شما آموزش کامل ندید که بخواید تست کار کنید. اول که آموزشتون کامل شد برید مکملش تست بزنید. برای همه طبیعیه که تست رو خراب می کنن چیز عجیبی نیست. شما دهم هستید و زیاد حرص و جوش کنکور رو نخورید. با فیلم های آلا کم کم بیاید جلو تا آموزش تون کامل بشه. آرامش داشته باشد و با یه برنامه ریزی درس بخونید، انشاالله درست میشه.
-
Agrin شما آموزش کامل ندید که بخواید تست کار کنید. اول که آموزشتون کامل شد برید مکملش تست بزنید. برای همه طبیعیه که تست رو خراب می کنن چیز عجیبی نیست. شما دهم هستید و زیاد حرص و جوش کنکور رو نخورید. با فیلم های آلا کم کم بیاید جلو تا آموزش تون کامل بشه. آرامش داشته باشد و با یه برنامه ریزی درس بخونید، انشاالله درست میشه.
amirhossein7516
ممنون از کمکتون -
amirhossein7516
ممنون از کمکتونAgrin شما تبدیل به چیزی میشید که فکر می کنید. پس به خودتون نگید جای پیشرفت ندارید. شما مخلوق خداوند هستید و خدا هرگز چیزی رو که برای آینده ی شما نگه داشته به کسی دیگه نمی ده جز این که تلاشتون رو نکنید.
-
Agrin شما تبدیل به چیزی میشید که فکر می کنید. پس به خودتون نگید جای پیشرفت ندارید. شما مخلوق خداوند هستید و خدا هرگز چیزی رو که برای آینده ی شما نگه داشته به کسی دیگه نمی ده جز این که تلاشتون رو نکنید.
-
Agrin شما تبدیل به چیزی میشید که فکر می کنید. پس به خودتون نگید جای پیشرفت ندارید. شما مخلوق خداوند هستید و خدا هرگز چیزی رو که برای آینده ی شما نگه داشته به کسی دیگه نمی ده جز این که تلاشتون رو نکنید.
amirhossein7516
ممنونم از راهنماییتون آدم اینجا حرف بزنه اعتماد به نفسش میره بالا -
amirhossein7516
ممنونم از راهنماییتون آدم اینجا حرف بزنه اعتماد به نفسش میره بالاAgrin https://www.aparat.com/v/M7zgf اینو ببینید. از جول اوستین.
-
amirhossein7516
ممنونم از راهنماییتون آدم اینجا حرف بزنه اعتماد به نفسش میره بالاAgrin https://www.aparat.com/v/mNRlY اینم جالبه
-
Agrin https://www.aparat.com/v/mNRlY اینم جالبه
amirhossein7516
خیلی تاثیر گذار بودند
ممنونم
به همه توصیه میکنم حتما وارد این لنک ها بشید -
amirhossein7516
خیلی تاثیر گذار بودند
ممنونم
به همه توصیه میکنم حتما وارد این لنک ها بشیدAgrin خواهش میکنم.وظیفست.
-
amirhossein7516
خیلی تاثیر گذار بودند
ممنونم
به همه توصیه میکنم حتما وارد این لنک ها بشید -
سلام تنبلی از نظر شما چیه؟
چقدر درس میخونید در روز؟
اصلا چقدر دلتون میخواد وقت بزارید برای درس خوندنتون؟
هدف از انتخاب، رشته ای که دارین تحصیل میکنید چیه؟؟
آیندتوچجوری دیدی؟؟ -
-
ولش کن بخواب بابا هیچی ارزششو نداره ک از خوابت بزنی
اگه جمله بالا رو خوندی و قبول داری کنکور رو بیخیال شو
اگه خوندی و قبولش نداری پس دنبال روش خاصی نباش و خودت تلاشتو بکن